ποιά LCD απέναντι στις 42PX80 & PG6000 και πάντα στα 1100 max?

Re: Απάντηση: Re: ποιά LCD απέναντι στις 42RX80 & PG6000 και πάντα στα 1100 max?

Αλλος παντοφλατος μας προεκυψε :flipout::flipout::flipout:
Μηπως εχεις ετοιμο σε καμμια ντουλαπα κανενα σακο εκστρατειας κομπλε με πυτζαμες και σλιπιν μπαγκ για κανενα ξαφνικο αουτμπρεηκ ?
Το οτι δεν την πηρες ενταξει , δικα σου τα λεφτα δικια σου και η ορεξη και το ντεκορ .
Μη μας τρελαινεις ομως οτι μια 40αρα ειναι υπερβολικη τη σημερον ημερα .
Όχι βρε παιδιά δε λέω ότι η 40άρα (τηλεόραση ε; ) είναι μεγάλη. Μικρή είναι. Πάνω όμως στο ράφι πραγματικά δεν χωράει μεγαλύτερη με τίποτα. Τώρα έχει 32". Δυστυχώς δεν είμαι σπίτι να σας στείλω φωτογραφία... Φυσικά και για θέαση η 40" είναι το ελάχιστο. Υπάρχει όμως και προβολέας...

Σχετικά με την παντόφλα:

Σε ομαδική ...άφιξη στον άγιο Πέτρο βγαίνει πολιτική: αυτοί που κάνουν ότι λέει η γυναίκα τους πάνε κόλαση και οι άλλοι παράδεισο. Για κόλαση αμέσως σχηματίζεται μια τεράστιο ουρά και για παράδεισο μένει ένας που δεν του πολυφαινότανε για μάγκας. Έκπληκτος ο άγιος´ρωτάει "πώς και κάθεσαι σ´αυτή την ουρά;" Η απάντηση "εδώ μου είπε η γυναίκα μου να κάτσω"!!!!!

Ο αναμάρτητος.....
-bye-

Re: Απάντηση: Re: ποιά LCD απέναντι στις 42RX80 & PG6000 και πάντα στα 1100 max?

Oταν διαλεγει κατσαρολες η γυναικα σου εσυ ανακατευεσαι? ...:furious3:
Όχι, εγώ μονο την κρατάω την κατσαρόλα. Αυτή ανακατεύει...

:flipout::flipout::flipout:

Όχι, εγώ μονο την κρατάω την κατσαρόλα. Αυτή ανακατεύει...

:flipout::flipout::flipout:

:2thumb22sup: :ernaehrung004: :SFGSFGSF::flipout:

Μπορεί να το ξεθάψω σε κάνα χρόνο που θα βρούμε τηλεόραση με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές :D

Ότι θυμάμαι χαίρομαι ;)

6 μήνες μετά (και παρόλο που οι τιμές έχουν πέσει) η μόνη LCD που πλησιάζει τα δεδομένα που τέθηκαν στο αρχικό μήνυμα είναι η V4000 (S4000) της Sony, αλλά της λείπει η κίνηση ...

... υπομονή άλλοι 6 μήνες έμειναν -bye-

Last edited:
Δηλαδη η SAMSUNG 46F86 που πηρα πριν απο 2 μηνες με 1300 ευρω δεν ειναι καλυτερη?

Δηλαδη η SAMSUNG 46F86 που πηρα πριν απο 2 μηνες με 1300 ευρω δεν ειναι καλυτερη?

Οι συγκρίσεις είναι λίγο σχετικές. Η δική σου αγορά ήταν προσφορά για ένα μοντέλο που ήταν έτοιμο να καταργηθεί. Καλή αγορά, αλλά δεν ανήκει στις 40άρες LCD του "χιλιάρικου".

Στο αρχικό μήνυμα υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για LCD στις 40-42. Κατά την γνώμη μου ακόμα δεν υπάρχει κάποια που να τις καλύπτει όλες. Θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή και ο κύριος λόγος θα είναι η πτώση των τιμών.

να κάνω μια ερώτηση? Να υποθέσω είναι μεγάλη η διαφορά αν η ανάλυση είναι 1024x768 με μία 1920x1080?
Φίλος θέλει να παρει 42" μέχρι 1000Ε αλλά δεν ξέρω πια να του προτείνω.
Βρήκα στο πλαίσιο αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1140795&OTHONILCDTVDIAGONIOS=42+inches&category=69980053&catalog=19 αλλά δεν ξέρω αν είναι της προκοπής