Ποια LCD για τηλεοπτικο σημα?

Φιλε Rivers βλέπω πως αρκετά πυκνά έχεις εκφράσει καλή γνώμη για την Sharp 32 RA1.Πιστέυεις πως αυτή την στιγμή θα ήταν μια καλή οικονομική αγορά στα 800 ή ακόμα η SD1 στα 900 ?

Οταν ειδα την RD1 να παιζει απο τηλεοπτικο σημα δεν το πιστευα.Αψογη εικονα που χτυπαει ανετα πολυ πιο ακριβες τηλεορασεις. Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν τα μενου που ηταν λιγο κακοσχεδιασμενα.
Υποψην παντως οτι η συγκεκριμενη ειναι απο Ταιβαν και οχι Ιαπωνια αλλα στην τιμη αυτη δεν μπορουμε να εχουμε και πολλες απαιτησεις.

Re: Απάντηση: Ποια LCD για τηλεοπτικο σημα?

Σε αυτο που λες Θανο νωμιζω οτι εχεις δικιο και δεν το εννοουσα σε σχεση με panasonic λαθος διατυπωση.

Δική μου παρανόηση...

Θα σου πρότεινα να πας σε ένα μαγαζί να κάτσεις στα 2,5 μέτρα και να δεις πως σου φαίνονται οι 42άρες...

Γιατί επιμένω τόσο σε αυτό?

1. Οι διαφορές τιμές είναι ανύπαρκτες οπότε αν μπορείς να πας σε 42άρα και καθώς size counts δε θα το μετανοιώσεις.

2. Για πολλούς είναι δύσκολο να ξεπεράσουν ένα φόβο για τη μεγάλη tv... Το είχα κι εγώ και δυσκολεύτηκα να το ξεπεράσω... τώρα έχω κολήσει το αντίθετο.

Η συμβουλή μου λοιπόν είναι σε ένα μαγαζί ηλεκτρονικών να κάτσεις στα 2,5 μέτρα και να δεις ποιο είναι το μεγαλύτερο μέγεθος που δε σου δημιουργεί προβλημα (να μη χρειάζεται να κουνάς το κεφάλι σου πέρα δώθε) και να κοιτάξεις σε αυτό...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια LCD για τηλεοπτικο σημα?

Δική μου παρανόηση...

Θα σου πρότεινα να πας σε ένα μαγαζί να κάτσεις στα 2,5 μέτρα και να δεις πως σου φαίνονται οι 42άρες...

Γιατί επιμένω τόσο σε αυτό?

1. Οι διαφορές τιμές είναι ανύπαρκτες οπότε αν μπορείς να πας σε 42άρα και καθώς size counts δε θα το μετανοιώσεις.

2. Για πολλούς είναι δύσκολο να ξεπεράσουν ένα φόβο για τη μεγάλη tv... Το είχα κι εγώ και δυσκολεύτηκα να το ξεπεράσω... τώρα έχω κολήσει το αντίθετο.

Η συμβουλή μου λοιπόν είναι σε ένα μαγαζί ηλεκτρονικών να κάτσεις στα 2,5 μέτρα και να δεις ποιο είναι το μεγαλύτερο μέγεθος που δε σου δημιουργεί προβλημα (να μη χρειάζεται να κουνάς το κεφάλι σου πέρα δώθε) και να κοιτάξεις σε αυτό...

Επειδη θα βλεπω στα 2 μ περιπου φοβαμαι για πιξελαρισμα κατα τα αλλα δεν το φοβαμαι το μεγεθος.

Είχα παει πριν μια βδομάδα και η εικόνα των LCD σε τηλεοπτικό σήμα δεν βλεπόταν. Ίσως επειδή τις συγκρίνω με την Plasma Που έχω στο σπίτι αλλά και εκεί αν έριχνες μια ματιά στις Plasma δεν τις ξανακοίταγες τις LCD. Τόσο στραβός είμαι?????

Welcome to the club! Εγώ να δεις τι άκουσα όταν "τόλμησα" να μιλήσω κατά των LCD. Tι "κομπλεξικό" με είπαν , τι "treleno" (παράφραση του user name trueno) , τι..... Αστο καλύτερα. Πες "ναι ειμαι στραβός" να τελειώνει το θέμα....

Trueno, πού έγινε αυτό??? Εδώ στο φόρουμ??? Δεν το νομίζω...
Αν ναι θα με ενδιέφερε να δω το thread. Στείλε ένα link...

jimmy156 το αν βλέπεις πιξελιάσματα ή όχι θα το διαπιστώσεις αν πας να δεις 42άρες από 2 μέτρα σε καταστήματα. Εγώ από την πλάσμα που έχω δε βλέπω... άλλος βέβαια - πιο "ευαίσθητος" - μπορεί να δει...

Φίλε Trueno καλό μεσημέρι...

Εντάξει είσαι λίγο υπερβολικός...

καταρχήν προκάλεσες-εσύ-με τον αρχικό τίτλο που άνοιξες εκείνο το θέμα...ήταν άλλος κι εγώ τον άλλαξα...θυμάσαι...

κατά δεύτερον ο Γιάννης (Rivers) έγραψε το trelleno το οποίο ήταν εξίσου προκλητικό...

και από τις δύο πλευρές υπήρξε πρόκληση....

καλό είναι να μεταφέρουμε τις απόψεις μας με πιο χαλαρό τρόπο...γιατί υπάρχει περίπτωση προσβολής χωρίς να το θέλουμε...

η κατηγορία των Τηλεοράσεων είναι υπόδειγμα κατηγορίας,γιατί έχουμε καταφέρει-όλοι μαζί-να κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά χάρις τον αλληλοσεβασμό που έχουμε μεταξύ μας...

ομολογώ πάντως ότι το θέμα του λινκ δεν ήταν από τις καλές στιγμές μας...συμβαίνουν κι αυτά...

εκείνο που με στεναχωρεί είναι ότι έχεις πρόβλημα να εκφράσεις την άποψή σου προτείνοντας στον nektar να κάνει "τον στραβό"..

θέλω από σένα κι από όλους να λένε την άποψή τους με ευγένεια και σεβασμό...όπως γίνεται μέχρι τώρα-με εξαίρεση (το ομολογώ) το λινκ που ανέφερες (στην αρχή του...)

Καλό απόγευμα..

Συγνωμη αλλα δεν εγραψα trelleno αλλα trolleno που προερχεται απο τις λεξεις troll και trueno. Τι ειναι το troll?

In Internet terminology, a troll is a person who enters an established community such as an online discussion forum and intentionally tries to cause disruption, often in the form of posting messages that are inflammatory, insulting, incorrect, inaccurate, absurd, or off-topic, with the intent of provoking a reaction from others.

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll

Παντως ολα αυτα ξεκινησαν απο τον τιτλο του θεματος που ηταν "LCD my @ss" , τιτλος πολυ προκλητικος που αντιβαινει ακομη και τους κανονες του φορουμ (που απαγορευουν τις βωμολοχιες) και για τον οποιο θα μπορουσαν οι διαχειριστες ακομη και να αποβαλουν τον trueno.

Τελος παντων αυτα ανηκουν στο παρελθον και δεν θα ηθελα να συνεχισουμε αυτη την συζητηση.

έλα εντάξει..δεν τρέχει τίποτα...όντως ήταν προκλητικότατος ο τίτλος...

δεν το θεώρησα βωμολοχία...γιατί αναφερόταν σε συσκευές και όχι σε άνθρωπο...είναι λεπτές οι διαχωριστικές γραμμές και οι εκτιμήσεις...αν ήταν σε άνθρωπο-εννοείται-θα έπεφτε μαχαίρι...

Ηθικόν δίδαγμα: κάπως έτσι ξεκινούν οι παρεξηγήσεις με όλα τα επακόλουθα τους...