Η LG 37LG6000 τι λέει? Θα την προτείνατε? Δεν έχει 100Hz βέβαια,αλλά δεν μπορώ να έχω τα πάντα με αυτά τα λ7.
:chinscratch: Την έχω σκεφτεί την Toshiba,αλλά με χαλάει λίγο ο 1 χρόνος εγγύηση.Τα χαρακτηριστικά ok,τα έχει,πώς τα υλοποιεί όμως? Θέλω να πω,πραγματοποιεί όσα υπόσχονται οι προδιαγραφές τις? Πάντως φθηνή μου φαίνεται για όλα αυτά,δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να με βάλει σε σκέψεις.Μια χαρά είναι τα λεφτά για να τα έχεις ολα
Εγω παντως συνεχιζω να πιστευω οτι 37αρα απο τα 4 μετρα ειναι εντελως ανεπαρκης. 42" ειναι το ελαχιστο ανεκτο.
Εκτος και βλεπεις τηλεοραση με τα κυαλια.
Δηλαδη??????? τι προβλήματα υπήρξαν???Αν και πολυ καλη αποδοση παρ όλα αυτα ηταν το μαυρο προβατο της αξιοπιστιας της samsung για το 2007 μαζι με την Μ8 σειρα.Τα 100Hz στην συγκεκριμενη τιβι προκαλουν καποια προβληματα και πολλες φορες πρεπει να απενεργοποιουνται.η W4000 κοστιζει το ιδιο και είναι καλυτερη
filkering,scart banding,scrolling lines και αλλα...
Σίγουρα δεν αναφέρομαι σε πόντους.Κατανοώ ότι ορισμένοι ασπάζεστε το μότο "bigger is better",αλλά δεν ισχύει αυτό για όλους, είτε λόγω νοοτροπίας είτε για χωροταξικούς λόγους. Δεν θέλω σε ένα χώρο 4Χ4μ. περίπου να τον γεμίσω με μια τηλεόραση. Μια 37άρα ή 40άρα είναι ότι πρέπει για μένα,που θέλω να βλέπω κυρίως τηλεοπτικό σήμα,θα το χρησιμοποιώ ως μόνιτορ υπολογιστή όπως σωστά έγραψες και θα βλέπω και καμιά ταινία.37; εννοείς ... 37 ίντσες; Φαντάζομαι είναι για μόνιτορ υπολογιστή, σωστά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.