Ποια LCD TV μέχρι 1200 Euro?

Μια χαρά είναι τα λεφτά για να τα έχεις ολα
:chinscratch: Την έχω σκεφτεί την Toshiba,αλλά με χαλάει λίγο ο 1 χρόνος εγγύηση.Τα χαρακτηριστικά ok,τα έχει,πώς τα υλοποιεί όμως? Θέλω να πω,πραγματοποιεί όσα υπόσχονται οι προδιαγραφές τις? Πάντως φθηνή μου φαίνεται για όλα αυτά,δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να με βάλει σε σκέψεις.

πως και δεν προτεινε κανεις τη samsung F στις 40 ιντσες??

Εχει οτι ζητας με λιγες παραπανω ιντσες και λιγα παραπανω λεφτα απο το οριο σου.
Δεν ξερω αν ειναι η βελτιστη επιλογη ,αρχιζει να παλιωνει ..αλλα μια ματια την αξιζει ακομα.

και οι λογοι αν επιτρεπεται??

Οχι τιποτα αλλο αλλα παιζομαι αυτη τη περιοδο σε αυτη και την w4000 ...
αν και στο βαθος γλυκοκοιταω την Samsung A656 αλλα ειμαι ηδη αρκετα εξω απο το δικο μου οριο.

Αν και πολυ καλη αποδοση παρ όλα αυτα ηταν το μαυρο προβατο της αξιοπιστιας της samsung για το 2007 μαζι με την Μ8 σειρα.Τα 100Hz στην συγκεκριμενη τιβι προκαλουν καποια προβληματα και πολλες φορες πρεπει να απενεργοποιουνται.η W4000 κοστιζει το ιδιο και είναι καλυτερη

Εγω παντως συνεχιζω να πιστευω οτι 37αρα απο τα 4 μετρα ειναι εντελως ανεπαρκης. 42" ειναι το ελαχιστο ανεκτο.

Εκτος και βλεπεις τηλεοραση με τα κυαλια.

Εγω παντως συνεχιζω να πιστευω οτι 37αρα απο τα 4 μετρα ειναι εντελως ανεπαρκης. 42" ειναι το ελαχιστο ανεκτο.

Εκτος και βλεπεις τηλεοραση με τα κυαλια.

Είδα την LG 42LG6000 (Scarlet).Συγκριτικά με την Sony 40w4000 ποιες από τις δύο? Αυτά τα ρημάδια τα 100hz μου έχουν κολλήσει! Έχουν τόσο μεγάλη βελτίωση στο τηλεοπτικό σήμα πια? Αν όχι με βλέπω για Sony. μπήκα στον πειρασμό να κοιτάξω και για plasma και να βολευτώ με ένα 19άρι monitor για το pc. Θα έχω μεγάλη διαφορά (υπέρ) στο τηλεοπτικό σήμα αν επιλέξω plasma? Με ενδιαφέρει η απόδοση στο τηλεοπτικό σήμα.

Ειναι καλοδεχουμενα τα 100Hz παρολα αυτα η σονυ δεν εχει κανενα προβλημα με την κινηση το αντιθετο πολυ καλη,απο την αλλη δεν ξερω για την scarlet

Αν και πολυ καλη αποδοση παρ όλα αυτα ηταν το μαυρο προβατο της αξιοπιστιας της samsung για το 2007 μαζι με την Μ8 σειρα.Τα 100Hz στην συγκεκριμενη τιβι προκαλουν καποια προβληματα και πολλες φορες πρεπει να απενεργοποιουνται.η W4000 κοστιζει το ιδιο και είναι καλυτερη
Δηλαδη??????? τι προβλήματα υπήρξαν???

Πήγα σήμερα και είδα λίγο τις TV στο public στο Σύνταγμα. Κατέληξα στο ότι η τηλεόραση θα είναι κατά πάσα πιθανότητα 37", με μόνη επιλογή στις 40" την Sony 40W4000. Κάποιος από εδώ που να έχει αγοράσει την Philips 37pfl9603 και να μας πει εντυπώσεις? Είναι τσιμπημένη,αλλά έχει όλα όσα θέλω.

filkering,scart banding,scrolling lines και αλλα...

Θα ήθελα πολύ να έβλεπα λινκς και παραπομπές από τέτοια παράπονα χρηστών στην Ελλάδα για την συγκεκριμένη τηλεοραση (η οποια εχει πουλήσει πάρα πολύ καλά..)..

Πέρα απο την μέτρια απόδοση στα 100Hz η F86 ήταν και είναι (δεδομενης και της τιμης της τώρα) μια πολύ καλή επιλογή

οπως βέβαια είναι και η W4000... (απλά σαν νεο μοντέλο δεν ξερουμε ακομα εαν βγάλει προβλήματα παιδικης ηλικίας)

μα στην ελλαδα δεν μπορουμε να χουμε πολλους χρηστες ωστε να βγαλουμε συμπερασμα.Κατ αρχας το ποσοστο ανθρωπων που χρησιμποποιει το internet στην ελλαδα δεν μπορει με τπτ να συγκριθει με αλλες ευρωπαικες χωρες.Δεν μπορουμε λοιπον για την ελλαδα να χουμε συμπερασμα ειτε θετικο ειτε αρνητικο.Απο τους λιγους εν πασει περιπτωσει που εχουμε εδω δεν υπαρχει κατι αλλα και παλι δεν φτανει ωστε να χουμε ουτε καν μια απλη ταση.Η Α656 κατ αρχας δεν εχει πουλησει ακομα.Και η F86 βεβαια πουλησε αλλα απο την αλλη ποσους εχουμε εδω?ζητημα αν θα ναι 25 κανω λαθος?Ποσα κομματια θα πουλησε γενικα στην ελλαδα?σε αλλες χωρες τουλαχιστον αν και παλι ο αριθμος δεν ισος με το συνολο των κατοχων αλλα εστω ενα συμπερασμα βγαινει

37; εννοείς ... 37 ίντσες; Φαντάζομαι είναι για μόνιτορ υπολογιστή, σωστά;
Σίγουρα δεν αναφέρομαι σε πόντους.Κατανοώ ότι ορισμένοι ασπάζεστε το μότο "bigger is better",αλλά δεν ισχύει αυτό για όλους, είτε λόγω νοοτροπίας είτε για χωροταξικούς λόγους. Δεν θέλω σε ένα χώρο 4Χ4μ. περίπου να τον γεμίσω με μια τηλεόραση. Μια 37άρα ή 40άρα είναι ότι πρέπει για μένα,που θέλω να βλέπω κυρίως τηλεοπτικό σήμα,θα το χρησιμοποιώ ως μόνιτορ υπολογιστή όπως σωστά έγραψες και θα βλέπω και καμιά ταινία.

edit: Τελικά κάποιος με άποψη για την 37άρα που ανέφερα παραπάνω?