Ποια LG 32'' ;

BASILISP

New member
2 October 2010
73
Γεια σας και παλι, ενας φιλος θελει να παρει μια φθηνη 32αρα και εχει κατασταλαξει σε LG. Μεταξυ των παρακατω μοντελων ποια θα προτεινατε ;
α) LG 32LD320
β) LG 32LH2000
γ) LG 32LD420

Το μονο που ειδα ειναι οτι η τελευταια ειναι full HD...
Σας ευχαριστω πολυ!

Ξεχασα να προσθεσω οτι θα χρησιμοποιηθει σε τηλεοπτικο αναλογικο σημα και σπανιως DVD. Ευχαριστω

για 20 ευρω διαφορα καλυτερη ειναι LG 32LD420. απλα δες μηπως του χρειαζεται ο καλυτερος media player που εχουν οι φετινες samsung πχ 32c450

Αν έλεγες απ'την αρχή πως είσαι ανοιχτός και σε άλλες μάρκες, θα σου προτείναμε νωρίτερα την Samsung C450. Είναι μονόδρομος για οικονομική 32άρα και έχει πολύ καλό media player.

Εχετε δικιο απλα εγω ειμαι ο "αγγελιοφορος" :BDBDG54: ... Θα τον ενημερωσω και θα επιλεξει! Σας ευχαριστω πολυ

Τι ακριβως ειναι και κανει ο media player στην samsung?

Η LG φαινεται να ειναι καλυτερη σε αναλυση και περισσοτερες θυρες περιφερειακων, αλλα δεν βλεπω να αναφερει ξεκαθαρα αν εχει ψηφιακο δεκτη για τα ψηφιακα.

Παίζει σχεδόν όλες τις μορφές ταινιών απ'το USB του σε αντίθεση με τις LG που τρέχει συγκεκριμένες. Ακόμη όμως κι αν ο φίλος σου δεν ασχολείται με ταινίες, η Samsung έχει καλύτερη ποιότητα σε εικόνα. Τον ψηφιακό δέκτη mpeg4 δεν τον αναφέρουν επειδή θεωρείται πλέον αυτονόητος σ'όλα τα μοντέλα απ'το 2009 και μετά, για να μη σου πω και παλιότερα.

Η LG φαινεται να ειναι καλυτερη σε αναλυση...

Οταν λες "καλυτερη σε αναλυση" τι εννοεις?

Στις 32" ειτε fullHD ειτε HD Ready πρακτικα δεν παιζει κανενα ρολο αφενως γιατι ειναι μικρο το μεγεθος και αφετερου γιατι για τηλεοπτικο σημα μειωνεται το βαρος στον επεξεργαστη που κανει πιο ευκολα upscale απο τις 300-400 γραμμες των Ελληνικων καναλιων στις 720 απο οτι στις 1080.

Εκτος βεβαια και αν μιλαμε για χρηση ως μονιτορ οποτε το 1920x1080 ειναι μονοδρομος.

Βρε, yperion η LH2000 μια χαρα ειναι.... απλα αξιζει εαν βρεθει σε πολυ χαμηλη τιμη με τις σημερινες καινουργιες TV.

Εμενα στις 32" ο "ερωτας" μου ειναι η 32C450.

Ουτε fullHD ουτε 100 Ηz αλλα με πρακτικα πολυ καλη εικονα ειδικα σε τηλεοπτικο και τιμη χωμα.