Ποια μητρική να προτιμήσω απο τις δύο?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ulysses

AVClub Enthusiast
28 June 2008
732
Θεσσαλονίκη
Εχω ένα παλιό-απλο PC για πλοήγηση στο διαδίκτυο.
Μου χάρισε ο αδερφός μου το δικό του PC και θέλω να δείτε τις φώτος και να μου πείτε αν η μητρική,η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής του είναι καλύτερα ώστε να τα κοτσάρω στο δικό μου...

1) Ο επεξεργαστής στη νεα μητρική έχει χαρακτηριστικά 2,66GHz Core quad ενώ της παλιάς 2,33GHz Core duo.Αρα ο πρώτος είναι καλύτερος?
2) Η νέα μητρική έχει μνήμες 4GB DDR3 ενώ η παλιά 4GBDDR2,άρα η νέα μνήμη είναι καλύτερη?
3) Η νέα μητρική έχει και 2 θύρες USB3 πίσω και δείχνει πιο κομψή,άρα είναι και καλύτερη?
4) Η νέα μητρική έχει μαζί ένα κουτάκι-αντάπτορα (msi) που βγάζει πίσω 2 επιπλέον θύρες USB3 και απο την άλλη βγάζει 2 γκρι καλωδιακια που κουμπώνουν σε USB2 pins.
Αρκεί να κουμπώσω την καρτούλα αυτή στην υποδοχή αριστερα της μπαταρίας ή πρέπει να κουμπώσω και τα καλωδιακια?Δηλαδή μετατρέπει τις USB2 σε 3 ή μετατρέπει εκείνη την υποδοχή σε USB3?
5) Αφού τα κουμπώσω όλα κτλ πρέπει να πάω στον πίνακα ελέγχου να ενεργοποιήσω πχ τις θύρες σε USB3 ή γίνονται αυτόματα???Πως θα ξέρω αν οι θύρες του αντάπτορα λειτουργούν γρήγορα σαν USB3?

Attachments

• Παλιά γραφικών 1.jpg
    Παλιά γραφικών 1.jpg
    1.7 MB · Views: 6
  • Παλιά γραφικών 2.jpg
    Παλιά γραφικών 2.jpg
    1.4 MB · Views: 6
  • Νέα γραφικών 1.jpg
    Νέα γραφικών 1.jpg
    1.4 MB · Views: 5
  • Νέα γραφικών 2.jpg
    Νέα γραφικών 2.jpg