Γειά σας.. είμαι ανάμεσα στην 58 και την 65. Κολλάω στην 66αρα λόγο ips panel. Την έχει κανείς να μου πει γνώμη για το μαύρο και γενικά να με φωτίσει ο πια να πάρω;
Ευχαριστώ φίλε.. την 65αρα την σκεφτόμουν μόνο για το μέγεθος της...προς την 58 καταλήγω.. απλός αν κάποιος εδώ είχε την 65αρα να μου έλεγε περίπου τι παίζει. θα αποφάσιζαΑν το τόξο θέασης είναι 20 μοίρες τότε σου κάνει η 58PUS8505 και θα έχεις και καλό μαύρο για τα δεδομένα των LCD.
Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η θέαση σε μεγαλύτερη γωνία θέασης και έχεις και αρκετό φωτισμό περιβάλλοντος τότε πας σε IPS/PLS panel.
IPS/PLS πανελ=μέτρια αντίθεση,μέτριο/γκρι μαύρο σε συνθήκες χαμηλού/καθόλου φωτισμού.
IPS/PLS πανελ και καλό μαύρο είναι ασύμβαττα[FONT=arial, sans-serif].[/FONT]
Εγώ στην 70 είχα κάποια θέματα στο τηλεοπτικό, τα έχω αναφέρει πιο πίσω. Εάν τώρα όμως πήγαινα να διαλέξω μεταξύ 58-65-70, θα διάλεγα το 65 λόγω ips και μεγέθους. Τείνω να πιστέψω ( χωρίς να μπορώ να το αποδείξω όμως)ότι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής που έχει, σε συνδυασμό με va panel σε μεγάλο μέγεθος, δεν τα καταφέρνει πολύ καλά, σε σχέση με το ips panel.
Ο Stergios πχ με περσινό μοντέλο (ίδιο επεξεργαστή), 75άρα αλλά ips, έχει καλύτερη απόδοση. Δεν πιστεύω επίσης ότι ήταν θέμα ρυθμίσεων μόνο..
Θα βοηθούσε βέβαια εδώ η άποψη κάποιου φίλου άλλου, που επίσης αυτή τη στιγμή έχει την 65 ή/και την 58/70.
Εγώ στην 70 είχα κάποια θέματα στο τηλεοπτικό, τα έχω αναφέρει πιο πίσω. Εάν τώρα όμως πήγαινα να διαλέξω μεταξύ 58-65-70, θα διάλεγα το 65 λόγω ips και μεγέθους. Τείνω να πιστέψω ( χωρίς να μπορώ να το αποδείξω όμως)ότι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής που έχει, σε συνδυασμό με va panel σε μεγάλο μέγεθος, δεν τα καταφέρνει πολύ καλά, σε σχέση με το ips panel.
Ο Stergios πχ με περσινό μοντέλο (ίδιο επεξεργαστή), 75άρα αλλά ips, έχει καλύτερη απόδοση. Δεν πιστεύω επίσης ότι ήταν θέμα ρυθμίσεων μόνο..
Θα βοηθούσε βέβαια εδώ η άποψη κάποιου φίλου άλλου, που επίσης αυτή τη στιγμή έχει την 65 ή/και την 58/70.
Δεν υπάρχει σχέση επεξεργαστή με τύπο πάνελ,εκτός και αν το πανελ δεν δουλευει στο full (spatial dithering,Ψευτό-4Κ VA panel σε απεικόνιση ενδιάμεσων τόνων).
Ευχαριστώ φίλε.. την 65αρα την σκεφτόμουν μόνο για το μέγεθος της...προς την 58 καταλήγω.. απλός αν κάποιος εδώ είχε την 65αρα να μου έλεγε περίπου τι παίζει. θα αποφάσιζα
Υπάρχουν γνώμες κατόχων με φωτογραφίες για την 65" από το ρώσικο φόρουμ yandex
https://market.yandex.ru/product--televizor-philips-65pus8505-65-2020/676866000/reviews
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.