ποια νεα TV στα 500?

σημερα και τα 2 μοντελα πηραν την ανηφορα στον Κωτσο που κοιταζα!!

KDL 40ΕΧ720 = 639
UE40D6000 = 699
...........................................!!!!!!!!!!!!!!

μαλλον θα περιμενω λιγο να αρχισουν οι προσφορες του EURO 2012..!!!!!!

700 για UE40D6000 ! Βάλε κανένα 100 και παίρνεις 46ST30! Να μην πω πως πλησιάζεις επικίνδυνα την 50άρα!

οχι δεν ανεβαινω αλλο...!!!!! βαλε 50, βαλε 100, που θα τα βρω?

η LG 42LW5400 τι λεει?

Συμπαθητική τηλεόραση, passive 3d ξεκούραστο και πάμφθηνο, τιμή λογική...
Εγκρίνεται!:smash:

2d6o0ut.jpg

Όλες οι edge LED έχουν πρόβλημα ομοιομορφίας , απλώς με την χρήση IPS που είναι "σουρωτήρι" στο φως επιδεινώνεται το φαινόμενο.

Δανείσου κανα 100αρι παραπάνω και πάρε την ST30 που σου είπαν τα παιδιά φίλε. Για τα λεφτά της πάντως και η LG που ανέφερες ικανοποιητική είναι. Στη τελική τηλεόραση είναι και δεν θα δώσεις ένα κάρο λεφτά, οπότε και να το μετανιώσεις δεν τρέχει κάτι... Το λέω απο την άποψη ότι την TV μου την αγορασα περυσι 4.200 ευρω και τωρα η επόμενη σειρα κοστίζει 4.300 (65"). Υγεία να εχουμε να τις χαιρόμαστε. Πάντως εγώ θα έλεγα να κάνεις λιγο υπομονη... μαζεψε κανα φραγκο παραπανω και παρε μια ΚΑΛΗ τηλεόραση 3D λιγο πριν αρχισει το EURO... αρκει να ειναι Panasonic Plasma! :ppppp

Yperion, εσυ ποια θα προτεινες? για τα 2 μοντελα που εβαλα στη λιστα, τι λες? sony- samsung?

pitbull, το θεμα δεν ειναι να δανειζομαστε 100αρικα για μια τηλεοραση, αλλα να παιρνουμε οτι καλυτερο υπαρχει με το μπατζετ που διαθετουμε!!!

παιδια η βασικες μου αναγκες απο την τηλεοραση, ειναι οσο το δυνατον πιο καλη εικονα -χωρις bleeding, clouding, torching και ξερω γω τι αλλο..!!- full HD, απο 100HZ και πανω, DLNA.
απο κει και πανω οτι επιπλεον διαθετει, ειναι ευπροσδεκτο! αλλα να μεινουμε γυρω στο μπατζετ!!

Last edited:
Αν δεν πας για την ST30 τότε η D6000 είναι μια καλή λύση.

Bleeding , clouding έχουν όλες οι τηλεοράσεις LED backlit LCD , είναι και θέμα τύχης αν θα πέσεις σε κομμάτι που να μην έχει έντονο πρόβλημα.

h ST30 παει ψηλα -για μενα- στα 800+..!!

εχω ζητησει απο ενα τοπικο μου καταστημα, τιμες και απο την D6000 και απο την EX720. περιμενω σημερα απαντηση, αν και μου ειπε οτι η D6000, λογω της ελευσης των νεων μοντελων, ειναι λιγο δυσευρετη!! τελος παντων θα περιμενω να δω τι θα μου πει σημερα.

δεν θες να εχεις bleeding και clouding και θες να πάρεις την D6000;;;;;;;!!! Στην 32αρα D5000 που εχω παρει στους δικους μου το clouding παει... συννεφο. Καλυτερα να πας σε πλάσμα και να περιμενεις λιγο. Πιστευω πως μεχρι το EURO η ST30 θα εχει πέσει κι άλλο. (τη γνωμη μου απλα λέω). Ειδικα για μπάλα οι πλάσμα ενδείκνυνται