ΠΟΙΑ οεο!!!

simi

Established Member
15 October 2007
236
ΞΑΝΘΗ
Γεια σας,
θα ηθελα την βοηθεια σας για να παρω μια tv για τα πεθερικα μου (τωρα εχουν crt 25αρα sony) που και οι δυο μαζι ειναι 156 ετων και μου κανουν τη ζωη δυσκολη, αποσταση θεασης 3-4 μετρα αλλα δεν θελουν να καταλαβουν οτι η 32αρα θα ειναι μικρη.
Πειτε μου σας παρακαλω ποιες tv ειναι αυτες που τα ψηφιακα (digea) και τα αναλογικα καναλια θα μπορουν να τα βλεπουν χωρις να χρειαζεται να κανουν επιλογη αναλογικων η ψηφιακων αλλα να ειναι αποθηκευμενα στη σειρα???
Επιπλεον με το παραπανω κριτηριο ποιες θα προτεινατε σε 32αρα (τετοια θελουν) η 37αρα με 40αρα (τετοια θελω), το δωματιο ειναι φωτεινο.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ οεο!!!

thanks Michalis3,
Στις LG χρειαζεται να αλλαζουν επιλογη απο αναλογικα σε ψηφιακα??

Βάζεις στη σειρά όσα και όποια κανάλια θέλεις. Αυτά κατηγοριοποιούνται σε ψηφιακά, αναλογικά και ραδιόφωνο. Μπορείς επίσης να παραλέιψεις κάποια κανάλια όταν τα αλλάζεις προχωρώντας στη σειρά με τα P+ P- .

δηλαδη δεν ειναι οπως η panasonic που εχω που οταν θελω να παω απο ψηφιακα σε αναλογικα και αναποδα παω και παταω "επιλογη tv" και απο εκει επιλεγω DVB-C η ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, ετσι???
γιατι κατι τετοιο να το δωσεις να το καταλαβουν 80αρηδες ειναι δυσκολο.

ευχαριστο!
εκτος της lg υπαρχει αλλη εταιρεια που μπορεις και τα βαζεις στη σειρα τα καναλια και ειναι σε ιδιο επιπεδο τμης και εικονας με αυτη που μου προτεινες????