Ποια οικονομικη-καλουτσικη 32" ?

Blinky

AVClub Enthusiast
2 October 2006
820
Λοιπον, φιλος του πατερα μου (50-60 χρονων) θελει μια 32αρα για θεαση 90% τηλεοπτικων σταθμων και 10% ισως δορυφορικα (δεν πολυαςσχολειται αλλα κατι αγορασε τωρα...ποσο θα μπει στον χωρο δε ξερω, ειναι και μεγαλη η ηλικια...)

Λοιπον εριξε μια ματια και ψηνεται για 32" και γυρω στο 500αρικο αποτι καταλαβα, και ρωτησε τη γνωμη μου. Εγω προχειρα χωρις να εχω ασχοληθει με αυτην την κατηγορια τιμων, ριχνοντας μια ματια ξεχωρισα τις LG 32LH3000 και Samsung 32B530. Και οι 2 στα ~500 παιζουν, η LG παιζει και πιο φτηνα αλλα απο ιντερνετομαγαζα που δε παιζει να αγορασει αυτος οποτε κραταμε το 500 του multirama και που λογικα μπορει να πετυχει και σε κανα κοτσοβολο μετα το παζαρι αφου αρχικα τη δινουν 550. Η Samsung στα 500 στο Πλαισιο...

Λοιπον, εγω τεινω προς την Samsung, αλλα εσεις τι πιστευετε, και υπαρχει και καμια αλλη αξιολογη επιλογη σε αυτα τα λεφτα?
Ειχα την αισθηση οτι επαιζε και καποια LG plasma 42" εκει, και θα του την αντιπροτεινα σε περιπτωση που δε τον χαλαγε το μεγεθος μιας και απο αποσταση θεασης θα ταιριαζε ανετα, καπου 3 μετρα....αλλα ειδα οτι το τελευταιο μοντελο παιζει στα ~650 , και οτι η Panasonic C10 στα 600 (και δε συμφερει κιολας οταν με ~700 παιρνεις την S10 που ειναι και fullhd, αλλα τοτε ανεβαινουμε πολυ...).
Τελος παντων, επειδη μιλαμε και για μεγαλης ηλικιας ανθρωπο και με μικρες απαιτησεις, ειπα να μη το κουρασω με plasma....δε θελω να του κανω ριζοσπαστικες προτασεις και να βρεθω και κυνηγημενος μετα αν κατι δε του αρεσει...

Οποτε μενουμε στο 32" LCD...καλο θα ηταν να ειναι fullhd (οχι οτι το απαιτει η χρηση του, αλλα για να μη νομιζει οτι πηρε μαπα αφου οι διαφορες τιμων ειναι μικρες) και προφανως να εχει mpeg4.....αποκει και περα οσο καλυτερη επεξεργασια εικονας γινεται χωρις να ξεφυγουμε στο κοστος. Αρα απο τις 2 που ειπα πιο πανω ποια ταιριαζει καλυτερα? Και υπαρχει αλλη επιλογη?

Βάλε 35 ευρώ πάνω από το 500άρικο και πήγαινε για την LG 32LH5000 που είναι Full HD και 100Hz.

Last edited:
Βάλε 35 ευρώ πάνω από το 500άρικο και πήγαινε για την LG 32LH5000 που είναι Full HD και 100Hz.

καλη ιδεα, αλλα επειδη δε προκειται να παρει απο ιντερνετομαγαζο ακριβαινουμε πολυ....πανω απο 600....

Η philips αποτι ειδα παιζει στα 500 και αυτη. Δεν την ξερω, λεει τιποτα για τη χρηση που ειπαμεσυγκριτικα με τις αλλες? Απο εσας περιμενω....

καλη ιδεα, αλλα επειδη δε προκειται να παρει απο ιντερνετομαγαζο ακριβαινουμε πολυ....πανω απο 600....

Η philips αποτι ειδα παιζει στα 500 και αυτη. Δεν την ξερω, λεει τιποτα για τη χρηση που ειπαμεσυγκριτικα με τις αλλες? Απο εσας περιμενω....

Δεν είναι από internetομάγαζο η τιμή. -bye-

Δεν είναι από internetομάγαζο η τιμή. -bye-

με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Πες και απο που ειναι λοιπον :P

Στο skroutz βλεπω οτι εχει 535 στο perfectshop και υπεθεσα οτι εννοουσες αυτο (+35 ευρω απο τα 500). Το πρωτο μη-online που βλεπω ειναι το Πλαισιο που την εχει 680! OMG!

με το τσιγκελι θα στα βγαζω? Πες και απο που ειναι λοιπον :P

Στο skroutz βλεπω οτι εχει 535 στο perfectshop και υπεθεσα οτι εννοουσες αυτο (+35 ευρω απο τα 500). Το πρωτο μη-online που βλεπω ειναι το Πλαισιο που την εχει 680! OMG!

Χωρίς να θέλω να κάνω έμμεση διαφήμιση, το από κάτω από αυτό που λες δεν είναι ιντερνετομάγαζο.

Χωρίς να θέλω να κάνω έμμεση διαφήμιση, το από κάτω από αυτό που λες δεν είναι ιντερνετομάγαζο.

σωστος εισαι. Βεβαια δε ξερω που βρισκεται εκεινο το μαγαζι, απο το τηλεφωνο υποθετω προς Πειραια. Απο τι μου ειπε τωρα, βρηκε την LH5000 στα 549 στο mediamarkt-μαρουσι που ειναι διπλα του οποτε για 14 ευρω μαλλον θα παρει αποκει αμα ειναι.

Αρα η 32LH5000 γινεται το φαβορι πλεον στα 550 ευρω. Αν δεν εχετε να προτεινετε κατι αλλο μεχρι αυτα τα λεφτα, θα παει για αυτην. Αν εχετε και καμια γνωμη για τη συγκεκριμενη πειτε...

Samsung 32B450 στα 400 ευρώ και του μένουν και ρέστα για κάτι άλλο ...

και mpeg4 έχει , και αξιοπρεπέστατη τηλεόραση είναι ...

το 1080p δεν αποδίδει σε τόσο λίγες ίντσες , ούτε στις 50 δεν φαίνεται καλά καλά οι διαφορές ...

Απ´ότι λες είναι για θέαση 90% αναλογικό σήμα. Τότε γιατί δεν πας σε αυτήν http://www.skroutz.gr/s/74493/LG-32LH2000-32%27%27.html?keyphrase=LG+32+LH+2000 η οποία έχει και δέκτη mpeg4 και θα ικανοποιήσει σίγουρα τον πατέρα σου. Ούτε το full Hd ούτε τα 100 Hz είναι τόσο απαραίτητα σε αυτήν τη διάσταση και σε αυτές τις απαιτήσεις. Επίσης σου βάζω url από το skroutz γιατί οι ψαγμένοι αγοράζουν πλέον από εκεί. Κάνε του την αγορά εσύ από εκεί άφοβα. Και γλιτώνεις αρκετά χρήματα.