Ποια PLASMA στις 50’’ (LG 50PG6000 ή SAMSUNG ή Panasonic)

Απάντηση: Re: Ποια PLASMA στις 50’’ (LG 50PG6000 ή SAMSUNG ή Panasonic)

Προς τι ο γέλωτας και ο εμπαιγμός κύριε, είστε εμπαθής !!!!

Την αλήθεια διατύπωσε ο κύριος Ποταμός, γιατί χλευάζετε????

Και αφήστε αυτό το ανθρωπάκι που κουνάει το χέρι του στην ησυχία του, το έχετε τρελλάνει!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Ποια PLASMA στις 50’’ (LG 50PG6000 ή SAMSUNG ή Panasonic)

Προς τι ο γέλωτας και ο εμπαιγμός κύριε, είστε εμπαθής !!!!

Την αλήθεια διατύπωσε ο κύριος Ποταμός, γιατί χλευάζετε????

Και αφήστε αυτό το ανθρωπάκι που κουνάει το χέρι του στην ησυχία του, το έχετε τρελλάνει!!!!!

:p:p:p

Re: Απάντηση: Ποια PLASMA στις 50’’ (LG 50PG6000 ή SAMSUNG ή Panasonic)

τωρα που το ειδα ειναι και η px8,δεν ειναι καν η px80 η οποια λογικα θα ειναι κανενα 200αρι ακριβοτερη,δηλ στα 1900 και πανω.

Δεν θα βγει 50PX80 , μονο PX8.

To panel ειναι το ιδιο αλλα εχει V-Real 2 αντι για 3 και ενα HDMI λιγοτερο. Επισης δεν εχει θυρα για SD card και εχει και λιγο χειροτερο συστημα ηχου.-bye-

Δεν θα βγει 50PX80 , μονο PX8.

To panel ειναι το ιδιο αλλα εχει V-Real 2 αντι για 3 και ενα HDMI λιγοτερο. Επισης δεν εχει θυρα για SD card και εχει και λιγο χειροτερο συστημα ηχου.-bye-

Της λείπει και ένα φίλτρο που έχουν όλες οι υπόλοιπες Panasonic. Πιθανόν σε αυτό οφείλεται και η μικρότερη αντίθεση.

Ευχαριστώ :smile: για τις απαντήσεις σας.

Aπό χθες το βράδυ βλέπω ότι ασχολήθηκαν αρκετοί με το θέμα μου.
Θα χωνέψω το αρνί πρώτα :food-smiley-005:και μετά θα το κάνω την παραγγελία και με βλέπω για την LG 50PG6000. Έχω διαβάσει τόσα πολλά, αλλά δεν την έχω δει να παίζει,
ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να είναι σε επίδειξη ?

Εύχομαι σε όλους σας και στις οικογένειές σας
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. -bye-

Της λείπει και ένα φίλτρο που έχουν όλες οι υπόλοιπες Panasonic. Πιθανόν σε αυτό οφείλεται και η μικρότερη αντίθεση.

Αυτο δεν το εχω διαβασει οποτε δεν ειμαι σιγουρος. Η κυρια διαφορα ειναι το V-Real γι'αυτο πιστευω οτι η αντιθεση ειναι μικροτερη και οι διαβαθμισεις του γκρι.

Μαλιστα μεχρι προσφατα πιστευα οτι και η PX8 ειχε το V-Real 3 γιατι ετσι ειχα διαβασει σε ενα site που προφανως το εγραψε λαθος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια PLASMA στις 50’’ (LG 50PG6000 ή SAMSUNG ή Panasonic)

Γιώργο, μήπως το φίλτρο που λες έχει καμία σχέση με τα υποσυστήματα του επεξεργαστή και του οδηγού του πάνελ????

Ρωτάω γιατί στο HiTech, αναφέρει ότι τα υποσυστήματα αυτά στην ΡΧ80 αναπαράγουν 4.096 διαβαθμίσεις για κάθε χρώμα, ενώ στη ΡΧ8 3.072 :chinscratch:

Αυτο δεν το εχω διαβασει οποτε δεν ειμαι σιγουρος. Η κυρια διαφορα ειναι το V-Real γι'αυτο πιστευω οτι η αντιθεση ειναι μικροτερη και οι διαβαθμισεις του γκρι.

Μαλιστα μεχρι προσφατα πιστευα οτι και η PX8 ειχε το V-Real 3 γιατι ετσι ειχα διαβασει σε ενα site που προφανως το εγραψε λαθος.

Είναι στα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά της Panasonic και το ονομάζει Natural Vision Filter. Αν googlάρεις θα βρεις πληροφορίες.

Γιώργο, μήπως το φίλτρο που λες έχει καμία σχέση με τα υποσυστήματα του επεξεργαστή και του οδηγού του πάνελ????

Ρωτάω γιατί στο HiTech, αναφέρει ότι τα υποσυστήματα αυτά στην ΡΧ80 αναπαράγουν 4.096 διαβαθμίσεις για κάθε χρώμα, ενώ στη ΡΧ8 3.072 :chinscratch:

Δεν νομίζω πως έχει σχέση. Το γνωρίζω για τις διαβαθμίσεις και την διαφορά γιατί το ίδιο συνέβαινε και με την PX7 σε σχέση με την PX70. Με κάθε επιφύλαξη νομίζω πως αυτό δεν θα παίζει ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα αφού το υλικό που είναι διαθέσιμο είναι 8bit δηλαδή έχει 256 διαβαθμίσεις. Αν κάποιος ξέρει καλύτερα ας μας διαφωτίσει.

Απο οτι βλεπω απο το press release ουτε η Px80 εχει το φιλτρο αυτο...

Glare is suppressed for comfortable viewing
 Natural Vision Filter
-

This advanced filter keeps images sharp, with minimal glare. Whilst dramatically reducing reflections from external light, it helps to produce clear images. This filter creates a pure and wide range of colours, and crisp images.

 *Except PX80, PX8 Series

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=717335

While Panasonic’s focus for 2008 is on Full High Definition 1080p Plasma displays, there are two 720p High Definition Plasmas in the 2008 line-up. The VIERA 42-inch TH-42PX80 and VIERA 50-inch TH-50PX80. The VIERA Z80 series includes three screen sizes, all with 1080p resolution and introduces the new 46-inch display to the line -the TH-46PZ80. In addition the PZ80 series includes a 42-inch and a 50-inch model, all of which offer an improved Native contrast ratio o 20,000:1. The VIERA PZ85 series includes three screen sizes, all with 1080p resolution, the, 42-inch TH-42PZ85, the 46-inch TH-46PZ85 and the 50-inch TH-50PZ85. These full high definition Plasmas feature an improved native contrast ratio of 30,000:1. The Z85 series adds a PC input. In addition, the speakers are now hidden in the front.

http://www2.panasonic.com/webapp/wc...8122716568&surfModel=Content01062008122716568

προφανως αλλαξαν σχεδια.

While Panasonic’s focus for 2008 is on Full High Definition 1080p Plasma displays, there are two 720p High Definition Plasmas in the 2008 line-up. The VIERA 42-inch TH-42PX80 and VIERA 50-inch TH-50PX80. The VIERA Z80 series includes three screen sizes, all with 1080p resolution and introduces the new 46-inch display to the line -the TH-46PZ80. In addition the PZ80 series includes a 42-inch and a 50-inch model, all of which offer an improved Native contrast ratio o 20,000:1. The VIERA PZ85 series includes three screen sizes, all with 1080p resolution, the, 42-inch TH-42PZ85, the 46-inch TH-46PZ85 and the 50-inch TH-50PZ85. These full high definition Plasmas feature an improved native contrast ratio of 30,000:1. The Z85 series adds a PC input. In addition, the speakers are now hidden in the front.

http://www2.panasonic.com/webapp/wc...8122716568&surfModel=Content01062008122716568

προφανως αλλαξαν σχεδια.

Και οι διαστάσεις των PZ80/PZ85 είναι ανάποδα από ότι έγραφαν. Γέμισε την γκάμα με ένα σωρό μοντέλα φέτος η Panasonic και μας κάνει την ζωή δύσκολη :D

Εγώ απλά έκανα σύγκριση με βάση τα specs που έχει στην αγγλική σελίδα:

Λεει "24p Playback" -> yes αλλα εκει που λεει "24p Real Cinema" δεν αναφερει τιποτα.

Τελικα υποστηριζει 24p με μετατροπη στα 72 Hz η οχι?

Λεει "24p Playback" -> yes αλλα εκει που λεει "24p Real Cinema" δεν αναφερει τιποτα.

Τελικα υποστηριζει 24p με μετατροπη στα 72 Hz η οχι?

Όλες οι Panasonic το υποστηρίζουν κανονικά Γιάννη. Δεν ξέρω σε ποια συχνότητα ακριβώς κάνουν την αναπαραγωγή, αλλά την κάνουν όπως πρέπει χωρίς 3:2.

Το 24p real cinema είναι αναπαραγωγή με interpolation και όχι απλά με επανάληψη των καρέ και το έχουν μόνο οι PZ85 και PZ800. Στην ουσία είναι η λειτουργία του Intelligent Frame Creation όταν το εισερχόμενο υλικό είναι 24p.

Δηλαδή κάνουμε αμάν να βγουν περισσότερες τβ με 24π για σωστή κινηματογραφική αίσθηση και απόδοση του πρωτότυπου υλικού και για να μην έχουμε jidder και η Πανασόνικ πάει και βάζει frames από μόνη της;

Δηλαδή κάνουμε αμάν να βγουν περισσότερες τβ με 24π για σωστή κινηματογραφική αίσθηση και απόδοση του πρωτότυπου υλικού και για να μην έχουμε judder και η Πανασόνικ πάει και βάζει frames από μόνη της;

Η λειτουργία υπάρχει κυρίως για το τηλεοπτικό σήμα, απλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τα 24p. Στην ουσία το "24p real cinema" είναι πιο fake από την απλή αναπαραγωγή. Πάντως το συγκεκριμένο μπορεί να απενεργοποιηθεί και να γίνει η αναπαραγωγή όπως πρέπει.

Ευχαριστώ :smile: για τις απαντήσεις σας.

Aπό χθες το βράδυ βλέπω ότι ασχολήθηκαν αρκετοί με το θέμα μου.
Θα χωνέψω το αρνί πρώτα :food-smiley-005:και μετά θα το κάνω την παραγγελία και με βλέπω για την LG 50PG6000. Έχω διαβάσει τόσα πολλά, αλλά δεν την έχω δει να παίζει,
ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να είναι σε επίδειξη ?

Εύχομαι σε όλους σας και στις οικογένειές σας
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. -bye-

expert στον περισσο εχει ολη την νεα σειρα της samsung alla και lg αλλα η 50αρα samsung βγαζει ματια τελεια αλλα τσιμπα την τιμη της το αξιζει ειναι καταπληκτικη παρε πρωτα τηλ. πριν πας προσοπικη εκτιμηση απο τα ματια μου και μονο πρωτα απο ολα plasma μετα panasonic 42px80 τελεια χρωματα καλο μαυρο τελεια ακριβεια στην εικονα και στην ταχυτητα pionner kuro 4280xa το μαυρο η τηλεοραση ειδικα στις 50' πιο κατω η samsung 50c96 τιμια για την τιμη της 1500ε επισης panasonic plasma th42pz70e fullhd καλη αλλα περσυνη καλη τιμια στα 1150ε media markt αλιμου και η νεα πενηνταρα της samsung την ειδα διπλα σε αλλες με fullhd ειναι διαμαντι αλλα ακριβη μολις εχθες σταματησα το ψαξιμο....περιμενω τον ιουνιο ιουλιο που ερχονται οι ολυμπιακοι αγωνες και θα γινει το ελα να δεις σε προσφορες οποτε ολα τα σταματησα σε αναμονη λοιπον !!-bye-

Last edited:

Εμφανιστηκε η 50PX8...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?...572F6BE8BD47A72E615DB61113CA3C22C4AF74A97C2D1

H τιμη ομως ειναι απαραδεκτη οταν πουθενα στην Ευρωπη δεν εχει πανω απο 1,500 ευρω...:damnyou:

Προφανως πρεπει να αδειασουν οι αποθηκες απο 50PX7 πρωτα...
Στο είχα οτί θα πει οτί θα παίζει στα 1700 . Προσωπικά πιστεύω οτί πρέπει να πέσει στα 1400-1450 για να θεωρηθεί καλή αγορά...

Στο είχα οτί θα πει οτί θα παίζει στα 1700 . Προσωπικά πιστεύω οτί πρέπει να πέσει στα 1400-1450 για να θεωρηθεί καλή αγορά...

Με τον εξοπλισμο που εχει η συγκεκριμενη (2 HDMI , χωρις θυρα για PC κτλ) θεωρω οτι μια τιμη γυρω στα 1,400 ευρω θα ηταν ρεαλιστικη.

Κατσε να ερθουν και οι νεες Samsung και θα δεις ποτε θα κατακυλισει η τιμη...:BDGBGDB55:

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλα τα Μέλη και τους Συντελεστές του "avclub".
Είμαι νέο μέλος και ενδιαφέρομαι για την αγορά νέας τηλεόρασης, θα είναι η πρώτη μου αγορά στη μετά CRT εποχή. Ενδιαφέρομαι για τη θέαση αγώνων ποδοσφαίρου και των Ολυμπιακών του Πεκίνου, μέσω δορυφορικού σήματος, καθώς και ταινιών DVD. Διάβασα αρκετές γνώμες μελών σήμερα και έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι πρέπει να στραφώ, σε αυτές της τεχνολογίας PLASMA, (ενδιαφέρομαι για μέγεθος 46"-50" και διαθέτω γύρω στα 1700 ευρώ). Θα παρακαλούσα να μου πείτε αν σωστά σκέφτομαι, και να μου προτείνετε υποψήφια μοντέλα.
Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.