Ποια PLASMA στις 50’’ (LG 50PG6000 ή SAMSUNG ή Panasonic)

Προσωπικά θα σου έλεγα να μην κάνεις τάματα στον Θεό του HD και να πάρεις μια HD Ready, όπως η PG6000.

Εκτός αν έχεις σκοπό να βλέπεις κάτω από τα 3m για 50" και δεν σε ενδιαφέρουν τα SD.

Ενδιαφέρον άποψη, αλλά άμα ο άνθρωπος κολήσει...:ADFAD2:

Σχετικά με την LG..

Υπάρχουν πουθενά πληροφορίες για τις καινούριες PLASMA της LG???
Στην Αμερική θα κυκλοφορήσουν με τον κωδικόLG 50PG60
Για εδώ σε προηγούμενα μηνύματα αναφέρθηκε ότι θα έρθει με τον κωδικό PG7000. Πάντως εγώ θα περιμένω να έρθει αυτό το μοντέλο πριν προχωρήσω σε οποιαδήποτε αγορά, με THX® certificationκαι εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αξίζει την αναμονή…

Είδα και την LCD 47LG6000 με τιμή κοντά στα 1700, καλή εικόνα για τα λεφτά της, αλλά έχει όλα αυτά που αντιπαθώ στις LCD. :grandpa:

Σχετικά με την Samsung...
Μέσα σε μια βδομάδα γέμισαν όλα τα μαγαζιά με τα καινούρια μοντέλα! :rolleyes:

Είδα και την SAMSUNG LE46A656A, εντυπωσιακό design και σε HD υλικό άψογη εικόνα… σε απλό DVD αίσχος !!! (στο Κωτσόβολο- Mall έπαιζε από DVD τον Μονομάχο και για άλλη μια φορά είδα πως μόνο σε PLASMA θα βρω καλή εικόνα σε SD υλικό)
Στον Κοτσώβολο είχαν επίσης μια Plasma την SAMSUNG PS50P96F FullHD με τιμή κοντά στα 3000 ευρώ (άψογη εικόνα, αλλά 3000 ευρώ !!!)

Στο internet βρήκα τιμές για την SAMSUNG PS50P96F

http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=27483&prid=28198

2.999

Αλλά βρήκα και την SAMSUNG PS50P96FD κοντά στα 1800 ευρώ στο pixmania... και στο

http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=36677

Με ολόιδια τεχνικά χαρακτηριστικά και μόνο ένα D διαφορά στο όνομα, αλλά με 1200 ευρώ διαφορά !!! μπερδεύτηκα, ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά τα μοντέλα ? :confused:

Re: Απάντηση: Ποια PLASMA στις 50’’ (LG 50PG6000 ή SAMSUNG ή Panasonic)

Στον Κοτσώβολο είχαν επίσης μια Plasma την SAMSUNG PS50P96F FullHD με τιμή κοντά στα 3000 ευρώ (άψογη εικόνα, αλλά 3000 ευρώ !!!)

2.999

Αλλά βρήκα και την SAMSUNG PS50P96FD κοντά στα 1800 ευρώ στο pixmania... και στο

Με ολόιδια τεχνικά χαρακτηριστικά και μόνο ένα D διαφορά στο όνομα, αλλά με 1200 ευρώ διαφορά !!! μπερδεύτηκα, ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά τα μοντέλα ? :confused:

Ίδιες τηλεοράσεις απλά το Pixmania (και το 123marκet νομίζω) φέρνει από εξωτερικό για αυτό έχει διαφορετικό κωδικό. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο ο διανομέας στην Ελλάδα δεν πρόκειται να αναγνωρίσει την εγγύηση.

Καλύτερα ξέχνα τις προηγούμενες LG και Samsung και περίμενε τα νέα μοντέλα που δεν θα αργήσουν. LG 50PG7000, Samsung PS50A550 και Panasonic 50PZ80/85/800. Νομίζω πως οι τιμές τους θα είναι λίγο πάνω από 2000 .

Πάντως αν η κύρια χρήση της τηλεόρασης θα είναι το τηλεοπτικό σήμα, μάλλον δεν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για τα FullHD μοντέλα.

Πάντως αν η κύρια χρήση της τηλεόρασης θα είναι το τηλεοπτικό σήμα, μάλλον δεν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για τα FullHD μοντέλα.

+1

Να δωσει καποιος περισσοτερα λεφτα για να βλεπει χειροτερα απο μια HD Ready σιγουρα δεν ειναι και πολυ εξυπνη κινηση.

Σχετικά με την LG..

Υπάρχουν πουθενά πληροφορίες για τις καινούριες PLASMA της LG???
Στην Αμερική θα κυκλοφορήσουν με τον κωδικόLG 50PG60
Για εδώ σε προηγούμενα μηνύματα αναφέρθηκε ότι θα έρθει με τον κωδικό PG7000. Πάντως εγώ θα περιμένω να έρθει αυτό το μοντέλο πριν προχωρήσω σε οποιαδήποτε αγορά, με THX® certificationκαι εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αξίζει την αναμονή…

Είδα και την LCD 47LG6000 με τιμή κοντά στα 1700, καλή εικόνα για τα λεφτά της, αλλά έχει όλα αυτά που αντιπαθώ στις LCD. :grandpa:

Σχετικά με την Samsung...
Μέσα σε μια βδομάδα γέμισαν όλα τα μαγαζιά με τα καινούρια μοντέλα! :rolleyes:

Είδα και την SAMSUNG LE46A656A, εντυπωσιακό design και σε HD υλικό άψογη εικόνα… σε απλό DVD αίσχος !!! (στο Κωτσόβολο- Mall έπαιζε από DVD τον Μονομάχο και για άλλη μια φορά είδα πως μόνο σε PLASMA θα βρω καλή εικόνα σε SD υλικό)

2.999

Τη 50pf95 την έχεις δεί?
και εγώ μάλλον θα περιμένω την pg7000 για να αποφασίσω...αντε και θέλω να παίξω και ps3!
Μόνο ελπίζω να εμφανιστεί πριν το EURO ώστε να έχει καμιά καλή προσφορά:BDGBGDB55:

Τη 50pf95 την έχεις δεί?
και εγώ μάλλον θα περιμένω την pg7000 για να αποφασίσω...αντε και θέλω να παίξω και ps3!

Και στο PS3 τα παιχνιδια κατα 99% στα 720p ειναι γραμμενα και γινονται upscale στα 1080p.

Moνο αν προκειται να βλεπεις πολυ HD (Βlu Ray κτλ) βλεπω να σε συμφερει πιο πολυ η PG7000.

Moνο αν προκειται να βλεπεις πολυ HD (Βlu Ray κτλ) βλεπω να σε συμφερει πιο πολυ η PG7000.
Να μην ξεχνάμε και την απόσταση...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια PLASMA στις 50’’ (LG 50PG6000 ή SAMSUNG ή Panasonic)

Και στο PS3 τα παιχνιδια κατα 99% στα 720p ειναι γραμμενα και γινονται upscale στα 1080p.

Γιάννη να συμπληρώσω πέρα από το θέλω να βλεπω BR, παίζει ρόλο και τον αν μπορώ ή τον αν βρίσκω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια PLASMA στις 50’’ (LG 50PG6000 ή SAMSUNG ή Panasonic)

Γιάννη να συμπληρώσω πέρα από το θέλω να βλεπω BR, παίζει ρόλο και τον αν μπορώ ή τον αν βρίσκω...

Aυτος ειναι ο λογος που δεν εχω παρει PS3 ακομη. Τα πιο πολλα video club εχουν πολυ λιγους τιτλους.

Μαλιστα ειχα συνομιλησει με εναν ιδιοκτητη και μου ειπε οτι δεν τον συμφερει να φερνει καν καινουργιους τιτλους γιατι δεν υπαρχει κινηση στις ενοικιασεις Blu Ray.

ελατε παιδια,πως κανετε ετσι?
αφου καθιερωθηκε το φορμα,τι περιμενετε?
ας ειναι καλα τα popcorn κτλ που εχουν παρει μερικοι και βλεπουν hd υλικο εστω και ...μισο.

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή είχα παραμυθιαστεί και γω, μέχρι που βρέθηκε κάποιος χριστιανός και με προσγείωσε στη πραγματικότητα και γλίτωσα 2 χιλιάρικα κατάθεση με τα οποία θα ξαναγοράσω τηλεόραση σε 2 χρόνια με σύγχρονη τεχνολογία (ήμουν υποψήφιος αγοραστής της Χ3500) :Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια PLASMA στις 50’’ (LG 50PG6000 ή SAMSUNG ή Panasonic)

Ίδιες τηλεοράσεις απλά το Pixmania (και το 123marκet νομίζω) φέρνει από εξωτερικό για αυτό έχει διαφορετικό κωδικό. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο ο διανομέας στην Ελλάδα δεν πρόκειται να αναγνωρίσει την εγγύηση.

Καλύτερα ξέχνα τις προηγούμενες LG και Samsung και περίμενε τα νέα μοντέλα που δεν θα αργήσουν. LG 50PG7000, Samsung PS50A550 και Panasonic 50PZ80/85/800. Νομίζω πως οι τιμές τους θα είναι λίγο πάνω από 2000 .

Το ίδιο μοντέλο στην Ελλάδα έχει 3000 και στο Pixmania 1800 !!!
Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά???, σε άλλες τηλεοράσεις δεν υπάρχουν τέτοιες διαφορές…
Από το ένα και μοναδικό μαγαζί που βρήκα να πουλάει την SAMSUNG PS50P96F στην Ελλάδα μπορώ να υποθέσω ότι η αντιπροσωπεία εδώ προωθεί σαφώς περισσότερο τις LCD.

Αυτή τη στιγμή σίγουρα η χρήση μιας τηλεόρασης θα είναι για τηλεοπτικό σήμα και για DVD, μιας και είναι ελάχιστες ακόμα οι ταινίες σε BR... αλλά σε ένα χρόνο από τώρα μήπως είναι λίγη μια HD ready plasma ?

Το ίδιο μοντέλο στην Ελλάδα έχει 3000 και στο Pixmania 1800 !!!
Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά???, σε άλλες τηλεοράσεις δεν υπάρχουν τέτοιες διαφορές…
Από το ένα και μοναδικό μαγαζί που βρήκα να πουλάει την SAMSUNG PS50P96F στην Ελλάδα μπορώ να υποθέσω ότι η αντιπροσωπεία εδώ προωθεί σαφώς περισσότερο τις LCD.

Αυτή τη στιγμή σίγουρα η χρήση μιας τηλεόρασης θα είναι για τηλεοπτικό σήμα και για DVD, μιας και είναι ελάχιστες ακόμα οι ταινίες σε BR... αλλά σε ένα χρόνο από τώρα μήπως είναι λίγη μια HD ready plasma ?

Τα μισά λεφτά που θα γλιτώσεις με μια HD κάντα αγορά του χρόνου ή το πολυ σε δύο χρόνια μια FULL HD:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια PLASMA στις 50’’ (LG 50PG6000 ή SAMSUNG ή Panasonic)

Ισχυει αυτο αλλα επισης η P96 εχει καταργηθει οποτε ειναι λογικο να μην ειπαρχει στοκ.

Την αγορά Samsung plasma, αυτή την εποχη, θα την χαρακτήριζα λάθος επιλογή... :grandpa:

Όσο για την αντιπροσωπεία, σαφώς και προωθεί τις LCD...

Κάνω υπομονή να έρθουν οι καινούριες Plasma
Panasonic TH-50PZ800
review στο cnet

Samsung
είδα πως θα βγάλει νέα σειρά plasma με πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα... να δούμε εάν η αντιπροσωπεία εδώ θα τα προωθήσει!!! :twoguns:και φυσικά με μεγάλη ανυπομονησία περιμένω την

LG 50PG7000 :music-smiley-005:

Ελπίζω σύντομα μία από τις παραπάνω να μου κάνει παρέα τα βράδια :dancing:

Attachments

• Samsung2008plasma.jpg
    Samsung2008plasma.jpg
    101.5 KB · Views: 13
η LG 50PG6000 στο public -Σύνταγμα

Επιτέλους βρήκα σε κατάστημα την LG 50PG6000 και συγκεκριμένα στο public στο σύνταγμα.
Έπαιζε μια ταινία DVD με όχι ιδιαίτερα καλή εικόνα. Η αλήθεια είναι πως με απογοήτευσε η εικόνα της, το μαύρο της ήταν σκούρο πράσινο-γκρι και οι υπότιτλοι άφηναν έντονη σκιά που έμενε για ώρα ορατή. Δεν είχα δυστυχώς χρόνο να κοιτάξω τις ρυθμίσεις, αλλά περίμενα πολύ καλύτερη εικόνα μετά από όσα καλά είχα διαβάσει για το συγκεκριμένο μοντέλο.