Ποια PLASMA στις 50’’ (LG 50PG6000 ή SAMSUNG ή Panasonic)

Το θέμα με το μαύρο φτιάχνει σίγουρα από τις ρυθμίσεις, οπότε δεν νομίζω πως πρέπει να σε προβληματίζει. To image retention από την άλλη έχει αναφερθεί συχνά σαν μειονέκτημα στην συγκεκριμένη τηλεόραση και δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. Απλά θα γίνεται λιγότερο ορατό όσο θα γράφει ώρες το πάνελ.

Re: η LG 50PG6000 στο public -Σύνταγμα

Επιτέλους βρήκα σε κατάστημα την LG 50PG6000 και συγκεκριμένα στο public στο σύνταγμα.
Έπαιζε μια ταινία DVD με όχι ιδιαίτερα καλή εικόνα. Η αλήθεια είναι πως με απογοήτευσε η εικόνα της, το μαύρο της ήταν σκούρο πράσινο-γκρι και οι υπότιτλοι άφηναν έντονη σκιά που έμενε για ώρα ορατή. Δεν είχα δυστυχώς χρόνο να κοιτάξω τις ρυθμίσεις, αλλά περίμενα πολύ καλύτερη εικόνα μετά από όσα καλά είχα διαβάσει για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Ολες σχεδον οι τηλεορασεις στα μαγαζια αθλια δειχνουν.

Απο τις λιγες εξαιρεσεις το media markt που μερικες εχουν καλο τηλεοπτικο σημα και μερικες παιζουν απο BluRay.

Θα σμφωνήσω πως δεν πρέπει να κρίνεις καμία τηλεόραση από τα καταστήματα.

Την πρώτη φορά που είδα ΚΟΥΡΟ μου φάνηκε απαίσια.

Ήδη ο Κώστας ο Ποτακίδης πέρασε και της έριξε μια ματιά.
Σίγουρα υπάρχουν ιδιοκτήτες-μέλη και στην Αθήνα πάντως!

...
ας ειναι καλα τα popcorn κτλ που εχουν παρει μερικοι και βλεπουν hd υλικο εστω και ...μισο.
κι αν δε το είχαμε ακριβοπληρώσει οι πρώτοι θα ήταν ακόμα καλύτερα!
αχ!!

Απάντηση: Re: Ποια PLASMA στις 50’’ (LG 50PG6000 ή SAMSUNG ή Panasonic)

Bρηκα λυση να δει ο Varsos την PG6000 αλλα δεν ξερω ποσο εχουν τα αεροπορικα εισιτηρια για Θεσσαλονικη...:idea:

Ικανός είμαι να κάνω ταξίδι μέχρι Θεσσαλονίκη για να τη δω...
εάν είχα πάρει την LG πριν κάνα μήνα θα είχα ησυχάσει τώρα, αποφάσισα να αναβάλω την αγορά για το φθινόπωρο με αποτέλεσμα να το ψάχνω όλο και περισσότερο και να μην καταλήγω πουθενά...
να πάρω την 50PG6000 ?
να περιμένω για 50αρα LG fullHD ??
να πάρω την Panasonic 46PZ80 ???

διαβάζω πως η 50PG6000 παίζει πολύ καλά παρόλο που δεν είναι fullHD αλλά είναι και ο ψυχολογικός παράγοντας... ότι κάτι θα λείπει...
με έβαλε σε σκέψεις όταν στο πλαίσιο είδα δίπλα δίπλα να παίζουν η LG 42PG6000 και η Panasonic 42PZ80 από 2 διαφορετικά players το ίδιο όμως demo της Panasonic, το οποίο και έβαλα και στις 2 να παίζει από το ίδιο σημείο...
Εντυπωσιακή η εικόνα και στις 2 αλλά με πιο προσεκτική παρατήρηση είδα στην LG σε περιγράμματα αντικειμένων να κάνει δοντάκια που απουσίαζαν εντελώς στην Panasonic. Δεν έχω δει την Panasonic σε απλό τηλεοπτικό σήμα και DVD όπου ακούω πολλά καλά για την LG αλλά σίγουρα παίζει καλύτερα με fullHD υλικό και σκέφτομαι αφού στις 42 ίντσες είναι εμφανής η διαφορά σκέψου στις 50 !!!

Σωστό το σκεπτικό σου φίλε nvarsos.
Δύο γενικές παρατηρήσεις έχω μονο. Πρώτον, όποια και να πάρεις στο σπίτι σου δεν θα τη βλέπεις δίπλα σε καμία άλλη, οπότε το βασικό είναι να σε ικανοποιεί αυτό που βλέπεις. Πάντα υπάρχει το καλύτερο!
Δεύτερον, το FullHD καλό αλλά ίσως χάνεις περισσότερα από όσα κερδίζεις λόγω του συνήθους SD υλικού που βλέπουμε. Από τι απόσταση έβλεπες τα δοντάκια;
Ελπίζω οι φωτό που έβαλα στο νήμα της LG να βοηθάνε λιγάκι.
Πάντως πραγματικά μη το πολυσκέφτεσαι, πιστεύω πως όποια και να πάρεις θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. Ίσως οι +4 ίντσες να δίνουν ελαφρύ προβάδισμα στην LG και το "όνομα" να είναι ατού της Πάννυ.

...
εάν είχα πάρει την LG πριν κάνα μήνα θα είχα ησυχάσει τώρα...
...
αλλά είναι και ο ψυχολογικός παράγοντας... ότι κάτι θα λείπει...
...
Εντυπωσιακή η εικόνα και στις 2 αλλά με πιο προσεκτική παρατήρηση είδα στην LG σε περιγράμματα αντικειμένων να κάνει δοντάκια που απουσίαζαν εντελώς στην Panasonic.
κατ' αρχήν, πραγματικά θα είχες ησυχάσει και όντας πολύ χαρούμενος θα τα έβλεπες πλέον όλα φιλοσοφικά.

μετά, πρέπει να πούμε ότι ο ψυχολογικός παράγοντας μπορεί να υπάρχει αλλά δεν παύει να είναι ψυχολογικός και όχι αντικειμενικός.

στη συνέχεια, να ρωτήσω από πόση απόσταση έβλεπες τις 2 τηλεοράσεις. Γιατί από 2 μέτρα και πάνω πιστεύω ότι δεν μπορείς να διακρίνεις τα pixel της HD ready ανάλυσης (άντε 2,2 μέτρα αν έχεις αετίσιο μάτι).
Αν είναι να βλέπεις κάτω από 2 μέτρα τότε προτίμησε την full HD, αλλά νομίζω ότι τότε σου κάνει και μια 42ρα (αν αναφέρεις την απόσταση κάπου προηγουμένως συγνώμη αλλά μου ξέφυγε).

και τέλος όπως πολύ καλά λέει ο underdog, οι +4" μπορούν να κάνουν διαφορά και όπως είπε και ο GD197 υπάρχει και η την νέα full hd της sumsung στις 50" (περίμενες που περίμενες...!)

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, :a0210: με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ στο να μην μπορώ να αποφασίσω… αστειεύομαι φυσικά, οι δικές σας απόψεις για μένα παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από οποιοδήποτε περιοδικό.

Φίλε Underdog χάρη σε σένα μου τράβηξε τη προσοχή η 50PG6000 και μέχρι στιγμής σε αυτήν έχω καταλήξει. Φυσικά και δεν θα σταματήσω να το ψάχνω μέχρι να έρθει η ώρα να αγοράσω (μετά τις διακοπές) αυτή είναι και η μισή χαρά (η άλλη μισή είναι να πειράζεις τις ρυθμίσεις) και κάποια στιγμή τα ξεχνάς όλα και βλέπεις τις ταινίες και όχι την συσκευή…

Μερικές τελευταίες ερωτήσεις προς όλους τους κατόχους τις 50PG6000..
  1. Aπό πιο κατάστημα έχετε αγοράσει την τηλεόραση σας?
  2. μείνατε ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση ?
  3. έχει εγγύηση αντιπροσωπίας ?
Στο skroutz βγάζει 13 καταστήματα με τιμές από 1363 στο www.technixx.gr μέχρι 1750 στο http://www.atsidas.gr/

http://www.skroutz.gr/s/41128/LG-50PG6000.html?keyphrase=LG+50PG6000

Εγώ την αγόρασα στη Θεσ/νίκη από SPECTRA.
Εννοείται πως είχε εγγύηση και το κατάστημα επειδή τυγχάνω πελάτης αρκετό καιρό με προσέχει.

Χωρίςνα θέλω να κάνω διαφήμιση οφείλω να πω οτί το κατάστημα που αγόρασα τς δικές μου τηλεοράσεις (μια εκ των οποίων ήταν και η 50 PG6000) ήταν το avoutlet το οποίο με εξυπηρέτησε απίστευτα. Ένα μπράβο τους το οφείλω.
Προφανώς και υπάρχει εγγύηση αντιπροσωπείας.

Πάντως και τώρα να ξαναεπέλεγα τηλεόραση, πάλι την LG θα έπερνα. Άντε να έριχνα και μια ματιά στην καινούργια Α656.

φιλε ισως πρεπει να δεισ την νεα full hd της σαμσουνγκ στις 50"

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1140825

Θα τρελαθώ τελικά, άντε να αποφασίσω όταν βγαίνουν συνέχεια καινούρια μοντέλα… τώρα είδα την samsung PS50A656T στο πλαίσιο με 1899 και φαίνεται να τα έχει όλα !!! και με πολύ καλή τιμή… για να δούμε πως θα παίζει. Πάντως στο google δεν βρήκα και πολλές πληροφορίες για αυτό το μοντέλο και δεν υπάρχει σχεδόν σε κανένα ευρωπαϊκό κόμβο της samsung !!!???

Θα τρελαθώ τελικά, άντε να αποφασίσω όταν βγαίνουν συνέχεια καινούρια μοντέλα…

Πάντα θα βγαίνουν καινούρια μοντέλα...και κατά τη γνώμη μου, θα είναι στη πλειοψηφία τους καλύτερα από τα προηγούμενα (χωρίς αυτό να είναι κανόνας)...τώρα σχετικά με την απόφαση, τι να πω ??...όντως δεν είναι εύκολη....:nounder:

Θα τρελαθώ τελικά, άντε να αποφασίσω όταν βγαίνουν συνέχεια καινούρια μοντέλα… τώρα είδα την samsung PS50A656T στο πλαίσιο με 1899 και φαίνεται να τα έχει όλα !!! και με πολύ καλή τιμή… για να δούμε πως θα παίζει. Πάντως στο google δεν βρήκα και πολλές πληροφορίες για αυτό το μοντέλο και δεν υπάρχει σχεδόν σε κανένα ευρωπαϊκό κόμβο της samsung !!!???

Για πληροφορίες, ψάξε PN50A656. Είναι το αντίστοιχο Αμερικάνικο.

Re: Απάντηση: Re: Ποια PLASMA στις 50’’ (LG 50PG6000 ή SAMSUNG ή Panasonic)

Φιλε ασε και εγω το ιδιο προβλημα εχω...και επειδη η μετακομιση ειναι προ των πυλων και κινδυνευω να μεινω...τι κινδυνευω, θα μεινω χωρις τηλεοραση τις πρωτες μερες...γιαυτο πηρα μια σαμσουνγκ 26" για την κρεβατοκαμαρα..τουλαχιστον να εχω εκει-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποια PLASMA στις 50’’ (LG 50PG6000 ή SAMSUNG ή Panasonic)

Φιλε ασε και εγω το ιδιο προβλημα εχω...και επειδη η μετακομιση ειναι προ των πυλων και κινδυνευω να μεινω...τι κινδυνευω, θα μεινω χωρις τηλεοραση τις πρωτες μερες...γιαυτο πηρα μια σαμσουνγκ 26" για την κρεβατοκαμαρα..τουλαχιστον να εχω εκει-bye-

Ας κάνουμε τα μπανάκια μας τώρα και το ξαναβλέπουμε όταν δροσίσει λίγο