Ποια πλασμα TV?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια πλασμα TV?

Με τοσο υλικο 3D που κυκλοφορει και εγω ειμαι σε διλλημα...δεν θα ξερω τι να πρωτοδω...και σιγουρα τα Ελληνικα καναλια θα εκπεμπουν πολυ συντομα σε 3D οπως αλλωστε παντα ειμαστε απο τους πρωτοπορους...:grinning-smiley-043

:flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043

Μου φαινεται παω καρφωτός για την Panasonic,αφου βρω ενα καταστημα στην θεσσαλονίκη να την δώ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια πλασμα TV?

Η Panasonic ηδη υπαρχει σε ορισμενα καταστηματα , η LG σε 1-2 εβδομαδες θα ειναι λογικα και αυτη εδω...

Εννοείς τα ιντερνετικά μέσω skroutz καταστήματα, φαντάζομαι. Γνωρίζεις, μήπως, αν βρίσκεται κάπου ήδη στημένη ωστε να τη δούμε εν λειτουργία ???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια πλασμα TV?

Εννοείς τα ιντερνετικά μέσω skroutz καταστήματα, φαντάζομαι. Γνωρίζεις, μήπως, αν βρίσκεται κάπου ήδη στημένη ωστε να τη δούμε εν λειτουργία ???

Τα περυσινα μοντελα της Panasonic υπηρχαν σε ολες τις αλυσιδες (Saturn , Media Markt , Πλαισιο κτλ) ...λογικα συντομα θα γεμισουν και με τις καινουργιες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια πλασμα TV?

Τα περυσινα μοντελα της Panasonic υπηρχαν σε ολες τις αλυσιδες (Saturn , Media Markt , Πλαισιο κτλ) ...λογικα συντομα θα γεμισουν και με τις καινουργιες...

Ανυπομονούμε.

Μπορεί να πάρω κάποια παιχνιδομηχανή στο μέλλον.Λέτε να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην τηλεόραση?

Re: Απάντηση: Ποια πλασμα TV?

Μπορεί να πάρω κάποια παιχνιδομηχανή στο μέλλον.Λέτε να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην τηλεόραση?

Ναι, θα λερώνεται πολύ το τζάμι απο τα φιλιά που θα της δίνεις :)
gaming + plasma = απόλαυση (ακόμα και με την χαμηλή ανάλυση του wii μου)

Υγ. κάτοχος Panasonic G10

Ναι, θα λερώνεται πολύ το τζάμι απο τα φιλιά που θα της δίνεις :)
gaming + plasma = απόλαυση (ακόμα και με την χαμηλή ανάλυση του wii μου)

Υγ. κάτοχος Panasonic G10

:flipout: smouts!! :flipout:

Mε έχετε πορώση!!

To budget ανεβηκε στα 2000 ευρω maximum. τι προτείνετε? Απο 50 ιντσες και πάνω..μην πω 55..οσο πιο μεγαλη τοσο το καλύτερο.

Γράψε άκυρο. Για την απόσταση αυτή, χρειάζεσαι τουλάχιστον 60"....

http://www.skroutz.gr/s/264663/LG-60PK550-60%22.html?keyphrase=LG+60PK550[/QUΩΨω

Μπορώ να την δω σε κάποια κατάστημα στην θεσσαλονίκη?
την έχεις δεί απο κοντά? ποια η γνώμη σας για αυτην και για τις LG γενικότερα?

καλησπερα
θελω και εγω να αγορασω μια plasma 42'
επειδη δεν θελω να δωσω πανω απο 1000, και μεχρι 900 το πολυ..
αν επιλεξω καποια απο τις panasonic s20,u20,g20 ή τις αντιστοιχες 10, τι θα προτεινατε???
η g20 οχι γιατι ειναι πανω απο 1000 ευρω, οι αλλες αξιζουν ? ειναι καλυτερες απο το να παρω μια led-lcd? π.χ. sony,philips???

εγω φιλε μου πριν καποιες μερες βρηκα σε προσφορα μια πανασονικ 46s10 στην τιμη..των 640 ευρω (εκθεσιακο κομματι)....μπορω να πω οτι εχει καταπληκτικη εικονα!!!

Οποτε φανταζομαι κ με τα καινουργια μοντελα θα εχουν τρομερη εικονα...παρολα αυτα εγω θα επερνα ενα περσινο μοντελο σε χαμηλη τιμη παρα να πληρωσω ενα καινουργιο με τσιμπιμενη τιμη....

απο τα καινουργια θα επερνα ισως την panasonic s20 κοντα στα 1000....

Απάντηση: Re: Ποια πλασμα TV?

εγω φιλε μου πριν καποιες μερες βρηκα σε προσφορα μια πανασονικ 46s10 στην τιμη..των 640 ευρω (εκθεσιακο κομματι)....μπορω να πω οτι εχει καταπληκτικη εικονα!!!

Οποτε φανταζομαι κ με τα καινουργια μοντελα θα εχουν τρομερη εικονα...παρολα αυτα εγω θα επερνα ενα περσινο μοντελο σε χαμηλη τιμη παρα να πληρωσω ενα καινουργιο με τσιμπιμενη τιμη....

Μια χαρα ! ευχαριστώ..Ψαχνω στις 60 ιντσες ομως..

749 ευρώ πήρα καινούργια την πανασονικ 46s10 πρίν από 1 μήνα περίπου!

φιλε κ εγω καινουργια την εψαχνα αλλα επειδη η αγορα επρεπε να γινει απο το πλαισιο αναγκαστικα πηρα το εκθεσιακο κομματι...που το ειχε κ αυτος 749 κ με παζαρι εριξα τιμη...