ΠΟΙΑ PLASMA?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ PLASMA?

Γιάννη και εγώ δεν έχω καμμια απο τις τρείς, τις εχω δεί ομως και τουλάχιστον στα δικά μου μάτια η Panny φαίνεται καλύτερη. Γιαυτό την προτείνω..

Καλά τα τέστ, αλλά τα μάτια του καθενός μας κανουν τη διαφορά :Banane0:

θα το πω για μια φορα ακομα.
οταν θα αρχισουν να γινονται "τυφλα τεστ" τοτε και μονο θα αρχισω να τα εμπιστευομαι.(αρα κακα τα τεστ)
για αυτο εμπιστευομαι τα ματια μου και μονο!!

Την εστρωσες πριν την βαλεις σε πληρη λειτουργεια? Με burn in ειχες προβλημα?
Το μόνο που έκανα ήταν να βάλω τις ρυθμίσεις κάτω απο το 50 για κανα μήνα, δεν χρησιμοποίησα κανένα δισκάκι ούτε zoom ούτε τίποτα άλλο.
Δέν είνα κανένα φιανόμενο burn in αλλά και η tv έχει κάποια patterns τα οποία σβήνουν οτι παρουσιαστεί.

και εγώ σαν κάτοχος της C96, δεν είχα κανένα πρόβλημα με image retention, burn-in κτλ.
Προτείνω στρώσιμο 200 ώρες και callibration.

και εγώ σαν κάτοχος της C96, δεν είχα κανένα πρόβλημα με image retention, burn-in κτλ.
Προτείνω στρώσιμο 200 ώρες και callibration.

Στρωσιμο με ζουμ ωστε να μην φαινονται οι υποτιτλοι και το σημα του καναλιου ή απλα κατω απο το 50% οι ρυθμισεις? Αντεχοται ρε παιδι μου 200 ωρες με τοσο ζοομ? Δεν σε παιρνει απο κατω? ΜΙλαμε τωρα για πανω απο ενα μηνα.

Εγω την 42PX70 την εστρωσα χωρις zoom. Εβλεπα κανονικα τα σηματα των καναλιων και τους υποτιτλους.
Μεχρι σημερα (σχεδον 450 ωρες) κανενα προβλημα με burn in.
Ειχα ομως μειωσει τις ρυθμισεις κατω απο το 50% και εβαζα και το γνωστο dvd στρωσιματος καθε μερα για 1 εως 5 ωρες και συνηθως το βραδυ.

Στρωσιμο με ζουμ ωστε να μην φαινονται οι υποτιτλοι και το σημα του καναλιου ή απλα κατω απο το 50% οι ρυθμισεις? Αντεχοται ρε παιδι μου 200 ωρες με τοσο ζοομ? Δεν σε παιρνει απο κατω? ΜΙλαμε τωρα για πανω απο ενα μηνα.

Περίπου οι μισές τις 200 ωρες, πέρασαν με το DVD στρωσίματος (λιγότερες ωρες ανα ημέρα στην αρχή, περισσότερες μετά τα μισά).

Το zoom έχει πρόβλημα με έλλειψη πληροφορίας, οι υπότιτλοι εμφανίζονται.

Το panel απέκτησε τελικά 95% ομοιομορφία (μέτρηση Μανώλη..)

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ PLASMA?

Γιάννη και εγώ δεν έχω καμμια απο τις τρείς, τις εχω δεί ομως και τουλάχιστον στα δικά μου μάτια η Panny φαίνεται καλύτερη. Γιαυτό την προτείνω..

Εμενα παλι μου φανηκε η Samsung καλυτερη σε εικονα (και σε μαυρο) αλλα η Panasonic εχει πιο στοιβαρη κατασκευη.

Μαλιστα oι Q96/C96 πολυς κοσμος λεει οτι εχουν ξεπερασει σε εικονα και την σειρα 7 της Pioneer.

Οπως για τα ματακια μου η PX εχει καλυτερη εικονα απο την C96.
Την PX την εχω 3 μηνες, ενω την C96 την εχω δει αρκετες φορες σε σπιτι φιλου.

Πιστευω οτι τα 100Hz παιζουν μεγαλο ρολο (αναλογα και τι βλεπεις)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ PLASMA?

Μαλιστα oι Q96/C96 πολυς κοσμος λεει οτι εχουν ξεπερασει σε εικονα και την σειρα 7 της Pioneer.

εαν θυμασαι οταν το εψαχνα το θεμα ειχα αναφερει οτι δεν μου αρεσε η 427 και φανηκε παραξενο τοτε.
ετσι οπως τις ειχα δει στα μαγαζια ηταν σαφως καλυτερη η px70.

Μιλαμε για συγκριση γενιας 7 με 10. Ειναι λογικο.
Εξαλλου και η panny καποτε θα ξεπερασει και την σημερινη kuro.
Μην ξεχνας ομως και την σχεση εικονα/τιμη.
Αλλο 1100 EUR και αλλο 2600.
Ειναι η εικονα 2,5 φορες καλυτερη?
Δεν νομιζω.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ PLASMA?

Ειναι η εικονα 2,5 φορες καλυτερη?

Ειναι γνωστο οτι στις τηλεορασεις μια μικρη διαφορα στην εικονα πληρωνεται πολυ ακριβα.

Γερμανικο περιοδικο που ειχε δοκιμασει την 428ΧD της ειχε βαλει 91% ενω στην 40D3000 ειχε βαλει 89%. Υπολογισε και την διαφορα που υπηρχε στην τιμη και σκεψου ποσο πληρωνει καποιος το 2% πανω.

Αυτο εισαι ο πρωτος που το ακουω να το λεει. Μπορει ομως να ειναι και ετσι.

+1
Και εγώ. Θυμάμαι μάλιστα που όλοι τα είχαν με την Πάνυ που δεν κατάφερε να φτάσει ένα μοντέλο προηγουμενης γενιάς.

H PX80 θα διορθωσει τις ισορροπιες.

Οι ισορροπιες κατα τη γνωμη μου θα διορθωθουν οταν βγει τηλεοραση plasma που να μην ειναι επιρρεπης στα προβληματα των plasma (burn in κλπ)

Το ιδιο ισχυει και με τους προτζεκτορες, οταν θα βγουν DLP χωρις προβληματα rainbow κλπ... :ernaehrung004:

Αυτα τα μοντελα που θα ξεπερασουν τα "παιδικα" προβληματα των πρωτων μοντελων, θα ειναι και τα καλυτερα.... Και μετα θα αναγκαστουν να ριξουν και τις τιμες απο τις LCD, αφού πλεον οι περισσοτεροι ΔΕΝ θα φοβουνται να αγορασουν plasma τηλεοράσεις, που αναμφισβητητα εχουν πιο καλη εικονα και φθηνοτερο κοστος στις μεγαλες ιντζες... :smash:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ PLASMA?

+1
Και εγώ. Θυμάμαι μάλιστα που όλοι τα είχαν με την Πάνυ που δεν κατάφερε να φτάσει ένα μοντέλο προηγουμενης γενιάς.

ποιος τα ειχε με την panny?
για το μαυρο νομιζω ελεγαν