Ποια Samsung?

nacol

New member
5 February 2008
20
Καλησπέρα. Από αυτές τις δύο τηλεοράσεις, η μόνη διαφορά είναι ότι η μια είναι HD Ready και η άλλη Full HD;
www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=956007

www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=955965

Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Επίσης, αυτή www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1013335
εκτός του ότι είναι μεγαλύτερη, τι ακριβώς παραπάνω έχει και κοστίζει 900 ευρώ περισσότερα;

Περιμένω. Ευχαριστώ πολύ.

Aπο οτι καταλαβα εχεις προβληματιστει και σου εχουν πεσει πολλα μαζι.

Πες μας την αποσταση θεασης και ποσα λεφτα σκοπευεις να δωσεις ωστε να μπορουμε να σου κανουμε προτασεις και σε αλλες εταιρειες και οχι μονο για τις συγκεκριμενες.

Καλωσηλθες κιολας.:ernaehrung004:

Επίσης, αυτή www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1013335
εκτός του ότι είναι μεγαλύτερη, τι ακριβώς παραπάνω έχει και κοστίζει 900 ευρώ περισσότερα;

απλα ειναι η F

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=13946

προσωπικα και για τα χρηματα που ζηταει ειναι η κορυφαια 40' LCD στην αγορα αυτην την στιγμη

Aπο οτι καταλαβα εχεις προβληματιστει και σου εχουν πεσει πολλα μαζι.

Πες μας την αποσταση θεασης και ποσα λεφτα σκοπευεις να δωσεις ωστε να μπορουμε να σου κανουμε προτασεις και σε αλλες εταιρειες και οχι μονο για τις συγκεκριμενες.

Καλωσηλθες κιολας.:ernaehrung004:

Ευχαριστώ
smiley2.gif

Θέλω μια τηλεόραση για απόσταση λιγότερη των 3 μέτρων.

Να τα πω απ την αρχή. Εδώ και 8 χρόνια έχουμε μια Sony από τις παλιές τις μεγάλες.
Επειδή όμως έχουμε ένα μωράκι και απ ότι διάβασα οι παλιές οθόνες έχουν περισσότερη ακτινοβολία σε σχέση με τις καινούριες τις λεπτές, είπαμε να αγοράσουμε μια λεπτή.
Εννοείται ότι δεν θα κάθεται το μωρό να βλέπει, αλλά επειδή παίζει εκεί μπροστά σε κοντινή απόσταση, κάποιες φορές κοιτάει και λίγο, φοβάμαι μην του κανει κακό η ακτινοβολία.
Καταρχήν ισχύει αυτό; Γιατί αν δεν είναι έτσι ή αν έχουν και οι λεπτές ακτινοβολία, δεν υπάρχει λόγος προς το παρόν να πάρουμε άλλη τηλεόραση.

βασει της αποστασης θεασης και των χρημάτων που θέλεις να διαθέσεις πήγαινε κατευθείαν στην 40F86,είναι πολύ καλό μοντέλο

Μέχρι 2000 ε.

Στα λεφτά αυτά πας και για 46 άνετα. Στις 40άρες, με λίγα παραπάνω (200-300) παίρνεις την Sony X3500 που από πολλούς θεωρείται η καλύτερη 40άρα LCD. Επίσης από Sony υπάρχει και η 40W3000 που έχει τιμή κοντά στα 1600.

Από άλλες προτάσεις, υπάρχει και η Samsung 40F86 που η τιμή της είναι στα 1745 η χαμηλότερη και σε αρκετά μαγαζιά κοντά στα 1800. Επίσης πολύ καλή τηλεόραση είναι και η Toshiba 42Z3030DG που την βρίσκεις κοντά στα 1650.

Στις 46άρες έχουμε πάνω κάτω τις ίδιες επιλογές χωρίς σειρά προτεραιότητας:

Toshiba 46XF355G κοντά στα 2000
Toshiba 47Z3030DG στα 2000 περίπου
Sony 46W3000 γύρω στα 2200
Sony 46V3000 και 46D3500 κοντά στα 2000
Samsung 46F86 γύρω στα 2300
Samsung 46M86 γύρω στα 2000

Προσωπικά, για παρόμοια απόσταση αγόρασα την Samsung 40F86, που προτείνει και ο φίλος παραπάνω, αλλά όπως λέω πάντα, το θέμα απόστασης είναι αρκετά υποκειμενικό.

Last edited:
θα συμφωνήσω μαζί σου,εγώ πήρα μια 40m86 πριν κανα τρίμηνο και με απόσταση θέασης 3 μέτρα τώρα μετανιώνω που δεν πήρα την 46αρα

θα συμφωνήσω μαζί σου,εγώ πήρα μια 40m86 πριν κανα τρίμηνο και με απόσταση θέασης 3 μέτρα τώρα μετανιώνω που δεν πήρα την 46αρα

Ναι, αλλά αξίζει να δώσω 700 ε παραπάνω αν καλύπτομαι με 40;

και βεβαια οχι,οπως ειπε και ο φιλος παραπανω ειναι υποκειμενικο,εγω παραδειγμα τωρα τη βλεπω μικρη αλλα αυτο ισχυει για μενα.Η 40αρα ειναι υπεραρκετη στις περισσοτερες περιπτωσεις.Προχωρα αφοβα για τις 40 ιντσες.

Απάντηση: Re: Ποια Samsung?

καλύπτομαι με 40;

οτι καλυπτεσαι..................... σιγουρα ναι αλλα θα βαλεις καμια ταινια να παιζει και ισως εκει να ηθελες το παραπανω μεγεθος.

αυτο λοιπον μεταφραζεται σε .............χρηματα.
αν δεν σε πειραζει αυτο προχωρα

Ναι, αλλά αξίζει να δώσω 700 ε παραπάνω αν καλύπτομαι με 40;

Εξαρτάται τι σου προσφέρει η τηλεόραση των 1300 ευρώ σε σχέση με αυτή των 2000. Αν μιλάμε μόνο για το μέγεθος, σίγουρα η 46άρα είναι καλύτερα αλλά αυτό είναι στον καθένα κριτήριο υποκειμενικό. Εγώ με 2,5 μέτρα απόσταση πήρα 40άρα.

Μην περιμένεις όμως αν μιλάμε για τις 40 ίντσες, μία TV στα 1300 ευρώ να είναι ίδια στα χαρακτηριστικά με μία στα 1800. Από την άλλη μεριά, υπάρχουν μια χαρά τηλεοράσεις στα 1300.

Και υπάρχουν πάντα και οι plasma που προσφέρουν με λιγότερα χρήματα, μεγαλύτερες διαστάσεις (από 42 και πάνω) και αξιόλογες επιδόσεις

Μάλλον θα χρειστεί να περάσεις από το βασανιστήριο να μάθεις τι σημαίνει το κάθε feature των LCD και Plasma, όπως κάναμε όλοι κάποτε.

Ωραία, μάλλον λοιπόν καταλήγω εδώ www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1013335

Οσο για το θέμα ακτινοβολίας που έγραψα νωρίτερα, ισχύει;

Οι Plasma και οι LCD, έχουν λιγότερη ακτινοβολία από τις παλιές;

Γιατί αν εκπέμπουν την ίδια ακτινοβολία, δεν υπάρχει λόγος προς το παρόν να πάρω άλλη.

Οι Plasma και οι LCD, έχουν λιγότερη ακτινοβολία από τις παλιές;

Γιατί αν εκπέμπουν την ίδια ακτινοβολία, δεν υπάρχει λόγος προς το παρόν να πάρω άλλη.

οι LCD μηδενικη η plasma ελαχιστη

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Να πω την αλήθεια, δεν θα ήθελα να πάρω κάτι τόσο ακριβό μέσω ίντερνετ.
Δεν αμφιβάλλω ότι θα κερδίσω χρήματα αλλά προτιμώ κάποιο έμπιστο κατάστημα, όπως πχ το FNAC.
Ούτε Κωτσόβολο θα εμπιστευόμουνα, ούτε Πλαίσιο.
Ισως επειδή πήρα μια Sony Bravia 26'' και είναι τελείως χάλια να το έχω συνδυάσει έτσι.

Κάτι ακόμα.. Το ότι έχω ένα Samsung dvd recorder και από τη μέρα που το πήρα βγαίνουν συνέχεια προβλήματα είναι τυχαίο
ή να σκεφτώ ότι μπορεί και η τηλεόραση της ίδιας μάρκας που σκέφτομαι να πάρω να έχει παρόμοια προβλήματα;

Παιδιά να μπω και εγώ στη κουβέντα σας γιατί με απασχολεί το θέμα πολύ σοβαρά και έχω ξαναρωτήσει και παλιότερα.

Αν εισαι στα 2,5 μέτρα δεν είναι μεγάλη η οθόνη που πάει κοντά στο 1μ πλάτος για τέτοια απόσταση? Προσπαθώ να πείσω τον ευατό μου και τη γυναίκα μου στην ιδέα της 40". Παίζει ρόλο αν σε ποσοστό 60% θα βλέπουμε τα δικά μας Ελληνικά κανάλια?

αλήθεια, δεν θα ήθελα να πάρω κάτι τόσο ακριβό μέσω ίντερνετ.

shopcenter :Θα μας βρείτε Μαυρομματαίων 4 - Ιλιον Αττικής,συν -3% αν την παρεις απο εκει.

νομιζω οτι τα παραπανω μαγαζια εχουν και φυσικη παρουσια