Ποια Samsung?

Εχει σημασία τι θα βλέπουμε; Δηλαδή ο άντρας μου θα βλέπει καλά ποδόσφαιρο με την F8 είτε μέσω ελληνικών καναλιών είτε μέσω Nova?

Εχω ακούσει ότι οι Plasma κάνουν τετραγωνάκια όταν βλέπεις μπάλα. Ισχύει; (LCD θα πάρω, απλώς ρωτάω ενημερωτικά)

Απάντηση: Re: Ποια Samsung?

Εχω ακούσει ότι οι Plasma κάνουν τετραγωνάκια όταν βλέπεις μπάλα. Ισχύει; (LCD θα πάρω, απλώς ρωτάω ενημερωτικά)

οταν η καμερα ειναι πισω απο τα δικτια ναι:flipout:

δεν εχω προσεξει κατι αλλα βλεπω ποδοσφαιρο σπανιως,ας πει καποιος αλλος

υ.γ πλακα κανω

Re: Απάντηση: Re: Ποια Samsung?

shopcenter :Θα μας βρείτε Μαυρομματαίων 4 - Ιλιον Αττικής,συν -3% αν την παρεις απο εκει.

νομιζω οτι τα παραπανω μαγαζια εχουν και φυσικη παρουσια

+1

Επίσης αν αγοράσεις κάτι από μαγαζιά στο internet, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να έχουν προϊόντα με Ελληνική εγγύηση. Είτε αγοράσεις από οποιαδήποτε μεγάλη αλυσίδα, είτε από το ποιο ταπεινό internet μαγαζί, από τη στιγμή που υπάρχει :fahne90:εγγύηση, θα έχεις να κάνεις με τον ίδιο αντιπρόσωπο, με το ίδιο service.

Για παραπάνω μαγαζιά που αναφέρθηκαν υπάρχουν και κρητικές στο internet. Εγώ παρήγγειλα από το shopcenter και ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Περισσότερα όταν παραλάβω.

Κάτι ακόμα.. Το ότι έχω ένα Samsung dvd recorder και από τη μέρα που το πήρα βγαίνουν συνέχεια προβλήματα είναι τυχαίο
ή να σκεφτώ ότι μπορεί και η τηλεόραση της ίδιας μάρκας που σκέφτομαι να πάρω να έχει παρόμοια προβλήματα;

Είναι διαφορετικά μηχανήματα και σίγουρα η SAMSUNG υπερέχει στις TV απ'ότι στα DVD. Όσο για τα προβλήματα που λες, δεν ρωτάς τα παιδιά εδώ στο φόρουμ, στην κατηγορία "πηγές" να σου λύσουν μερικές απορίες με το DVD;