Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Είδα το The Ward του John Carpenter.
Στις πρώτες σκηνές απόρησα: Έκανε ο δάσκαλος teen slasher? Μου φάνηκε λίγο παράξενο ο δημιουργός του Ηalloween να αντιγράφει τα Scream, I know what you did last summer κτλ. Ευτυχώς έκανα λάθος.

Η Kristen μπαίνει σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ψυχοθεραπείας μετά απο τον εμπρησμό μιας αγροικίας. Εκει βρίσκει τεσσερις άλλες νεαρές τροφίμους. Όλα φαίνονται ωραία μέχρι που εμφανίζεται το φάντασμα μιας πρώην τροφίμου...

Μπορεί να μην φαίνεται κάτι το συνταρακτικό σαν ιστορία αλλά είναι καλοφτιαγμένο. Η ιστορία κυλάει ομαλά, χωρίς κοιλιές στη δράση. Δεν υπάρχουν παρα πολλά κενα ή εύκολες λύσεις στην ταινία. Ακόμα και η ύπαρξη 5 νεαρών γυναικών, αν και στην αρχή φαίνεται σαν eye-candy, στο τέλος εξηγείται.

Δεν λέω οτι ειναι αριστούργημα, αλλά βλέπεται πολύ άνετα. Στην αρχή σκεφτόμουν οτι με το ζόρι θα τη δω μια φορά αλλά τώρα θέλω να το ξαναδώ για να απολαύσω την ατμόσφαιρα. Ο Carpenter δεν έχει χάσει το ταλέντο του. Μακάρι να έγραφε και τη μουσική της ταινίας.

--------------------------------------------

Είδα και το Ayrton Senna: Beyond the Speed of Sound.
Απογοήτευση. Σχεδόν 3 ώρες (η extended έκδοση) και τίποτα το θεαματικό σε μια ταινία για τον καλύτερο οδηγό F1. Το μεγαλύτερο μέρος περιστρέφεται γύρω απο την κόντρα του με τον Prost. Περίμενα να δω στιγμιότυπα που να δείχνουν ποσο καλός οδηγός ήταν, να ακούσω σχόλια απο οδηγούς για τον τρόπο που οδηγούσε. Αντι για αυτά, είδα τον Prost να μιλάει για πολλή ώρα για τις σχέσεις του με τον Senna, δημοσιογράφους να μιλανε για την σχέση των δύο και, γενικά, πράγματα άσχετα με την F1.

Τεχνικά δεν είναι και κάτι σπουδαίο. Δεν μπορούσαν βέβαια να βελτιώσουν και πολύ ερασιτεχνικά βίντεο απο τα '80s και '90s αλλα τουλάχιστον θα μπορούσαν να αναφέρουν ποιοι είναι όλοι αυτοί που μιλάνε στην κάμερα. Δεν είχα ιδέα ποιόν άκουγα.
Η extended εκδοχή έχει γυρω στα 60 λεπτά επιπλέον υλικό το οποίο φαίνεται να μπήκε βιαστικά και απρόσεκτα στην κυρίως ταινία.

Priest 3D http://www.imdb.com/title/tt0822847/ μετρια ταινια προς καλουτσικη (ελεω 3D) που θα εχει σιγουρα και συνεχεια.Παντως ακομα και στην Αμερικη των χιλιαδων ηθοποιων, αμα καποιος παιξει ενα ρολο, σε ολες τις παρομοιου θεματος ταινιες αυτον βαζουν (εδω μιλαω για τον Paul Bettany που εχει παιξει και σε Angels & Demons,legion κ.τ.λ).

Last edited:

Ειδα το Tucker & Dale vs evil και πραγματικα εκλα...α στα γελια!!!!

Submarine. Μου αρεσε παρα πολυ σαν σκηνοθεσια αλλα και το soundtrack απο τον alex turner σε ταξιδευει αλλου.

Tαινιάρα.....

τα πιτσιρίκια όλα τα λεφτά. Εφηβικά αδιέξοδα κάτω απο "βροχή" ψυχαναγκαστικών "θέλω" και πιέσεων....

Εκπληκτική.....

Submarine. Μου αρεσε παρα πολυ σαν σκηνοθεσια αλλα και το soundtrack απο τον alex turner σε ταξιδευει αλλου.

E με αυτον σκηνοθετη...:afro:

0000qfcp

Πολυ επηρεασμενος απο Wes Anderson αλλα για ντεμπουτο, αψογο!

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Αν και 16 χρονια δεν ειχα την τυχη να την δω ποτε και την eίδα σήμερα....

The Cure (1995)

The-Cure-%5B1995%5D-(REGION-1)-(NTSC)-%5BDVD%5D-%5B1996%5D-%5BUS-Import%5D.jpg

Με τον Joseph Mazzello, και τον αξέχαστο Brad Renfro.....

Σκηνοθέτης: Peter Horton

Το "The Cure" είναι μια συγκινητική ιστορία που περιγράφει την φιλία δύο αγορίων:του Dexter, που πάσχει από AIDS, και του γείτονά του Erik, ο οποίος προσπαθεί να εγκλιματιστεί μετά από την μετακόμιση του στην περιοχή. Παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας του ο Erik γίνεται τελικά φίλος με τον άρρωστο, μικρότερο σε ηλικία γείτονα του. Στην αρχή τα αγόρια επικοινωνούν έχοντας ένα φράχτη να τους χωρίζει αλλά όσο περνάει ο καιρός ο Erik και ο Dexter γίνονται αχώριστοι. Αυτή η στενή τους φιλία θα τους οδηγήσει σε μια περιπέτεια με σκοπό την εύρεση θεραπείας για το AIDS.

τρομερά συγκινητική και ανθρώπινη ταινία

http://www.youtube.com/watch?v=sa1tVnGSbXs

Last edited:

E με αυτον σκηνοθετη...:afro:

0000qfcp

Πολυ επηρεασμενος απο Wes Anderson αλλα για ντεμπουτο, αψογο!

O συγκεκριμενος παιζει σε μια εξαιρετικη κωμικη αγγλικη σειρα το IT CROWD που αναφερεται στις περιπετειες δυο ανεκδιηγητων τυπων που απαρτιζουν το τεχνικο τμημα υπολογιστων μιας εταιρειας.
Eχω δεί δυο season και εχω λιωσει στο γελιο!!!!!!!!

Last edited by a moderator:

Tαινιάρα.....

τα πιτσιρίκια όλα τα λεφτά. Εφηβικά αδιέξοδα κάτω απο "βροχή" ψυχαναγκαστικών "θέλω" και πιέσεων....

Εκπληκτική.....

Προσυπογράφω αφού μόλις την είδα κι εγώ.:2thumb22sup:

Jane Eyre.....

Mεταφορά του βιβλίου. Πάρα πολύ καλή. Η πρωταγωνίστρια όλα τα λεφτά. Εξαιρετικοί διάλογοι. Λευκές Αγγλικές σάρκες και πάθη που δεν εκπληρώνονται με μιάς, παρά μόνο μετά απο πόνο και χωρισμό.

Αλλά έτσι ίσως εκτιμώνται πολύ περισσότερο.....

Μπράβο στον σκηνοθέτη και ειδικά στον photographer.....Εκπληκτικές εικόνες.

:ernaehrung004:

Την είδα και αυτήν, αξιοπρεπέστατη to say the least.
Μετά το submarine άλλη μία επιλογή του Αιμίλιου που αξίζει, 2 στα 2. :2thumb22sup:

Bertrand Tavernier: Coup De Torchon

coup-de-torchon_1.jpg

Bertrand Tavernier: Le Juge et l' Assassin

le_juge_et_l_assassin.jpg

Ξανά.
και ξανά.
και ξανά.
και ξανά.

Συγγνώμη: είμαι πληθωρικός: Δεν θα συμμετάσχω ποτέ σε poll για το Top 10.
Αλλά αυτές οι 2...
Χριστέ μου αυτές οι 2!!!.

:worshippy:

Last edited:

Le Juge et l'assassin est un film politique et il n'est pas innocent que l'action se déroule au début de l'affaire Dreyfus. Le salaud n'est pas celui qu'on croit. Bouvier est un criminel, certes, mais il est fou. Rousseau, lui, a le système avec lui, police, justice, à une époque où, sous le couvert de la morale, on n'hésite pas à faire crever des enfants dans des usines. Rousseau triche, Bouvier jamais.

O συγκεκριμενος παιζει σε μια εξαιρετικη κωμικη αγγλικη σειρα το IT CROWD που αναφερεται στις περιπετειες δυο ανεκδιηγητων τυπων που απαρτιζουν το τεχνικο τμημα υπολογιστων μιας εταιρειας.
Eχω δεί δυο season και εχω λιωσει στο γελιο!!!!!!!!

Θεός ο Moss... Θα το δώ το submarine

Last edited by a moderator:

Την είδα και αυτήν, αξιοπρεπέστατη to say the least.
Μετά το submarine άλλη μία επιλογή του Αιμίλιου που αξίζει, 2 στα 2. :2thumb22sup:

Ε για να τριτώσει το "καλό"....

Les.Petits.Mouchoirs

ή Little white lies με την αγαπημένη μου Marion Cotillard....

Τι είναι φιλία??

Υ.Γ Την παράσταση την κλέβει ο εκπληκτικός François Cluzet....

Ε για να τριτώσει το "καλό"....

Les.Petits.Mouchoirs

ή Little white lies με την αγαπημένη μου Marion Cotillard....

Τι είναι φιλία??

Υ.Γ Την παράσταση την κλέβει ο εκπληκτικός François Cluzet....

Στα υπ'όψιν και αυτή. -bye-

Είδα τα αφεντικά για σκότωμα. ΟΚ δεν τρελάθηκα κι ολας, αλλά γι αυτό που ήθελε να είναι η ταινία (δηλ κωμωδία για να περάσεις 2 ώρες ευχάριστα) ήταν άνω του μετρίου. Καλό cast στους δεύτερους ρόλους, οι τρεις πρωταγωνιστές όμως νομίζω έπαιζαν λίγο υπερβολικά. Σαν να ήθελαν να καλύψουν τα κενά ανάμεσα σε αυτούς και τους κατά πολύ γνωστότερους παρτενέρ τους στους Β' ρολους.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τρεις φίλοι, έχοντας, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, ανυπόφορα αφεντικά αποφασίζουν να τα ξεφορτωθούν. Αφού συμβουλεύονται κάποιον "ειδικό", αποφασίζουν να σκοτώσουν ο ένας το αφεντικο του άλλου ώστε να μην έχουν κίνητρο για τις δολοφονίες. Και εκεί αρχίζουν τα ευτράπελα...