Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

raven_ver5_xlg.jpg

Κιουζακ σε καλη φαση και αξιοπροσεκτη ταινια εποχης.

πολυ καλυτερη απο τους Σερλοκ-Λη.

Klitschko
Καλό ήταν........ για ντοκιματερ, το περίμενα περισσότερο ταινία.....

klitschko.jpg

Dictator-poster.jpg

Απλά έπος....

γ@μήθηκα στο γέλιο!!!!!:smash:

Last edited by a moderator:

είδα το J. Edgar του Κλιντ ... κατά την γνώμη μου πολύ καλή... το πλέον αξιοσημείωτο η ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή ερμηνεία του Ντι Κάπριο... μάτια, χειρονομίες, διαχείριση και οικονομία της κίνησης ... φοβερός ...

Coriolanus-Wallpaper-01.jpg

Εξαιρετικη ταινια.

Οποιος και να εισαι , οπως και να αισθανεσαι εχει κατι να σου πει αυτη η ταινια.

TRON

Φαντασία, φαντασία, φαντασία..... περισσότερη φαντασία δεν γίνεται. Καλογυρισμένο με φοβερά εφέ και καλό ήχο, ειδικά μέσα στην αρένα.

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Rampart.jpeg

Αξιολογη ταινια!
Πολυ καλη ερμηνεια απο τον Χαρελσον, δυνατοι 2οι ρολοι (η Ραϊτ μου αρεσει τι να πω).
Η ταινια εχει καποιες στιγμες... ποιητικες (οπως εκει που παιζει το famous blue raincoat ως υπόκρουση).

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

είδα το J. Edgar του Κλιντ ... κατά την γνώμη μου πολύ καλή... το πλέον αξιοσημείωτο η ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή ερμηνεία του Ντι Κάπριο... μάτια, χειρονομίες, διαχείριση και οικονομία της κίνησης ... φοβερός ...

καλα ποτε θα δεις καποια αξιολογη ταινια αγορι μου ....
κριμα τα μηχανηματα

-bye-

Το Βασίλειο των Ουρανών.

Ταινία κορυφής !! Σκηνικά, ενδυμασία, ιστορία, μάχες .... όλα ήταν σχεδόν τέλεια. Σε κράταγε μέχρι το τέλος χωρίς να κάνει καθόλου ''κοιλιά''.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Το Βασίλειο των Ουρανών.

Ταινία κορυφής !! Σκηνικά, ενδυμασία, ιστορία, μάχες .... όλα ήταν σχεδόν τέλεια. Σε κράταγε μέχρι το τέλος χωρίς να κάνει καθόλου ''κοιλιά''.

Ειδικά στην έκδοση ''director's cut'' είναι άλλη ταινία, εξαιρετική.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

The worlds fastest Indian....

Συγκινηθηκα,ενθουσιαστηκα,ενοιωσα για λιγο ελευθερος και αισιοδοξος...
sir Anthony Hopkins...Τα βαθυτατα σεβη μου για αλλη μια φορα..
Πρεπει να το δειτε,στην σκηνη που τελικιαζει την Indian ανεβαστε την ενταση οσο μπορειτε,και αφεθητε στη μουσικη του V2........

prince-of-persia-releasing6.jpg

Tι μπουρδα ηταν αυτη....κριμα και τον ειχα σε υποληψη τον νεαρο. Παντα ομως χαιρομαι να βλεπω να παιζει ο Αλφρεντ Μολινα.