Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Μan On A Ledge.

Ο σκηνοθέτης πρέπει να είπε ότι θα φτιάξω μια ταινία με τα πιο εμφανή plot holes και τα πιο άθλια κλισέ του mainstream κινηματογράφου. Να αποφεύγεται.

Επίσης, έχει δει κανείς το Savages (2012); Είναι του στυλ 2 τυποι τα βάζουν με μιλιούνια και κερδίζουν; Νόμιζα ότι το χολυγουντ είχε αφήσει αυτές τις μπούρδες.

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

barbara_wallpaper.jpg

Από τις πλέον διακεκριμένες γιατρούς της πρωτεύουσας της Ανατολικής Γερμανίας, η Μπάρμπαρα, αιφνιδίως μετατίθεται σε περιφερειακό νοσοκομείο κωμόπολης, στα παράλια της Βαλτικής Θάλασσας. Δυσμενής μετάθεση που πιθανότατα οφείλεται στην θέληση της να αποδράσει προς την Δύση, στοιχείο που υπέπεσε στην αντίληψη της αστυνομίας, θέτοντας την σε τύποις περιορισμό στην ενδοχώρα.

Εντυπωσιακή ως παρουσία η Nina Hoss στην ταινια του Christian Petzold.

Προσωπικα την περιμενα καλυτερη αλλα ειναι μια καλη ταινια με θεμα τα διληματα που μπορουν να μπουν σε καθε εναν απο μας...

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

χθες βράδυ ειδαμε Κορεάτικο κινηματογράφο πάλι,
Into the White Night ,
http://www.imdb.com/title/tt1533114/

Στην αρχή με μπερδεψε λίγο με τα ονοματα και ειδικά με τους υπότιτλους να ειναι οχι και πολυ καλομεταφρασμένοι χαθηκα αλλα απο την μέση και μετά το πιάσαμε.
Κλασσικό κορεατικό σινεμά, του δίνω 7.5/10, αρκετά καλή!

φυσικα και οχι

αλλα βλεπω .. 2 προσφατα post 2 αγγλοφωνες ταινιες ...

τι εγιναν οι Κορεατες ; πηραν ρεπο ?

Υ.Γ αν εχετε καμια προταση απο Κορεα , καντε την ....

Δες εδώ μια καλή λιστούλα
http://www.imdb.com/list/hlxtxc3niho/

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.

Βρετανια

Βελγιο

Ισπανια

Γαλλια

Το Grand Tour του ηλικιωμενου μικροσκοπικου κυριου συνεχιζεται
ειμαι μεσα σε ολες τις συναυλιες του
μολις επεστρεψα απο την τελευταια στη Ρωμη
δεν ειμαι θαυμαστης του ειμαι οπαδος ετσι και σημερα δεν μπορω
να ειμαι αντικημενικος απλα νοιωθω παλι πολυ καλα
χαρουμενα μεθυσμενος απο την νεανικη του ευφυια και δημιουργικοτητα
και τι καλεσμενους ειχε !!!
απο Penelope μεχρι Benigni !!!
να προσεξετε και την Cecillia Capriotti την ποιο σεξυ γυναικα της Ιταλιας
μολις 3 λεπτα στη σκηνη
που την βρηκε ο ατιμος !

η επομενη 2013 L.A

Μην πατε μπορει να βαρεθειτε

Αν το "Παρίσι" δεν μου είπε κάτι η Ρώμη με εκνεύρισε. Είχα πολύ καιρό να θέλω να σταματήσω την ταινία από το πρώτο τέταρτο, με τα χρόνια έμαθα να αποφεύγω τις "κακοτοπιές" και να μην πηγαίνω σε ταινίες που λογικά θα με εκνευρίσουν γι'αυτό η θέασή της μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, για να χρησιμοποιήσω επιεικείς όρους.
Κουρασμένος Άλεν με λιγότερες από κάθε φορά ατάκες-ξυράφια, ανέμπνευστη επανάληψη θεμάτων που κατά καιρούς έχει παρουσιάσει, τίποτα ιδιαίτερο από κινηματογράφηση ενώ κανένας ηθοποιός δεν μπόρεσε να την σώσει. Ο Μπενίνι έπαιζε την γνωστή του μανιέρα (οι εποχές του Stranger than paradise μοιάζουν αιώνες μακριά όχι 25 χρόνια που πραγματικά είναι), η Τζούντυ Ντέιβις δεν είχε μεγάλο ρόλο και τελικά μάλλον ο Alec Baldwin είχε την καλύτερη ερμηνεία όλων. Στέλιο μου δεν την περίμενα με τίποτα τόσο κακή και πραγματικά με 'χάλασε" αυτό.

E,τι θα κανε.....

(μας βλεπω να τρωμε μαζι το ξυλο...:slapface:)

όντως!!!!!

μιά ζωή ...ΔΗΜΑΡ...
σε εποχές που εξαερώνεται ο ...μετριοπαθής 'κεντρώος' (sic) χώρος, ο τύπος καταντάει εκνευριστικός...

my thought exactly

αν δεν σ αρεσε το Παρισι μην πας στην Ρωμη, δεν θα σ αρεσει
μεινε στο Μανχαταν η πηγαινε του χρονου στο L.A

Σωστά έκανες και με προειδοποίησες....εγώ δεν σε άκουσα όμως!!!!!!!!!! Περίμενα το "γκολ στο 90" που όμως δεν ήρθε.

εχει τοσες ωραιες ταινιες
γιατι πατε και βλεπετε
κατι που εκ των προτερων ξερετε οτι δεν θα σας αρεσει ?
ο πινεζας δεν βαζει ποτε γκολ στο 90 !

Δες εδώ μια καλή λιστούλα
http://www.imdb.com/list/hlxtxc3niho/
The Housemaid !!!!

τι στιλιαρισμα τι ταινιαρα

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

εχει τοσες ωραιες ταινιες
γιατι πατε και βλεπετε
κατι που εκ των προτερων ξερετε οτι δεν θα σας αρεσει ?
ο πινεζας δεν βαζει ποτε γκολ στο 90 !

.

Την ταινία την είδα λόγω "προτέρου εντίμου βίου" του σκηνοθέτη αλλά δυστυχώς δεν........

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

The Housemaid !!!!

τι στιλιαρισμα τι ταινιαρα

Oντως πολύ ωραία ταινια και η πρωταγωνίστρια πολύ σέξυ!
Δες αυτην που ειδα προχθές, θα σου αρέσει !

Into the White Night ,

Στην αρχή με μπερδεψε λίγο με τα ονοματα και ειδικά με τους υπότιτλους να ειναι οχι και πολυ καλομεταφρασμένοι χαθηκα αλλα απο την μέση και μετά το πιάσαμε.

μη μου τα μπερδευεις
Japan ειδες !

Μan On A Ledge.

Ο σκηνοθέτης πρέπει να είπε ότι θα φτιάξω μια ταινία με τα πιο εμφανή plot holes και τα πιο άθλια κλισέ του mainstream κινηματογράφου. Να αποφεύγεται.

Επίσης, έχει δει κανείς το Savages (2012); Είναι του στυλ 2 τυποι τα βάζουν με μιλιούνια και κερδίζουν; Νόμιζα ότι το χολυγουντ είχε αφήσει αυτές τις μπούρδες.

To ειδα στις νυχτες πρεμιερας το Savages. Tην πατησα γιατι διαβασα οτι ειναι στροφη του Stone
στα πιο παλια του. Ασ'το καλυτερα. Είναι του στυλ 2 τυποι τα βάζουν με μιλιούνια αλλα δεν θα σου
πω ποιος κερδιζει στο τελος. Ουτε ο Στοουν δεν ειχε αποφασισει γι'αυτο εχει πεταξει 2 τελη
στην ιδια ταινια. Βλεπεται μεν γιατι εχει καποιες καλουτσικες σεναριακες ανατροπες (οχι τα
κλασσικα ηλιθια twists) και μια σουπερ σεξι πρωταγωνιστρια. Εγω παντως συνιστω να μην πληρωσεις
για να το δεις.
Το Μan On A Ledge φαινεται απο το τρειλερ ρε φιλε. Ηταν αναγκη να το δεις κι εσυ για να καταλαβεις?

Into the White Night ,

Καλα, αυτο με τους υποτιτλους σε ασιατικες (κυριως κορεατικες) ταινιες εχει καταντησει
μαστιγα. Δεν βγαζεις καν νοημα πολυ συχνα. Και μιλαμε για τους αγγλικους ετσι?
Φανταζομαι με ελληνικους θα ειναι πιο σουρεαλ και απο ταινια του Bunuel.

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Frequency (2000)

Kαλή ταινία για να περάσεις την ώρα σου, αναφέρεται στην αλλαγή του παρόντος τροποποιώντας το παρελθόν!
Αρκετά ενδιαφέρουσα μπορώ να πώ αλλά στη μέση κάνει "κοιλιά"...

Να ξανακάνω μια προσπάθεια να δω το Funny Games του 1997;

Την πρώτη φορά που το επιχείρησα δεν κατάφερα να δω όλη την ταινία. Τραυματική εμπειρία...

Την πρώτη φορά που το επιχείρησα δεν κατάφερα να δω όλη την ταινία. Τραυματική εμπειρία...

Έχεις αργήσει ήδη.....

ΟΧΙ.
Για ονομα...
Αν θες να δεις Χανεκε, εχει κανει πολυ καλυτερες ταινιες.
Για την ακριβεια οποιαδηποτε αλλη του και να δεις, καλο στον εαυτο σου θα κανεις.
Εγω θα σου συνιστουσα τη λευκη κορδελα. Μπορει να σε επηρεασει και αυτη πολυ,
αλλα τουλαχιστον δεν εχει καμμια σκηνη που θα σε κανει να νιωσεις σαν να εχεσε καποιος
στην πορτα σου. Αν κανεις το λαθος και το δεις, οταν φτασεις στη σκηνη με το
τηλεκοντρολ, θα με θυμηθεις.
Avoid at all costs.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ΟΧΙ.
Για ονομα...
Για την ακριβεια οποιαδηποτε αλλη του και να δεις, καλο στον εαυτο σου θα κανεις.
αλλα τουλαχιστον δεν εχει καμμια σκηνη που θα σε κανει να νιωσεις σαν να εχεσε καποιος
Avoid at all costs.-bye-

Ευχαριστώ για την πρόταση και την προειδοποίηση.

Είχα πετύχει την ταινία σε κρατικό κανάλι πριν 10 χρόνια περίπου αλλα δεν θυμάμαι αν έφτασα στη σκηνή του τηλεκοντρόλ που λες. Θα την δω και σαν ένα τεστ για το πόσο πιο χοντρόπετσος έχω γίνει στα 10 αυτά χρόνια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ευχαριστώ για την πρόταση και την προειδοποίηση.

Είχα πετύχει την ταινία σε κρατικό κανάλι πριν 10 χρόνια περίπου αλλα δεν θυμάμαι αν έφτασα στη σκηνή του τηλεκοντρόλ που λες. Θα την δω και σαν ένα τεστ για το πόσο πιο χοντρόπετσος έχω γίνει στα 10 αυτά χρόνια...

Το τηλεκοντρολ θα το θυμοσουν, δεν ξεχνιεται με τιποτα.
Εγω προσπαθω και δεν μπορω.:bigcry:
Ασε που ειμαι και γκαντεμης.
Το πετυχα ξανα μια μερα στο ζαπιγκ και επεσα πανω στο τηλεκοντρολ, ρε διαολε...:smash:
Ηθελα να πεταξω το δικο μου τηλεκοντρολ στην tv.
Αν καταλαβα καλα θα το γλιτωσεις και ανοιγεις πανια για white ribbon?
Καλη θεαση!

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ΟΧΙ.
Για ονομα...
Avoid at all costs.-bye-

Η συγκεκριμένη που αναφέρεις είναι από τις 5 καλύτερες ταινίες της απελθούσας δεκαετίας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Η συγκεκριμένη που αναφέρεις είναι από τις 5 καλύτερες ταινίες της απελθούσας δεκαετίας.

Δεν ξερω αν θα την εβαζα τοοοσο ψηλα, αλλα σιγουρα το πρωτο βραβειο στις Καννες το πηρε με την αξια της!
Κωστα περιμενουμε εντυπωσεις.

Last edited: