Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

θα πηγαινα στον Αλαιν Ταλαντούχο Κύριο Ρίπλεϊ
που ειναι το original γιατι δεν το θυμαμαι καθολου
θελω να το δω και εγω

το αλλο με τα Βοτσαλα τι να πω ?
ο Στηβ παιζει

θα πηγαινα στον Αλαιν Ταλαντούχο Κύριο Ρίπλεϊ
που ειναι το original γιατι δεν το θυμαμαι καθολου
θελω να το δω και εγω

το αλλο με τα Βοτσαλα τι να πω ?
ο Στηβ παιζει

Μάλλον θ´ακολουθήσω τη συμβουλή σου αφού κι εγώ δεν το θυμάμαι σχεδόν καθόλου εν αντιθέσει με τα βότσαλα που τα θυμάμαι πολύ καλά.
Απ´την άλλη όμως... θυμάμαι πολύ καλά το ριμέικ του κυρίου Ρίπλεϊ. Δε βαριέσαι... Πάμε στην κουρτίνα 1. :a0210:

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Μάλλον θ´ακολουθήσω τη συμβουλή σου αφού κι εγώ δεν το θυμάμαι σχεδόν καθόλου εν αντιθέσει με τα βότσαλα που τα θυμάμαι πολύ καλά.
Απ´την άλλη όμως... θυμάμαι πολύ καλά το ριμέικ του κυρίου Ρίπλεϊ. Δε βαριέσαι... Πάμε στην κουρτίνα 1. :a0210:

To Sand Peebles μακραν του αλλου...Ο καλυτερος Στηβ Μακουιν...:worshippy:

Ωραία διλήμματα αυτά, εγώ όμως ως συντονιστής θα πρέπει να δω το Cloud Atlas κάποια στιγμή για να καταλάβω περί τίνος πρόκειται και γίνεται νταβαντούρι στο νήμα του.....μάλλον όμως για μάπα το κόβω!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ωραία διλήμματα αυτά, εγώ όμως ως συντονιστής θα πρέπει να δω το Cloud Atlas κάποια στιγμή για να καταλάβω περί τίνος πρόκειται και γίνεται νταβαντούρι στο νήμα του.....μάλλον όμως για μάπα το κόβω!!!!

Κανε ενα ζεσταμα πρωτα με Αντρει Ρουμπλιωφ.Βοηθαει στην....κατανοηση του.:BDGBGDB55:
Καλο κουραγιο...:ADFADF1:
Προσεξε τι θα πεις μετα...Κινδυνευεις

ARGO
Φθηνη προπαγανδα
Και σαν ταινια μετρια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Κανε ενα ζεσταμα πρωτα με Αντρει Ρουμπλιωφ.Βοηθαει στην....κατανοηση του.:BDGBGDB55:
Καλο κουραγιο...:ADFADF1:
Προσεξε τι θα πεις μετα...Κινδυνευεις

Την χώρα την έπιασες πάντως, έλεγα να ξαναδώ το "Έλα να δεις".

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Την χώρα την έπιασες πάντως, έλεγα να ξαναδώ το "Έλα να δεις".

:grinning-smiley-043
Τοτε θα εισαι πανοπλος να αντιμετωπισεις την προκληση.....:flipout:

Argo

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, αξίζει να το δείτε. Πιθανότατα να έχει μπει σάλτσα, αλλα η ιστορία ισχύει!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ωραία διλήμματα αυτά, εγώ όμως ως συντονιστής θα πρέπει να δω το Cloud Atlas ....μάλλον όμως για μάπα το κόβω!!!!

αν σου αρεσε αυτο το καρπουζι
εγω θα δηλωσω παραιτηση

51371551.jpg

Περισσοτερο τηλεοπτικη παραγωγη εμοιαζε με σκηνοθεσια χωρις νευρο...και πολυ μικρο μπατζετ...
Καλη ιδεα ομως που με αλλο καστ και εναν τεχνιτη πισω απο την καμερα ισως να εβγαζε καλη ταινιουλα.

Argo

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, αξίζει να το δείτε. Πιθανότατα να έχει μπει σάλτσα, αλλα η ιστορία ισχύει!

Και δεν την κανανε σαν τα δραματοποιημενα ντοκυμαντερ του ΣΚΑΙ - καλυτερη θα ηταν, και αληθοφανεστερη

Και δεν την κανανε σαν τα δραματοποιημενα ντοκυμαντερ του ΣΚΑΙ - καλυτερη θα ηταν, και αληθοφανεστερη

Γούστα είναι αυτά...
Η ιστορία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, προφανώς αυτοί που τα έζησαν, τα περιέγραψαν κ γυρίστηκε ανάλογα η ταινία !
Αν είδες στο τέλος τις φωτογραφίες, πχ οι ηθοποιοί ήταν σχεδόν ίδιοι με τους αληθινούς...

Γούστα είναι αυτά...
Η ιστορία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, προφανώς αυτοί που τα έζησαν, τα περιέγραψαν κ γυρίστηκε ανάλογα η ταινία !
Αν είδες στο τέλος τις φωτογραφίες, πχ οι ηθοποιοί ήταν σχεδόν ίδιοι με τους αληθινούς...

Ξερεις κατι; αυτη η ταινια δεν μου αφηνε κανενα συναισθημα κατα τη θεαση της -κυριως της αγωνιας - παρα μονο αυτο της περιεργειας για το ΠΩΣ ξεφυγαν τελικα και οχι για το ΑΝ θα ξεφυγουν. Δηλ. δραματουργια μηδεν! Συν οτι ο Αφλεκ πολυ"ψυχροψυχραιμος" στο ρολο του, ε, ηταν καπως...Φυσικα Οσκαρ θα παρει, τετοιο ηρωικο κατορθωμα (και ηταν βεβαια) δεν θα παει χαμενο:)

Το αλλο που ειχε παρει οσκαρ με τον Ντειμον πριν 2-3 χρονια πως το λεγανε?
Αν ειναι παρομοιο να μου λειπει...

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Καποιες ταινιες οταν τις πρωτοβλεπεις μενεις ενθουσιασμενος..αμα τις ξανα δεις χανεται ενα μεγαλο μερος της μαγειας.. Ειδα χθες το Braveheart μετα απο καμποσα χρονια... Δε λεω καλη συνολικα ταινια..αλλα.. δε ξερω τι με χαλασε...ισως τα αλλα Βουγιουκλακη πλανα στο προσωπο του Γκιμπσον, ισως η λιγο ασυνδετη πλοκη καποιες στιγμες.. τελοσπαντων..καλα περασε το απογευμα..

Poster.jpg

ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΙΣΕ ΤΗΣ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΟΜΕΝΤΙ. ΠΙΚΡΟ ΟΣΟ ΚΙ ΕΥΣΤΟΧΟ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗΒΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕΜΝΟΤΥΦΙΕΣ, ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ.

Πηγή: http://www.fimes.gr/2012/04/anapse-me-tainia/#ixzz2I8P3V5b4

Οχι τοσο καλη οσο αφηνει να εννοηθει η παραπανω κριτικη (ουτε πολυ αστεια ουτε απολαυστικοι χαρακτηρες).
Μετρια θα ελεγα...

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

the-cabin-in-the-woods-wallpapers-2.jpg

Kατεδαφιστικο,χαοτικο σε σημειο σουρεαλισμου φιναλε,σινεφιλικες αναφορες,αστειο και μισανθρωπικο του κερατα.
Και μονο για την αλληγορια του τελευταιου 20λεπτου οπου το ανηθικο παρτι των συντελεστων του μεγαλου αδερφου θα καταληξει στην ταφοπλακα του κοσμου αξιζει να μπει στο πανθεον.
Τι διαολο αλλο να ζητησεις?

:worshippy:

Η ταινία ήταν επιεικά τραγική.