Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Μάλλον εννοείς το "The Usual Suspects". Αλλά, παλι, αυτό πολύ δύσκολα το λες μέτριο... :smile:

+1 ... πρέπει να είναι η πρώτη φορά που άκουσα να χαρακτηρίζουν αυτή την ταινία μέτρια ...

+1 ... πρέπει να είναι η πρώτη φορά που άκουσα να χαρακτηρίζουν αυτή την ταινία μέτρια ...

+1 κι από μένα. Το μόνο που μπορώ να της προσάψω είναι ότι δε μπορείς να τη δεις δεύτερη φορά.

+1 κι από μένα. Το μόνο που μπορώ να της προσάψω είναι ότι δε μπορείς να τη δεις δεύτερη φορά.

Ίσα-ίσα, τη δεύτερη φορά είναι καλύτερη. Απολαμβάνεις τον τρόπο που τους δουλεύει.

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

H πρωτη φορα ειναι η εκπληξη.
Τη δευτερη και την τριτη και την...νιοστη φορα ομως ειναι η ανακαλυψη των λεπτομερειων μεσα στην ταινια που συνθετουν το εξαιρετικο μανιπιουλαρισμα που σου κανει ο σκηνοθετης...
Που βασικα σε δουλευει απο την πρωτη στιγμη σχεδον...

Διαμαντι παντως σε καθε περιπτωση...

Ίσα-ίσα, τη δεύτερη φορά είναι καλύτερη. Απολαμβάνεις τον τρόπο που τους δουλεύει.

Τη δευτερη και την τριτη και την...νιοστη φορα ομως ειναι η ανακαλυψη των λεπτομερειων μεσα στην ταινια που συνθετουν το εξαιρετικο μανιπιουλαρισμα που σου κανει ο σκηνοθετης...

Συμφωνώ ... πρέπει να την έχω δει 3 φορές και κάθε φορά ανακάλυπτα πραγματάκια... την εποχή που λόγω του φορμά, αρχίσαμε πλέον να φτιάχνουμε προσωπική δισκοθήκη, ήταν το τρίτο dvd που αγόρασα μετά τους 'νονούς' και την 'αποκάλυψη τώρα' ...

Ισως το 1995 να εκανε εντυπωση η ταινια, αλλά όχι σημερα [για μενα μιλαω & μονο].
Βασικα την ειδα ωστε να αξιολογησω γιατι δοθηκε οσκαρ στον Σπεισι. Τελικα δεν βρηκα κανενα λόγο που δοθηκε αυτό το οσκαρ.
Μαλλον πουλησε η φατσα του περισσότερο παρά το acting.
Στη φετινη τηλεοπτικη σειρά <House of cards> πραγματικα τον παραδεχτηκα, ειναι απιστευτος.

Συμφωνώ ... πρέπει να την έχω δει 3 φορές και κάθε φορά ανακάλυπτα πραγματάκια... την εποχή που λόγω του φορμά, αρχίσαμε πλέον να φτιάχνουμε προσωπική δισκοθήκη, ήταν το τρίτο dvd που αγόρασα μετά τους 'νονούς' και την 'αποκάλυψη τώρα' ...

Κι εγώ συμφωνώ... Η μόνη ίσως ταινία που έχω δεί πιο πολλές φορές είναι το "Once Upon a Time in America".

Ισως το 1995 να εκανε εντυπωση η ταινια, αλλά όχι σημερα [για μενα μιλαω & μονο].
Βασικα την ειδα ωστε να αξιολογησω γιατι δοθηκε οσκαρ στον Σπεισι. Τελικα δεν βρηκα κανενα λόγο που δοθηκε αυτό το οσκαρ.
Μαλλον πουλησε η φατσα του περισσότερο παρά το acting.
Στη φετινη τηλεοπτικη σειρά <House of cards> πραγματικα τον παραδεχτηκα, ειναι απιστευτος.

Την σειρά την ξεκίνησα με πολλές προσδοκίες... Φτάνοντας στο 10ο επεισόδιο έχω έντονα την εντύπωση της υπερβολής. Θεωρώ οτι το "West Wing" που είναι αντίστοιχη σειρά αρκετά καλύτερο.

Την σειρά την ξεκίνησα με πολλές προσδοκίες... Φτάνοντας στο 10ο επεισόδιο έχω έντονα την εντύπωση της υπερβολής. Θεωρώ οτι το "West Wing" που είναι αντίστοιχη σειρά αρκετά καλύτερο.

Το West wing παραμενει η αγαπημενη μου σειρα ολων των εποχων, αλλα θεωρω οτι ειναι λιγο αδικο να τη συγκρινουμε με το house of cards. Περα απο τεχνικες διαφορες, οτι το cards ειναι πιο καλογυρισμενο, hd, απευθειας συνομιλια με το κοινο (σπαει τον 4ο τοιχο), η πιο σημαντικη διαφορα ειναι στην ουσια των 2 σειρων. Δηλαδη, οτι το WW παρουσιαζει τον μικροκοσμο του λευκου οικου οχι οπως ειναι, αλλα οπως ιδανικα θα ηταν. Γενικα ολοι οι ανθρωποι, ακομα κ οι αντιπαλοι, παρουσιαζονται ως εξυπνοι, εργαζονται σκληρα, ειναι (μεσες ακρες) τιμιοι κ πατριωτες. Στο cards ειναι ο καθενας για το τομαρι του κ για την προσωπικη του ανελιξη.

Αυτο που λατρευω στον Σορκιν (ακομα κ στις λιγοτερο πετυχημενες του σειρες-ταινιες) ειναι οτι προσπαθει να κανει τη νοημοσυνη να φαινεται σεξι.

Παντως στην ερωτηση "αν ειχες 1ωρα τι θα προτιμουσες να εβλεπες", η απαντηση ειναι σιγουρα WW :D

Σωστά, μιλάμε για εντελώς διαφορετικές εποχές, το West Wing ξεκίνησε το 1999 και τα 13 χρόνια που έχουν διαφορά φαντάζει αιωνιότητα.
Απλά εκεί μου φαινόταν πιο αληθοφανείς οι χαρακτήρες, στο House Of Cards μου είναι δύσκολο να δεχτώ οτι ένα άτομο μανιπιουλάρει, και μάλιστα τόσο εύκολα, ολόκληρο το Λευκό Οίκο.
Κατά τα άλλα μια χαρά σειρά είναι...

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Killer Joe (http://www.imdb.com/title/tt1726669/?ref_=sr_2)

Εκπληξούλα!

(μετα ειδα τον σκηνοθετη βεβαια και ''κολλησε'')

Αφού προσπάθησα πάρα πολύ να το τελειώσω.... δεξί "κλίκ" και Delete... Χωρίς τύψεις... :p

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Εβαλα χθες να δω το Some like it hot. Εντάξει μη βαράτε, ναι δεν το είχα δει μέχρι τώρα, και ακόμη δεν το έχω δει δηλαδή όλο, με πήρε ο ύπνος...δε φταίει η ταινία απλά τελευταία το παθαίνω συνέχεια, έχω καμιά δεκάρια μισές που πρέπει να τελειώσω.
Γράφω όμως για να μοιραστώ μαζί σας την απορία μου.
Πως έγινε και στην πορεία του χρόνου στο σινεμά το πρότυπο της ωραίας γυναίκας έφυγε από το, αξεπέραστο κατ' εμέ, στυλ της Μαίριλυν (Θεά απλά) και φτάσαμε στα ανορεξικά κοριτσάκια του σήμερα;

Μα... δεν εφυγε!

Τουλάχιστον για μενα....

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Πως έγινε και στην πορεία του χρόνου στο σινεμά το πρότυπο της ωραίας γυναίκας έφυγε από το, αξεπέραστο κατ' εμέ, στυλ της Μαίριλυν (Θεά απλά) και φτάσαμε στα ανορεξικά κοριτσάκια του σήμερα;

Oικονομια στο υφασμα....
Οσο πιο ανορεξικες τοσο λιγοτερο το υφασμα για να τις ντυσουν....