Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

World War Z

images

Δείτε το !!! Είναι τόσο χάλια που δεν θα το ξεχάσετε ποτέ !!! :argue:

Κάποιος απ´την παρέα το χαρακτήρισε σαν κακή αντιγραφή του "28 Days Later". Εγώ θα την χαρακτηρίσω απλά άθλια.

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Τις τελευταίες 3 μέρες είδα

A seperation ΣΟΚ !! Απλά δεν κουνήθηκα από την θέση μου. Έπεσε στα χέρια μου σε 1080p και έτσι αποφάσισα να το δω και ένιωσα πολύ βλάκας που δεν το είχα κάνει εδώ και καιρό.

Now you see me Χαζομαρούλα αλλά πέρασε ευχάριστα η ώρα. Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο

The Best Offer Το είδα αφού το πρότεινε κάποιος φίλος σε αυτό το thread. Αν και προβλέψιμο, είναι ταινιάρα !!

συνεχίζω στην άποψη μου ότι η καλύτερη ταινία που είδα φέτος, είναι Venuto Al Mondo (twice born)

World War Z

images

Δείτε το !!! Είναι τόσο χάλια που δεν θα το ξεχάσετε ποτέ !!! :argue:

Κάποιος απ´την παρέα το χαρακτήρισε σαν κακή αντιγραφή του "28 Days Later". Εγώ θα την χαρακτηρίσω απλά άθλια.

Με τρωει ομως και θα το δω!!

Ο Brad pitt ομως παντα επαιζε σε καλες ταινιες.
Τοσο χαλια τωρα;
Θα το δω σιγουρα, γιατι πρεπει να καταναλωσω και κατι ποπ κορν

Το Ο δρομος του χρηματος - Margin Call
http://www.imdb.com/title/tt1615147/
Διδακτικη ταινια για τις παθογενειες του χρηματιστηριακου συστηματος αλλα και τα κολπα που ξερει να κανει ωστε να βγαινει παντα στον αφρο αδιαφορωντας για τις συνεπειες.
Ξεχωριζει η ερμηνεια του Jeremy Irons, του παει βεβαια αυτος ο ρολος γαντι, αλλα και οι υπολοιποι πολυ καλοι ακομα και η Demi Moore.

Επισης ξαναειδα το Rushmore
http://www.imdb.com/title/tt0128445/
δεν εχει χασει τιποτα μετα απο δεκα χρονια και βαλε, μπαινει στις κλασικες
ο Bill Murray στον καλυτερο ρολο που τον εχω δει.

Εδω να κανω μια προταση: Μηπως θα ηταν καλο να ανοιχθει ενα καινουργιο νημα με τις ταινιες που "Ξαναειδαμε" μετα απο ενα σχετικα μεγαλο διαστημα (πχ πανω απο ενα χρονο)?
απο νοσταλγια, λογω μιας επετειου, οτιδηποτε.
Γιατι αν υπαρχει κατι που φιλτραρεται με τον καιρο και μενει, πρεπει να εχει καποια αξια
αν μαλιστα αντεχει, ακομα περισσοτερο

Με τρωει ομως και θα το δω!!

Ο Brad pitt ομως παντα επαιζε σε καλες ταινιες.
Τοσο χαλια τωρα;
Θα το δω σιγουρα, γιατι πρεπει να καταναλωσω και κατι ποπ κορν

Δείτε το, ποτέ δεν ξέρεις... Εδώ εκφράζουμε καθαρά προσωπικές απόψεις που πολλές φορές είναι επειρεασμένες κι απ´την διάθεση που έχεις τη στιγμή που βλέπεις μια ταινία ή απ´ το τι περίμενες και τι τελικά είδες.
Εμένα άθλιο μου φάνηκε και το Iron Man 3 και διαβάζω οτι κάποιοι το βρήκαν μέχρι και εξεραιτικό.
Αρα; :nounder: Δείτε το.

The Best Offer

Πολύ καλό, αν και λίγο μεγάλο σε διάρκεια και λίγο αργή η πλοκή. Ο Geoffrey Rush πάρα πολύ καλός!

Mμμμ τις περισσοτερες φορες ξερεις .....
το best offer δεν ηξερα και την πατησα

Τι εννοείς "την πάτησα"; Δεν σου άρεσε;
Εγώ διάβασα το post του Στέλιου και τα κατέβασα και τα τρία (Twice Born, A Separation και Best Offer). Χθές είδα το Twice Born και ήταν τέλειο!

Είδαμε με την γυναίκα μου το Now you see me.
http://www.imdb.com/title/tt1670345/
Μας άρεσε πάρα πολύ.
Μακάρι όλες οι ταινίες να μην σε έκαναν να βαρεθείς.
10/10 και από τους δυο μας για το είδος της.
8/10 σαν γενική βαθμολογία.

Χανσελ και γκρετελ πολύ ευχάριστη σπλατερια!

Αιρον μεν 3 μάλλον βαρετή και κλισέ αμερικανια.

Oblivion ευχάριστη έκπληξη, με καλύτερο πρωταγωνιστή θα ήταν από τις λίγες αυθεντικές scifi ταινίες.

Spawn , τεράστιες προοπτικές αλλά πολύ μέτρια εκτέλεση. Επρεπε να ειναι πιο σκληρό και με καλύτερη σκηνοθεσία. Αν ξαναγυριστει μπορεί να γίνει all time favorite comic movie.

Eίδα εχθές το βράδυ "Oblivion".
Μια ασυναρτησία και μισή.Σενάριο που έμπαζε από παντού.
Άλλο επιστημονικής φαντασίας και άλλο 'Άρτζι μπούρτζι και λουλάς".

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

δεν θα συμφωνησω αυτη την φορα μαζι σου Αιμιλιε
για το το best offer

o Τορνατορε μετα τον ''Παραδεισο ''προσπαθει να βρει τον δρομο του αλλα ματαια
ενα προχειρο αναληθοφανες προβλεψημο σεναριο
φιαγμενο μονο για να ξεγελασει τον θεατη
ηθοποιοι που νομιζεις οτι εχουν βγει απο αλλη ταινια

αυτον τον Τζιμ Σταρζες πως τον διαλεξε γι'αυτον τον ρολο ?

μοναδικη εξαιρεση ο θαυμασιος Τζεφρι Ρας

.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

δεν θα συμφωνησω αυτη την φορα μαζι σου Αιμιλιε
για το το best offer

o Τορνατορε μετα τον ''Παραδεισο ''προσπαθει να βρει τον δρομο του αλλα ματαια
ενα προχειρο αναληθοφανες προβλεψημο σεναριο
φιαγμενο μονο για να ξεγελασει τον θεατη
ηθοποιοι που νομιζεις οτι εχουν βγει απο αλλη ταινια

αυτον τον Τζιμ Σταρζες πως τον διαλεξε γι'αυτον τον ρολο ?

μοναδικη εξαιρεση ο θαυμασιος Τζεφρι Ρας

.

αααα με τρόμαξες ρε...

Για την ταινία είπα οτι ειναι ραμμένη πάνω του. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Μια ταινία προβλέψιμη όντως...με κάποια ωραία πλάνα και οπτική. Καλά ειδικά ο Σταρζες ειναι το πιο αδύνατο σημείο της ταινίας.

Για την ταινία λοιπόν δεν διαφωνούμε καθολου....(καλά αν την συγκρίνω με σκουπίδια τύπου WW Z ειναι για Κάννες..χαχαχα) και συμφωνούμε για τον Τζέφρι.:ernaehrung004:

η ταινία απλά "βλέπεται"...Μέχρι εκεί....

Last edited:
Εγώ ξεκίνησα να δω το Impossible αλλά στα πρώτα σκισμένα κρέατα το σταμάτησα και για αλλαγή διάθεσης, απόλαυσα το Stir Crazy και ξαναθυμήθηκα πως είναι η παλιά καλή σαχλή αλλά διασκεδαστική αμερικάνικη κωμωδία. Με κανονικούς κασκαντέρ στις επικίνδυνες σκηνές. Τι φούμαρα μας πουλάνε απο τότε που φθηνυναν τα ειδικά εφέ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

αααα με τρόμαξες ρε...

Για την ταινία είπα οτι ειναι ραμμένη πάνω του. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Μια ταινία προβλέψιμη όντως...με κάποια ωραία πλάνα και οπτική. Καλά ειδικά ο Σταρζες ειναι το πιο αδύνατο σημείο της ταινίας.

Για την ταινία λοιπόν δεν διαφωνούμε καθολου....(καλά αν την συγκρίνω με σκουπίδια τύπου WW Z ειναι για Κάννες..χαχαχα) και συμφωνούμε για τον Τζέφρι.:ernaehrung004:

η ταινία απλά "βλέπεται"...Μέχρι εκεί....

Μου άρεσε πολύ. Σαφώς και δεν είναι αριστούργημα, αλλά είναι μιά πολύ καλή ταινία και ο Geoffrey Rush δίνει ρέστα. Υπέροχα σκηνικά, πανέμορφες εικόνες και πολύ καλή σεναριακά η ιδέα του πρωταγωνιστή που έχει εμμονή με την τέχνη και τα άψυχα αντικείμενα και ξεχνάει την πραγματική ανθρώπινη επαφή. Μου θύμισε τον ήρωα του Elias Kanetti στην "Τύφλωση" (μην το ψάξετε στα βιντεοκλάμπ, δεν είναι ταινία αλλά βιβλίο). Τυχαίνει να έχω στο στενό οικογενεικό μου κύκλο άνθρωπο με αυτό το κουσούρι και ίσως γι αυτό η ταινία να μου μίλησε περισσότερο από άλλους φίλους εδώ μέσα.