Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

the-best-offer-poster.jpg

Καλή συνολικά ταινία. Εκτος του Ρας οι υπόποιλοι ηταν λιγοι στον ρολο τους -για τετοια ταινια...

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Παντως μεσα σε ενα μηνα ειδα The best offer, Α night in Lisbon και το Τwice born και δε μπορω να εχω παραπονο...:SFGSFGSF:

Μάλλον το Night Train to Lisbon εννοείς.
Δεν το έχω δεί, ακούω οτι είναι πολύ καλό αλλά στο IMDB βλέπω 6.1 βαθμολογία. Πως κι έτσι; :nounder:
Ενντάξει, έχω δεί στο IMDB και κάτι 9-άρια σε ηλίθιες χαζοαμερικανιές αλλά συνήθως είναι αντιπροσωπευτική η βαθμολογία του.

Είδα το "A Reluctant fundamentalist".
Αρκετα καλογυρισμενο και με δυνατές ερμηνείες. "Food for thought" ταινια..

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Είδα το The Purge (2013).

the-purge.jpg

Aν και μου άρεσε η ιδέα του "One night a year, all crime is legal"... δεν κατάφερε, ΙΜΗΟ, να το φτιάξει σωστά.
Ο Ίθαν Χωκ απλώς κράχτης. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Δείτε το για να σκοτώσετε χρόνο... :silly:

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Δεν το έχω δεί, ακούω οτι είναι πολύ καλό αλλά στο IMDB βλέπω 6.1 βαθμολογία. Πως κι έτσι; :nounder:
Ενντάξει, έχω δεί στο IMDB και κάτι 9-άρια σε ηλίθιες χαζοαμερικανιές αλλά συνήθως είναι αντιπροσωπευτική η βαθμολογία του.

Nαι, το τραινο το "φαγα'..:smash:

Σιγουρα δεν ειναι για 6, ενα 7.5/10 θα του εβαζα...

Κι εγω σπανια διαφωνω με την βαθμολογια του IMDB εκτος των ειδικων κατηγοριων με Αμερικανικου ενδιαφεροντος ταινιες...Λες κι εχουμε πληθωρα απο καλογυρισμενες ταινιες με ενδιαφερουσες ιστοριες και ηθοποιους της κλασης Irons για να μοιραζουμε 6αρια σε τετοιες ταινιες.

Off topic, αλλά πάνω στις βαθμολογίες του imdb, κάπου είχα διάβασα οτι οι βαθμοί του δεν προκύπτουν σαν απλός μέσος όρος, αλλά έχει να κάνει και με άλλες παραμέτρους, όπως πχ το ποιός ψηφίζει (απο που κλπ), το είδος της ταινίας κ.ο.κ. Ελπίζω να θυμάμαι καλά και να μην παραπληροφορώ άθελά μου. Εχετε παρατηρήσει για παράδειγμα όλα τα Κορεάτικα βαθμολογίες;; Το 90% απο αυτά είναι στο 7-8..τόσο καλά είναι όλα δηλαδη;;

Όχι όλα αλλά αρκετά!

Ξέρω, είμαι fan! :)
Αλλά αυτό με τις βαθμολογίες παίζει..(δε θυμάμαι που το είχα διαβάσει, το αιτιολογούσε κιόλας)

Μπάμπη στο imdb ψηφίζουν συνήθως νεαρά σε ηλικία άτομα όπου προφανώς η προτίμησή τους είναι mainstream ταινίες με οπτικά εφέ κλπ οπότε εξηγούνται κάποιες βαθμολογίες ταινιών.

Εχετα απολυτο δικιο για τις βαθμολογιες του imdb.
Οχι μονο δεν προκειται για μεσο ορο, αλλα αν θυμαμαι καλα αρνουνται και να ανακοινωσουν
τον αλγοριθμο με τον οποιο βγαινει η βαθμολογια, πραγμα που προσωπικα μου βρωμαει πολυ.
Εχω δει και μαθει εξωφρενικα πραγματα για το θεμα.
Ταινια γνωστου μου που παιχτηκε για πρωτη φορα στο φεστιβαλ Θεσ/νικης βρεθηκε τη μερα
της πρωτης προβολης της να εχει τρεις ωραιοτατους ασσους απο Αμερικη (!!!) πριν καν προβληθει.
(Οι βαθμολογιες για καθε νεα ταινια ανοιγουν τη μερα της πρωτης επισημης προβολης της.)
Αρκετες βαθμολογιες μετα και ενω ο μεσος ορος εβγαζε πανω απο 7.5 η βαθμολογια της ηταν 4!!!

Προσωπικη αποψη...Μην παιρνετε σοβαρα αυτες τις βαθμολογιες.
Αν τα υπολοιπα στοιχεια μιας ταινιας σας λενε κατι, μην την αφησετε να παει χαμενη εξαιτιας του imdb.
Για αρκετα πραγματα αφηνουμε αλλους να αποφασιζουν για μας. Οχι και γι'αυτο.

Υπήρχε ποτέ περίπτωση κάποιος να λάβει σοβαρά υπόψη του βαθμολογίες του IMBD ή του Δανίκα?
Μια φορά το έκανα και βρέθηκα μαζί με τον Γιώργο Γεωργίου να βλέπουμε "Η ελεγεία του έρωτα"!:guitarist:

Ρε ήμαρτον ρε, ήμαρτον!

Υπήρχε ποτέ περίπτωση κάποιος να λάβει σοβαρά υπόψη του βαθμολογίες του IMBD ή του Δανίκα?
Μια φορά το έκανα και βρέθηκα μαζί με τον Γιώργο Γεωργίου να βλέπουμε "Η ελεγεία του έρωτα"!:guitarist:

Ρε ήμαρτον ρε, ήμαρτον!

Η ελεγεία του έρωτα εχει μια βαρια υπογραφη που λεγεται Ζαν Λυκ Γκονταρ
και μενα δεν μ αρεσε αλλα δεν θα το κοροιδεψω ποτε ....

.

Δε μου λένε τπτ οι υπογραφές.
Υπάρχουν ταινίες που μ'αρέσουν και που δε μ'αρέσουν ασχέτως δημιουργού.

Ρε ήμαρτον ρε, ήμαρτον!

Εχω φάει τέτοιες πίκρες.... Άπειρες. Αυτή που μούρχετε τώρα στο μυαλό είινα αυτή. :bang:

Στέλιο, μην πείς κουβέντα. :smile:

Δε μου λένε τπτ οι υπογραφές.
Υπάρχουν ταινίες που μ'αρέσουν και που δε μ'αρέσουν ασχέτως δημιουργού.

οι υπογραφες ειναι για να ξερουμε τι βλεπουμε
αν δεν σου λενε τιποτε κοιτα απλα τις εικονες ....
φιλικα

Εχω φάει τέτοιες πίκρες.... Άπειρες. Αυτή που μούρχετε τώρα στο μυαλό είινα αυτή. :bang:

Στέλιο, μην πείς κουβέντα. :smile:

:chinscratch:

πολυ ενδιαφερον πρεπει να το εχω δει αλλα δεν θυμαμαι τιποτε ...

Τρεχω

ευχαριστω Babis

.

Last edited by a moderator:

οι υπογραφες ειναι για να ξερουμε τι βλεπουμε
αν δεν σου λενε τιποτε κοιτα απλα τις εικονες ....
φιλικα

Οι υπογραφές δεν σημαίνουν αυτόματα και αριστουργηματα όμως.