Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

The Death Valley.
Γουέστερν. Όχι από τα κλασσικά με Ινδιάνους και κάουμπους :)
Εκδίκηση, εκδίκηση, εκδίκηση. Αυτά :)
Eιδικά όσοι φέτος είδατε και σας άρεσε το "The Salvation" με τον Mads Mikkelsen, μη χάσετε το The Death Valley.

ΥΓ. Ακόμα και χωρίς υπότιτλους μπορεί κάποιος να τη δει άνετα. Ελάχιστοι οι διάλογοι, σχεδόν ανύπαρκτοι.

Υποθετω

οτι αναφερεσαι σε αυτη, ο σωστος τιτλος ειναι ""The Dark Valley" (2014) "Das finstere Tal"" (original title), φανταστικη!!!

Attachments

• images.jpg
    images.jpg
    7.5 KB · Views: 322
Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Υποθετω

οτι αναφερεσαι σε αυτη, ο σωστος τιτλος ειναι ""The Dark Valley" (2014) "Das finstere Tal"" (original title), φανταστικη!!!

Έχεις χίλια δίκια :) Απροσεξία.... λόγω ηλικίας... πλησιάζω τα πρώτα άντα :))))))))
The Dark Valley λοιπόν.

Τusk

πιστευω απο τις ποιος αθλιες ταινιες που εχουν βγει τα τελευταια χρονια.το ωραιο ειναι οτι στο imdb του δινουν 5,7 και το εχουν στη κατηγορια comedy,drama,horror.ειλικρινα αθλιο...:slapface::tdown::tdown::tdown:

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

24o4wme.jpg

Happy New Year !

Visual Effects 10/10

Σενάριο 7/10

Πολύ καλή ταινία αν και το τέλος ήταν περίεργο...

Πως γίνετε αυτός ο τύπος να μην πεθαίνει ? :p Αφού πέθανε πως έγινε μετά να εμφανίστηκε στο σπίτι στη limni μαζί με τους άλλους...? Τέλος πάντων

Τελικα ειδα προχθες την Melancolia toy Lars Von Trier.
Στην αρχη ελεγα που το παει , που το παει ; Δεν μου τραβαγε το ενδιαφερον 100%
Αλλα οσο προχωραγε, τοσο με κολαγε στη θεση μου. Πηγαινε cescendo.
Στο τελος εμεινα καρφωμενος εκει ενω το εργο ειχε τελειωσει, να σκεφτομαι...
Πρεπει να το ξαναδω οπωσδηποτε.

24o4wme.jpg

Happy New Year !

Visual Effects 10/10

Σενάριο 7/10

Πολύ καλή ταινία αν και το τέλος ήταν περίεργο...

Πως γίνετε αυτός ο τύπος να μην πεθαίνει ? :p Αφού πέθανε πως έγινε μετά να εμφανίστηκε στο σπίτι στη limni μαζί με τους άλλους...? Τέλος πάντων

Δεν ήταν ο ίδιος αλλά ο κλώνος με τον οποίο είχε παλέψει ;)

Δεν ήταν ο ίδιος αλλά ο κλώνος με τον οποίο είχε παλέψει ;)

Και νόμιζα ότι ο κλώνος ήταν νεκρός... Thanks !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

15gqfl1.jpg

9/10 , Πολύ καλή ταινία.

Το μονο που κατάλαβα , Κυριολεκτικά , ήταν μονο η κεντρική ιδέα , δηλαδή το τι ήθελε ο ντικάπριο και η ομάδα του να κάνουν στον νεαρό fisher.

Όλα τα αλλα δεν τα κατάλαβα καθόλου και ελπίζω να είμαι ο μονος γιατί είναι μια πολύ ωραία ταινία και είναι κρίμα να μην μπορεί κανεις να την καταλάβει.

Την προτείνω σε όλους αν και θα πρέπει να έχετε υψηλό I.Q. για να την απολαύσετε :p

Εγώ την ξεκίνησα 2-3 φορές και στο 20λεπτο την παράτησα γιατί δεν καταλάβαινα τίποτα. Παρά τα σχόλια φίλων μου ότι είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχουν δει, δεν τόλμησα να προσπαθήσω ξανά. Όταν γεράσω και γίνω σοφότερος, θα το επιχειρήσω ξανά ίσως :)

Ίσως το πιο έξυπνο action movie που έχω δει ποτέ. Αξίζει να δοκιμάσετε να την ξανά δείτε για να κατσλαβετε πως τα κομμάτια της ιστορίας δένουν μεταξύ τους. Μπλεκει λίγο παραπάνω είναι η αλήθεια με τις σκηνές της συζύγου του. Επίσης, ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ η σκηνή με το ξύλο στον διάδρομο.

Εγώ πάλι τα κατάλαβα (σχεδόν) όλα αλλα, μόλις τελείωσε η ταινία, ο εγκέφαλος δεν άντεξε, έκανε reset και ξέχασα τι είχα καταλάβει :flipout:

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Την απολαυσα εν σινεμα, μα, οπως ειπε και ο Κωστας, δυσκολο να μεινει "κατι¨ λογω της περιπλοκοτητας. Ωστοσο καποτε θα την ξαναδω στο προβολι για την αναγκαια μεγαλη εικονα

Ίσως το πιο έξυπνο action movie που έχω δει ποτέ. Αξίζει να δοκιμάσετε να την ξανά δείτε για να κατσλαβετε πως τα κομμάτια της ιστορίας δένουν μεταξύ τους. Μπλεκει λίγο παραπάνω είναι η αλήθεια με τις σκηνές της συζύγου του. Επίσης, ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ η σκηνή με το ξύλο στον διάδρομο.

;;;;

Πρώτα το Avatar μετά το Oblivion και τώρα το Prometheus.Το μέλλον φαίνεται συναρπαστικό :p

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

I origins

Ενα διαμαντακι με θέμα τη μάχη θρησκείας επιστήμης, τόσο απλό και τόσο ρεαλιστικό που το κανει εξαιρετικό. Απο τα λιγα καλά που έχω δει τελευταία...

8/10

Συνφωνω σε ολα ! :grinning-smiley-043

περασα ενα ευχάριστο 4ωρο με τα Red Cliff 1 και 2...

Λοιπόν είδα το Left Behind με τον Nicolas Cage.

To «είδα» (με κάποιο FF) γατί ήθελα να παρακολουθήσω μέχρι που μπορεί να φτάσει η κατηφόρα ενός ηθοποιού και ταινίας.
Για όποιον θέλει να παρακολουθήσει μία υπερπαραγωγή κατηγορίας Στάθη Ψάλτη 1980 σε remake 2014 action movie με «μηνύματα» είναι το φιλμ που πρέπει.
Είναι χειρότερο και από τούρκικο σήριαλ.

O Cage, όπως το πάει, είναι ένα βήμα πριν αρχίσει διαφημίσεις γιά τηγάνια και παντόφλες στο telemarketing. ...Ακόμη και το βαμμένο μαλί του είναι φτηνοδουλειά κακοπληρωμένης κομμώτριας .

Last edited: