Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Ratatouille ............ απλά κορυφαίο.

Ίσως το καλύτερο animation που έχω δει.

Μολις τελειωσα το Sunshine και παρολο που ειχα ακουσει ασχημες κριτικες μου αρεσε πολυ. Καλα εκανα και περιμενα να το δω σε HD στο πανι..

Εχτες ειδα το hot fuzz.... πλακα ειχε η ταινια....κατι σε Ζωνιανα μου εκανε :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030: χα χα χα!

Φώτη, το Michael Clayton είναι ακόμα στις αίθουσες;

Να πάω να το δω...

Σε εμάς εδώ παίζεται ακόμα σε 10 αίθουσες. Λογικά θα το παίζει και πάνω. Θα σου έλεγα να το δεις, παρόλο που στην αρχή μπορεί να μην βγάζουν όλα νόημα. Δεν είναι ότι η πλοκή έχει καμία τρελή δυσκολία, ούτε ότι γίνονται οι φοβερές ανατροπές. Έχει και μια σκηνή που δεν δικαιολογείται με τίποτα -σεναριακά μιλώντας- αλλά σε γενικές γραμμές είναι αρκετά σοβαρή προσπάθεια. Έχει και τρελό support στην παραγωγή. Ένα κάρο σκηνοθέτες βοηθούν για να γίνει η ταινία.

Tonari No Totoro!!! Τι υπέροχη ταινία! Και τι ρεύμα είχε δημιουργήσει τότε στην Ιαπωνία. Ο πρώτος Μιγιαζάκι, είχε μπει στις καρδιές όλων όσων τον είδαν. Τα παιδάκια πήγαιναν στον παιδικό σταθμό με σχολικά λεωφορεία όμοια με τη γάτα που κουβαλούσε τα παιδιά στην ταινία. Ντελίριο και παράνοια, από τις πιο γλυκές που εμφανίστηκαν ποτέ στον πλανήτη.

Φίλε Mosabsolum δες και τα επόμενα που κάνει ο Μιγιαζάκι. Spirited Away, και the Moving Castle. Και έχει και κάποια άλλα ακόμα που δεν τα γνωρίζω. Αλλά θα τα μάθω...

Ειδα εχτες το SCREAM το 3.Ελπιζω να τις θυμαστε τις ταινιες αυτες...πολυ γελαω οταν τις βλεπω τωρα! :ernaehrung004:

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Τι έγινε ρε παιδιά; Κουραστήκαμε από τις γιορτές και δε βλέπουμε ταινίες;

Τα δικά μου τελευταία:

Το εξαιρετικό Ο θρύλος του 1900, του Giuseppe Tornatore. Ουδέν σχόλιον.

Το ενδιαφέρον Εξομολογήσεις πολύ προσωπικές του Patrice Lecont, στο οποίο μία κοπέλα αναζητά έναν ψυχίατρο για να μιλήσει για τα προβλήματα του γάμου της, αλλά από λάθος χτυπά την πόρτα ενός... φοροτεχνικού! Αργό, βαθύ, τρυφερό. Μόνο για όσους αρέσκονται στο γαλλικό κινηματογράφο.

Τα δικά μου τελευταία:

Το εξαιρετικό Ο θρύλος του 1900, του Giuseppe Tornatore. Ουδέν σχόλιον.

Tαινιάρα.... :grinning-smiley-043

Το Σάββατο είδα και μου άρεσε το Black Book.

Χθες είδα το King Kong του Peter Jackson και το βρήκα πολύ καλό,
ειδικά τα εφέ ήταν απίστευτα.

πολυ καλη παραμυθαρα
αλλα πολυ καλη
shoot em up
εικονα true hd ηχος dts 6,1
ζωνη 1

Chromophobia της Martha Fiennes (αδερφής των Ralph και Joseph).

Μια ποικιλία χαρακτήρων συνθέτει αυτή τη μικρογραφία της σύγχρονης Λονδρέζικης κοινωνίας: Ένας ανερχόμενος δικηγόρος που γνωρίζει την διαφθορά της εξουσίας, μια γυναίκα που καταπολεμά το εσωτερικό κενό της με γίογκα, προσθετική στήθους και "σύγχρονη τέχνη", ένας δημοσιογράφος που πιέζεται να γράψει πιο πιασάρικα άρθρα, ένας κοινωνικός λειτουργός που προσπαθεί να βοηθήσει μία άρρωστη πόρνη και ανύπαντρη μητέρα και άλλοι.

Αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία, ατμόσφαιρα, σκηνικά, χρήση της μουσικής. Καλή υποκριτική από όλους τους συντελεστές, μεταξύ των οποίων οι Damian Lewis, Ralph Fiennes, Kristin Scott Thomas, Penelope Cruz. Ειδικά οι δυο τελευταίες είναι εντυπωσιακές. Πρέπει ωστόσο να ομολογήσω ότι μου φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα τώρα που γράφω για αυτή, παρά κατά τη διάρκεια της θέασης.