Η Εποχη του Στηβ ηταν ακομα η εποχη του Μαρλον, του Ριτσαρντ Μπαρτον, του Πωλ Νιουμαν, του Γιουλ Μπρυνερ, του Τζεημς Μποντ (ένας ειναι ο Σκωτσεζος), του Κλιντ Ηστγουντ, του Μαικλ ΚεΙν και δε συμαζευεται.
Εγω δεν εζησα εκεινη την εοχη ουτε την προηγουμενη,με Καρυ Γκραντ Τζαημς Στιουαρτ, Βικτορ ΜΑτσιουρ Κερκ Νταγκλας, Τζεημς Στιουαρτ, Γκαρθ Κουπερ, Τσαρλτν Ηστον, Τζακ Παλανς και (παλι) δε συμαζευεται.
Μετα περασαμε στους Μαλκοβιτς, Τζερεμυ Αιρονς, Ντε Νιρο, Αλ Πατσινο, Γκαρυ Ολντμαν Ντεπαρντιε κλπ. (και δεν βαζω μεσα Κρουζ, Γκηηρ, Σταλονε για να μη γινει flamme)
Επειτα ερxομασε στην συγχρονη (contemprain) εποχη με Μπραντ Πιτ, Τζοννυ Ντιπ, Ματ Ντιλον, και οτι θελετε συμπληρωνετε...
Και τωρα ειμαστε στην εποχη των Michael Fassbender, Tom Hardy, Jake Gyllenhaal, Karl Urban θα προσεθετα και τον Μπεν Αφφλεκ και άλλους...
Ολοι καλοι ηθοπιοι. Καλιστοι (ιδιως ο Μπραντ για μενα)
Αλλα ειναι κανεις που θα μεινει σαν θρυλος αυτης της εποχης του Στηβ (Εγω θα έλεγα του Μαρλον αλλα ερχομαστε στον ιδι παρανομαστη);;;;
Η Ιστορια θα το δειξει. Και η συλογικη φαντασία (και φαντασιωση):
Eγω τους αγαπαω ολους και μου ειναι ολοι απαραιτητοι αλλα αναμεσα τους λιγοι ειναι λατρεμενοι και κανεις δεν θα εχει το χαρισμα του Μαρλον η του Στηβ....ισως ουτε καν ο Μπραντ, ισως ο Μπραντ αλλα πανω στο νημα...