Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

NO ESCAPE (2015)

Ένας αμερικανός επιχειρηματίας μετακομίζει με την οικογένεια του στη νοτιο-ανατολική Ασία. Χωρίς να το έχουν υπολογίζει, βρίσκονται στο επίκεντρο πολιτικών αναταραχών, με τους επαναστάτες να επιτίθονται κατά κύματα στην πόλη. Για τους ξένους στη χώρα, αυτό είναι ένα σκηνικό τρόμου, μια και θεωρούνται εχθροί και εκτελούνται άμεσα.

Ίσως ότι καλύτερο είδα φέτος.

Θα ελεγα...καλουτσικο...

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

NO ESCAPE
Καλο θεμα, μετρια υλοποιηση (με χειροτερη τη...μανα!) - ο Πιρς αραγε πληρωθηκε για να παιξει; -, ενω ο "μυτολας" τα πηγε καλυτερα!

Αυτό που λέει ο Πιρς πάντως στην ταράτσα μου θύμισε κάτι......

Ο πρώτος μου Haineke. Εξαιρετικός!

Funny_Games_1997.jpg

Ακολουθεί "Η δασκάλα του πιάνου" !

edit: δεν εμφανίζει το πόστερ. Αναφέρομαι στο "Funny games",

Last edited by a moderator:

The Seventh Seal

the-seventh-seal-poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0050976/?ref_=nv_sr_1

Δεν ειναι απλα ακομα μια ταινια αλλα ενα επος μια εμπειρια με παρα πολλους συμβολισμους και πολλες δυνατες σκηνες με επιβλητικη μουσικη.Μην την χασετε. 9/10

.

βρε Κing οχι και 9 στα 10
αυτες οι ταινιες δεν εχουν βαθμολογια

:grinning-smiley-043:worshippy::worshippy: Πατερας !

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

The Seventh Seal

the-seventh-seal-poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0050976/?ref_=nv_sr_1

Δεν ειναι απλα ακομα μια ταινια αλλα ενα επος μια εμπειρια με παρα πολλους συμβολισμους και πολλες δυνατες σκηνες με επιβλητικη μουσικη.Μην την χασετε. 9/10

Αν θες βαθμολογία βάλε δέκα με τόνο...οτιδήποτε άλλο δεν είναι αποδεκτό. Σκηνή σαν αυτή του σκακιού δύσκολα θα ξαναδείς...και όχι μόνο αυτή.

Last edited:

.

βρε Κing οχι και 9 στα 10
αυτες οι ταινιες δεν εχουν βαθμολογια

:grinning-smiley-043:worshippy::worshippy: Πατερας !

Συμφωνώ απόλυτα. Μερικά πράγματα είναι ύβρις να τα βαθμολογείς. Να, θυμάμαι ας πούμε έναν που βαθμολογούσε στο άμαζον το Βασιλιά Ληρ του Σέξπιρ και τον Οιδίποδα Τύραννο. Στο πρώτο έβαλε μόνο 4 αστέρια...

@King, χωρίς παρεξήγηση, κουβέντα κάνουμε. :ernaehrung004:

Rurouni Kenshin

exclusive-rurouni-kenshin-movie-poster-143998-a-1378308814-470-75.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1979319/?ref_=fn_al_tt_2

Τη στιγμη που περνουν οσκαρ αθλιες αμερικανικες ταινιες οι κινεζοι συνεχιζουν να φτιαχνουν διαμαντακια.Η συγκεκριμενη ειναι μια απο τις καλυτερες ταινιες Samurai.Βασιζεται στο anime του 1996 και εχει γινει εξαιρετικη δουλεια.Κορυφαιες σκηνες μαχης πολυ καλο soundtrack που ταιριαζει γαντι στην ταινια πολυ καλες φιγουρες κακων και ενα αρκετα δεμενο σεναριο.Ειναι τριλογια οποτε υπαρχουν ακομα 2 συνεχειες. 9/10

run-all-night-poster.jpg

Μετρια, γεματη κλισε...

Επαναληψη των ιδιων λογικων οπου παιζει ο Νησον (αν και το ειδα για τον Χαρις)....

5αρακι

poster212x312.jpeg

Μέτριο love story, αλλά με ενδιαφέρουσα ωστόσο πλοκή. Μία εξωσυζυγική σχέση που ξεκινάει με όρους, για παράδειγμα συγκεκριμένες αυστηρά οι ώρες συνάντησης κλπ. Το περίεργο είναι ότι έχουν γνώση άπαντες περί αυτών των συναντήσεων. Κάπου με "χάλασε" η επιμονή στο promotion της ομορφιάς της πρωταγωνίστριας και κυρίως των δοντιών της!!! Εντάξει, είναι πολύ όμορφη, είναι κορίτσι του James Bond (Skyfall), αλλά κουράζει. Πολύ στραβά και κοντά πόδια παρεμπιπτόντως (κακία αυτό χιχιχιχιχι).

ΥΓ. Την κατατάσσω στις ταινίες φαντασίας, καθώς μία γυναίκα όπως η συγκεκριμένη δεν θα πρόσεχε ποτέ αυτόν τον άντρα στο δρόμο. Μόνο στις ταινίες συμβαίνουν αυτά :)))))

Rurouni Kenshin

exclusive-rurouni-kenshin-movie-poster-143998-a-1378308814-470-75.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1979319/?ref_=fn_al_tt_2

Τη στιγμη που περνουν οσκαρ αθλιες αμερικανικες ταινιες οι κινεζοι συνεχιζουν να φτιαχνουν διαμαντακια.Η συγκεκριμενη ειναι μια απο τις καλυτερες ταινιες Samurai.Βασιζεται στο anime του 1996 και εχει γινει εξαιρετικη δουλεια.Κορυφαιες σκηνες μαχης πολυ καλο soundtrack που ταιριαζει γαντι στην ταινια πολυ καλες φιγουρες κακων και ενα αρκετα δεμενο σεναριο.Ειναι τριλογια οποτε υπαρχουν ακομα 2 συνεχειες. 9/10

samurai, anime = ιαπωνια

Και όχι μόνο..
Είμαι και εγώ φαν του είδους από τις χώρες της ανατολής γενικά! ;)

Southpaw (Ο αριστερόχειρας)

Αρκετά καλό αν και με σενάριο, που σίγουρα έχει ξαναπαίξει λίγο-πολύ. Πάντως, αν και το ξεκίνησα αργά, ξενύχτησα για την πάρτη του, μιας και δεν ήθελα να το διακόψω.

Southpaw και εγώ χτες με τη γυναίκα μου να πλαντάζει στο δάκρυ.:bigcry:
Δεν είναι αριστούργημα αλλά ένα 8/10 το παίρνει άξια.
Ο Jake Gyllenhaal είναι συγκλονιστικός και δικαιούται υποψηφιότητα για όσκαρ.
Όποιος δεν το έχει δει σίγουρα αξίζει να του αφιερώσει 2 ώρες.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Southpaw και εγώ χτες με τη γυναίκα μου να πλαντάζει στο δάκρυ.:bigcry:
Δεν είναι αριστούργημα αλλά ένα 8/10 το παίρνει άξια.
Ο Jake Gyllenhaal είναι συγκλονιστικός και δικαιούται υποψηφιότητα για όσκαρ.
Όποιος δεν το έχει δει σίγουρα αξίζει να του αφιερώσει 2 ώρες.

Αυτο πηγα να ξεκινησω και γω αλλα κολλαγε γμτ!!! :bigcry: