Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Don%27t_Breathe_%282016_film%29.png

Η ταινία σε καθηλώνει στην θέση σου , έχει αγωνία, έχει τρόμο, στοιχεία που έχουν εκλείψει και ελάχιστες ταινίες του είδους το καταφέρνουν. Η κεντρική ιδέα μπορεί να είναι σχετικά κοινότυπη, αλλά σίγουρα έχει ωραία ατμόσφαιρα και σκηνοθεσία, υπάρχουν πολύ δυνατές σκηνές και σίγουρα όσο πλησιάζει το τέλος υπάρχει περισσότερη αγωνία. Όλα τα λεφτά ο εξαιρετικός Stephen Lang, στο ρόλο του τυφλού βετεράνου.

Η ταινία σε καθηλώνει στην θέση σου , έχει αγωνία, έχει τρόμο, στοιχεία που έχουν εκλείψει και ελάχιστες ταινίες του είδους το καταφέρνουν. Η κεντρική ιδέα μπορεί να είναι σχετικά κοινότυπη, αλλά σίγουρα έχει ωραία ατμόσφαιρα και σκηνοθεσία, υπάρχουν πολύ δυνατές σκηνές και σίγουρα όσο πλησιάζει το τέλος υπάρχει περισσότερη αγωνία. Όλα τα λεφτά ο εξαιρετικός Stephen Lang, στο ρόλο του τυφλού βετεράνου.
Πραγματικά έχει πολύ καλή σκηνοθεσία

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Elle_poster.jpg

Περιεργο, γαργαλιστικο, ανυπόφορο μερικες φορες... ετσι κι αλλιως το τι είναι κανονικοτητα ερχεται τουμπα πολλες φορες μεσα στην ταινια...

Τελικα μου αρεσε χωρις να μπορεσω να προσδιορισω ακριβως τον λογο.
Λιγο ήθελε να βγει αριστουργημα, θα καταλάβω απόλυτα όποιον το δει και δεν του αρεσει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

αξιολογα πλανα αλλα περιττα διακοσμημενο και υπερτονισμενο

κοντα στο υφος των αδερφων Dardenne (που ειναι συνεχιστες του εργου του Bresson)
ο Εκτωρας Λιγιζος με το πολυ αξιολογο πρωτο φιλμ μεγαλου μηκους.

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Elle_poster.jpg

Περιεργο, γαργαλιστικο, ανυπόφορο μερικες φορες... ετσι κι αλλιως το τι είναι κανονικοτητα ερχεται τουμπα πολλες φορες μεσα στην ταινια...

Τελικα μου αρεσε χωρις να μπορεσω να προσδιορισω ακριβως τον λογο.
Λιγο ήθελε να βγει αριστουργημα, θα καταλάβω απόλυτα όποιον το δει και δεν του αρεσει.

Πάνω κάτω τα ίδια θα έλεγα και εγώ, χωρίς να το θεωρώ ανυπόφορο μερικές φορές.
Μου άρεσε αρκετά πολύ και για μένα είναι ένα μικρό αριστούργημα από αυτά που δε τα περιμένεις!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Πάνω κάτω τα ίδια θα έλεγα και εγώ, χωρίς να το θεωρώ ανυπόφορο μερικές φορές.
Μου άρεσε αρκετά πολύ και για μένα είναι ένα μικρό αριστούργημα από αυτά που δε τα περιμένεις!

:a0210:

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

αξιολογα πλανα αλλα περιττα διακοσμημενο και υπερτονισμενο

κοντα στο υφος των αδερφων Dardenne (που ειναι συνεχιστες του εργου του Bresson)
ο Εκτωρας Λιγιζος με το πολυ αξιολογο πρωτο φιλμ μεγαλου μηκους.

Κρινοντας την Τεταρτη σα νουαρ (και περα απο το οπτικο του στυλ), πως σου φανηκε?
(Μηπως επρεπε ολα αυτα να τα γραφεις στον Ευρωπαικο κινηματογραφο btw?)

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Hunt for the Wilderpeople

hunt_for_the_wilderpeople_ver7.jpg

http://www.imdb.com/title/tt4698684/?ref_=nv_sr_1

Ακομα μια ταινια που απολαυσα.Η ταινια εχει ψυχη πρωτα απ'ολα προσφερει γελιο με κορυφαιες ατακες συγκινηση οπου χρειαζεται απιστευτα τοπια και μουσικη υποκρουση που δενει εξαιρετικα. 8.5/10[/QUOTE]

Πολύ καλή και από μένα!
Αστεια χωρις να γινεται γελοία, ευαισθητη χωρις υπερβολες και δραση χωρις αμερικλανιες (ΟΚ ειχε 1 σημειο τουλάχιστον που μπορουσε να είναι καλυτερο εννοω με λιγότερο κυνηγητο).
Μουσικούλα πολύ καλη σε εβαζε στο κλίμα
Τοπία απλά απίστευτα!

Άλλη μια ευχαριστη εκπληξη σε μια εβδομάδα!

220px-Jason_Bourne_%28film%29.jpg

Το βρηκα καλυτερο από ότι περιμενα!
Ο Ντειμον μοιαζει κουρασμένος παρα πολύ!
Υπεθεσα ότι ηταν επι τουτου και θα εδειχνε ότι ετσι τελειωνει αλλα δεν...
Αρα δεν κολλαγε!
Επίσης μπορουσε να δωσει περισσοτερη ωρα στον Κασελ και στην ομορφουλα!
Δεν τους εκμεταλλευτηκε οσο επρεπε.
Επίσης η σκηνη της καταδίωξης αυτοκινητων ηταν τραγικα τραβηγμενη! Μπορουσε να ηταν πιο νορμαλ...

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

The Secret In Their Eyes(2009)

51UpSQPwEJL.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1305806/?ref_=nv_sr_2

Αργεντινικη ταινια μυστηριου με ενα πολυ δεμενο σεναριο.Οι ηθοποιοι ολοι ειναι ενας και ενας και η μουσικη δενει οπως πρεπει.Το τελος υπεροχο οπως αρμοζει σε μια τετοια ταινια. 9/10

The Man From Nowhere

1zrR.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1527788/?ref_=nv_sr_1

Ακομα ενα αριστουργημα απο Κορεα.Σκληρο οπως θα επρεπε να ειναι ολες οι ταινιες παρομοιου σεναριου, συγκινητικο με υπεροχη μουσικη. 9/10

Την έφαγα τη φόλα...
Δεν ξέρω τι σας άρεσε απ´ αυτή τη ταινία, εγώ εκτός απο μερικά όμορφα τοπία δεν είδα απολύτως τίποτε. Έκανα υπερπροσπάθεια να οειλσω τον εαυτό μου να μην τα παρατήσει και να το οάω μέχρι τέλος αλλά όταν το κατάφερα το μετάνοιωσα. Κακώς πιέστηκα. Απ´ τις πιο χαζές ταινίες που έχω δεί τα τελευταία χρόνια.

Ευτυχώς μετά είδαα στα καπάκια αυτό κι έστρωσα...
Μπορεί να μην είναι το αριστούργημα αλλά μου έφιαξε τη βραδυά.

maxresdefault.jpg

Την έφαγα τη φόλα...
Δεν ξέρω τι σας άρεσε απ´ αυτή τη ταινία, εγώ εκτός απο μερικά όμορφα τοπία δεν είδα απολύτως τίποτε. Έκανα υπερπροσπάθεια να οειλσω τον εαυτό μου να μην τα παρατήσει και να το οάω μέχρι τέλος αλλά όταν το κατάφερα το μετάνοιωσα. Κακώς πιέστηκα. Απ´ τις πιο χαζές ταινίες που έχω δεί τα τελευταία χρόνια.

Ευτυχώς μετά είδαα στα καπάκια αυτό κι έστρωσα...
Μπορεί να μην είναι το αριστούργημα αλλά μου έφιαξε τη βραδυά.

maxresdefault.jpg
Θα συμφωνήσω μαζί σου Μπάμπη
Την είδα κι εγώ λόγω των κριτικών εδώ, αλλά δεν...

Από την άλλη, χθες είδα το Captain Fantastic και μου άρεσε ευχάριστα
Δεν είναι πολλοί γονείς που θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο.
Πολλές αλήθειες ειπώθηκαν μέσα στο σενάριο.
Το οποίο βρήκα αρκετά πρωτότυπο
Τελείως αντισυστημικη ταινία.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Φίλε γράψε τουλάχιστον οτι η ταινία είναι τελικά μούφα να μην μπαίνει στον κόπο ο κόσμος να χάσει ώρες απο την ζωή του! Δεν λέω ωραίος ο ηθοποιός και τα πλάνα / σκηνοθεσία αλλά στο τέλος γίνεται η μεγαλύτερη μούφα στην ιστορία! Εκεί που το πήγαινε καλά στο τέλος τα έχασε όλα και όλα αυτά για να βγάλει και 2...

1 αστέρι απο εμένα στα 10.

Τουρκικο φιλμ, πολυ καλο

Το Winter Sleep του Ceylan.

Εξαιρετικη ερηνεια, μια βαθια σκεψη για τις ανθρωπινες σχεσεις που ειναι πολυπλοκες ακομα και οταν φαινονται ευκολες, και πολυ καλοι διαλογοι, νορμαλ γιατι ειναι κατι σαν Τσεχωφ στην Καππαδοκια.

Winter_Sleep_DVD_2d_reduced.jpg

220px-Jason_Bourne_%28film%29.jpg

Το βρηκα καλυτερο από ότι περιμενα!
Ο Ντειμον μοιαζει κουρασμένος παρα πολύ!
Υπεθεσα ότι ηταν επι τουτου και θα εδειχνε ότι ετσι τελειωνει αλλα δεν...
Αρα δεν κολλαγε!
Επίσης μπορουσε να δωσει περισσοτερη ωρα στον Κασελ και στην ομορφουλα!
Δεν τους εκμεταλλευτηκε οσο επρεπε.
Επίσης η σκηνη της καταδίωξης αυτοκινητων ηταν τραγικα τραβηγμενη! Μπορουσε να ηταν πιο νορμαλ...

εγω το βρηκα το χειροτερο της σειρας μαζι με το προηγουμενο που ειχε αλλο πρωταγωνιστη,ανευρο,αοσμο,αχρωμο ,ενω η σεκανς στην υποτιθεμενη Αθηνα μονο γελιο μπορουσε να προσδωσει ...βαγονια μετρο που δεν υπαρχουν στην Αθηνα,εξοδος αεροδρομιου τα ιδια ,ακομα πιο πολυ γελιο στα μπλοκ των πορειων που συνυπηρχαν μαυροκοκκινες σημαιες με ελληνικες και εαν δεν απατωμαι πετυχα και μια δυο με σβαστιγκες:flipout:...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Πολύ ωραία ταινια, σε ευχαρίστω που την πρότεινες.

Εγω ευχαριστω γιατι ο στρατηγος με προβληματισε... -bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εγω το βρηκα το χειροτερο της σειρας μαζι με το προηγουμενο που ειχε αλλο πρωταγωνιστη,ανευρο,αοσμο,αχρωμο ,ενω η σεκανς στην υποτιθεμενη Αθηνα μονο γελιο μπορουσε να προσδωσει ...βαγονια μετρο που δεν υπαρχουν στην Αθηνα,εξοδος αεροδρομιου τα ιδια ,ακομα πιο πολυ γελιο στα μπλοκ των πορειων που συνυπηρχαν μαυροκοκκινες σημαιες με ελληνικες και εαν δεν απατωμαι πετυχα και μια δυο με σβαστιγκες:flipout:...

Ξεκινησα να την δω με αρνητικη διαθεση αλλα μου εκατσε καλα. Καμμια πρωτοτυπια αλλα...
Αυτά που αναφέρεις ισχυουν αλλα είναι πολύ δευτερευοντα για μενα σε μια ταινια.
Πιο πολύ με χαλασε η καταδιωξη με τα αυτοκίνητα παρα αυτά.

Δεν ενθουσιάστηκα. Ψιλοαδιάφορη. Δεν είχε αρκετή δράση για ταινία δράσης, ούτε αρκετό ψυχολογικό ή φιλοσοφικό υπόβαθρο για να πεις ότι κερδίζει από εκεί. Καλοί οι ηθοποιοί, αλλά μόνοι τους δε σώζουν την κατάσταση.