Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Είδα, το NEXT, συμπαθητική περιπετειούλα

και σύντομα με βλέπω για Starship Trooper 3: Marauder :twoguns:
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Χθες βράδυ το "two for the money". Πέρασε η ώρα ανώδυνα!

Ο Αλ Πατσίνο όμως έχει κουράσει σε αυτού του είδους των ρόλλων!
 
Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Klopka - Η Παγίδα

Stelio Papa, με απογοήτευσες! Την είδα εχτές και έψαχνα το θέμα που ημουν σίγουρος πως θα είχες ανοίξει. Έκπληκτος διαπίστωσα ότι του έχεις αφιερώσει μία πρόταση όλη κι' όλη. Έτσι, αναγκάζομαι να γράψω εδώ.

Η σέρβικη ταινία, που έκανε αίσθηση στους φίλους του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, διηγείται την ιστορία ενός κρατικού υπαλλήλου που αναζητά 27.000 για την εγχείριση του γιου του. Σύντομα εμφανίζεται κάποιος που μπορεί να βοηθήσει, αλλά με τα χρήματα έρχεται και μία πρόταση, πολύ πιο ανήθικη από αυτή που δέχθηκε παλαιότερα η Demi Moore.

Η ταινία ταλαντεύεται μεταξύ "κατηγορώ", δράματος και νουάρ. Ενώ φαντάζομαι πως πολλοί θα ευχαριστηθούν από αυτήν την εναλλαγή, εγώ σε κάποιες φάσεις κουράστηκα από τις "ψυχογραφικές" σκηνές, αφού ανυπομονούσα για την κοινωνική διάσταση του σεναρίου.

Αντίστοιχα άνισες είναι και οι σκηνοθετικές επιλογές: Ενώ κάποιες σκηνές κυριολεκτικά καθηλώνουν, πολλές είναι εντελώς κλισέ και με απογοήτευσαν. Ωστόσο, υπήρξε και ένα ηθελημένο κλισέ, που υπηρέτησε μια δυνατή ανατροπή.

Ας μην παρεξηγηθώ: είναι μία ταινία με αρετές που την τοποθετούν αρκετά πάνω από το μέσο όρο. Η αυστηρή μου κριτική οφείλεται στο ότι το υλικό ήταν αρκετό ώστε κάποιος ικανότερος σκηνοθέτης να μπορούσε να την πάει πολύ ψηλότερα.
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

http://www.imdb.com/title/tt0825232/

The bucket list

Jack Nicholson και Morgan Freeman ειναι φυσικα ολα τα "λεφτα" και κρατανε σε καλα επιπεδα το συγκεκριμενο εργο.
Εντυπωση μου εκανε για το ειδος της ταινιας η εκπληκτικη ποιοτητα εικονας ειδικα στις εξωτερικες σκηνες (mkv 720p).
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

http://www.imdb.com/title/tt0464141/

Το Ορφανοτροφειο

Ο Γκιγιερμο ντελ τορο,μετα τον λαθυρινθο του πανα,σε μια ακομα πολυ καλη ταινια που εχει κατι απο το "Οι αλλοι" και το fragile (δειτε το σε .mkv, γιατι ο spentzos δεν εβαλε 5.1 ηχο στο dvd).
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Χθες το βράδυ την Ζαζί στο Μετρό του Λουί Μαλ. Καταπληκτική στα 3/4 του μήκους της. Γίνεται κουραστική στο τέλος, ίσως γιατί ο Μαλ φοβήθηκε την "αντικλιμάκωση". Θυμίζει στο τέλος μερικά μέτρια συμφωνικά έργα που στο φινάλε τους το φόρτε πάει και πάει και πάει.
 
Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Μόλις (ξανα)είδα τήν δεύτερη ταινία τού Ρένου Χαραλαμπίδη..Φτηνά τσιγάρα..

Γλυκιά καλοκαιρινή ταινία πού μού έφτιαξε τήν διάθεση..καί μέ τή μουσική της (Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Έλλη Πασπαλά)

%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B1.jpg


πληροφορίες εδώ
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Προχθες ειδα το "Into the Wild".
Μια καλη προς μετρια ταινια,για εμενα.
 
The Many Adventures of Winnie the Pooh

B00005T7HD.01.LZZZZZZZ.jpg

Είχα διαβάσει κάπου ότι ο αρκούδος έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα σχετικά με το μέλι το οποίο του έχει γίνει έμμονη ηδέα. :bigcry: Σνιφ σνιφ ο Γουίνι είναι emo.:afro:
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Εχθέs είδα το "Into The Blue".
Μπορώ να πω ότι για 105 λεπτά πέρασα καλά.
Καλή ταινία.
 

Attachments

  • into_the_blue_PLAKAT.jpg
    into_the_blue_PLAKAT.jpg
    91.9 KB · Views: 9
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Μόλις τελείωσε το "confidence".

Περνάει η ώρα λόγω Χόφμαν και Γκαρσία κυρίως, και λόγω ανατροπών.
 
Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Τι υπέροχη που ήταν η Audrey εχθές στη Σαρωνίδα: Breakfast at Tiffany's!
 
Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Τι υπέροχη που ήταν η Audrey εχθές στη Σαρωνίδα: Breakfast at Tiffany's!

Αξεπέραστη! Η μόνη που μπορεί να συγκριθεί μαζί της είναι η Grace...

Μάλλον είμαι νεκρόφιλος
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

http://www.imdb.com/title/tt0238380/

Ανθρωπινο μισος - Equilibrium (2002)

Ο Κριστιαν Μπειλ οταν δεν ηταν τοσο γνωστος σε μια ταινια κατι μεταξυ Ματριξ,Δικαστη Ντρεντ και με πινελιες μεγαλου αδελφου.Παρα πολυ καλη sci-fi oσοι βλεπετε τετοιες ταινιες πρεπει να την δειτε.