μια χαρα, κανενα δικο μου "οσκαρ" δεν πηρε το οσκαρ,μακραν για μενα απ ολες τις οσκαρικες ,μαζι με τις υποψηφιοτητες, ηταν καλυτερο το loveless...
το χολιγουντ επειδη αγαπαει τις μουμιες και ξεπληρωνει χρωστουμενα,ο μικροτερος που πηρε αγαλματιδιο ηταν ο Πιλ(πρωτοτυπου σεναριου) 39ετων,(χαρηκα που το πηρε..ωραια ιδεα),ολοι οι αλλοι ξεφευγουν,
παραταυτα καθησα και το ειδα μεχρι της 7 το πρωι γιατι δεν παυει να ειναι μια κινηματογραφικη γιορτη(και καπως επρεπε να δικαιολογησω στον εαυτο μου την συνδρομη cosmote,αφου ο γαβρος απωλεσε νωρις τις ευρωπαικες του υποχρεωσεις:BDGBGDB55

δεν το δωσε στον 22χρονο Σαλαμε π.χ που το αξιζε, σε εναν πιο δυσκολο και απαιτητικο ρολο απο αυτο του τσωρτσιλ(οχι οτι ο αγαπημενος Γκαρι ηταν κακος,απεναντιας)...
χαρηκα για τον Τορο γιατι ειναι ωραιος τυπος και προφανως θα εμπνευσει νεους καλλιτεχνες να ασχοληθουν με το σινεμα του dark παραμυθιου,αλλα δικια μου προτιμιση ειναι το call me...
μπραβο στην Μακντορμαντ με την ιδιαιτερη προσωποικοτητα σε εναν πολυδιαστατο χαρακτηρα που τον ειχε στο τσεπακι..
χαρηκα και για τον Αιβορι που σε τετοια ηλικια διασκευασε τετοιο σεναριο..
πολυ καλος ο Κιμελ σαν παρουσιαστης με τα αστεια του ξεφευγοντας απο την ξυλινη ακαδημαικη προσεγγιση...
ο Λανθιμος φαινεται φετος τους καθησε βαρυς...για να ξαναμπει υποψηφιος..
και φυσικα ειχε Mαργκοτ Ρομπι και wonder woman