Το ειδα γιατι το εκθειασε ο δασκαλος:grandpa:,δεν ηταν κακο αλλα ειχε αισθητικη σειρας,π.χ black mirror (δεν εχει σχεση με την τεχνολογια ,για αισθητικη μιλαω)
καλη τηλεταινια λοιπον.
Ωπ σύμπτωση αυτό το SUMMER 1993 το έχω στο πρόγραμμα. Τόσο χάλια 6?συμφωνω αλλα παραγωγη neflix ειναι ...
καλοκαιρι μουντιαλ θαλασσα ελληνικος ηλιος
ταινιες σοβαρεςτωρα μετα τον Σεπτέμβρη μονο αν ερθει κανενας Γουντυ
αυτα ελαφρα και χαλαρα
SUMMER 1993 6
CALIBRE 8
BIRDSHOT 5
Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ 8
και μια εξαιρεση
DARLING 10
Υ.Γ ακομα δεν μπορω να συνελθω μ αυτα που εγραψε ο Ζαγογιαννης στη χωρα ποστ 194378 :help:
η καμερα καταγραφει με πολυ ρεαλισμο πως περναει ενα κοριτσακι με την θεια μετα την απωλεια ευαισθητο συγκινιτικο... ε και τι εγινεΩπ σύμπτωση αυτό το SUMMER 1993 το έχω στο πρόγραμμα. Τόσο χάλια 6?
σ
BIRDSHOT 5
και μια εξαιρεση
DARLING 10
Υ.Γ ακομα δεν μπορω να συνελθω μ αυτα που εγραψε ο Ζαγογιαννης στη χωρα ποστ 194378 :help:
Στον Ζαγογιαννη έχουν αναθέσει πολύωρη τραγωδία 110 επεισοδίων, οι υποχθόνιοι γνωστοί άγνωστοι... Αναρωτιέμαι τι τους έκανε;
Δάσκαλε μήπως κινείς τα νήματα; ντροπή σου..
Με την κατάλληλη παρέα και σχολιασμό πάντως, μπορεί να μετατραπεί σε τρομερό guilty pleasure αλα Kilink Istanbul'da, Turkish Star wars κ.α.
συμφωνω αλλα παραγωγη neflix ειναι ...
CALIBRE 8
Στον Ζαγογιαννη έχουν αναθέσει πολύωρη τραγωδία 110 επεισοδίων, οι υποχθόνιοι γνωστοί άγνωστοι... Αναρωτιέμαι τι τους έκανε;
Δάσκαλε μήπως κινείς τα νήματα; ντροπή σου..
Με την κατάλληλη παρέα και σχολιασμό πάντως, μπορεί να μετατραπεί σε τρομερό guilty pleasure αλα Kilink Istanbul'da, Turkish Star wars κ.α.
![]()
Ingrid Goes West (2017)
Μαυρη κωμωδια/σατιρα με θεμα την προσηλωση στα social media. Πολυ ευχαριστη, αλλα ταυτοχρονα δηκτικη με δυο πολυ καλες πρωταγωνιστριες. Καλος και ο O'Shea Jackson Jr (ή αλλιως, υιος του Ice Cube), ο οποιος φαινεται να εχει καριερα μπροστα του.
https://m.imdb.com/title/tt2119532/
Απλά ΤΑΙΝΙΑΡΑ.
Είναι το νέο Saving Private Ryan.
Έγραψε ο Gibson. :SFGSFGSF:
https://avclub.gr/forum/showthread....Χρόνων?p=1057680062&viewfull=1#post1057680062Για εμένα μακράν και ΧΩΡΙΣ αντίπαλο . ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ. (όσο και αν φαίνεται παράξενο).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.