Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Είμαι αδιόρθωτος αλλά όχι και για πνίξιμο!!! (από τον Ζήκο είναι)

Σου έχω μια ωραία "διαφορετική" ταινία,μιας και δεν έχεις κολλήματα:

Shelter (2007).

ΑΝ την βρείς (είναι σπάνια) δές την.

Να δείς και τον Τζακ και ας είναι γκροτεσκ..:)

Υ.Γ. Μας έλλειψες !

Πολύ σωστά, Ζήκος!

Φυσικά και δεν είσαι για πνιξιμο. Κάνεις δεν είναι... ούτε καν ο Γαλεν ντυμένος Βαλεντίνα ή Νταρντανιαν.

Θα τσεκαρω και αυτό που είπες, έχει σερφ και ψήθηκα λιγάκι, είμαι μεγάλος σέρφερ!
έχω δει 2-3 ντοκιμαντέρ, 5-6 ταινία με σερφ και μια φορά, είδα και έναν να κάνει ζωντανα. Νιώθω έτοιμος πλέον.

Μου θύμησες ένα σερφ φίλμ, από τα ωραιότερα feel good films, με φοβερό soundtrack και άπλετο χαβαλε. Από αυτή, έμαθα τα πρώτα μαθήματα σερφ.

Endless Summer, για όλες τις ρομαντικές ψυχές εκεί έξω.

https://www.imdb.com/title/tt0060371/

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Χαίρομαι που είσαι του σερφ

Και εμένα μου αρέσει το αλλά μόνο να το βλέπω !!!

Δεν το χω με το νερό παρ,´όλο που το λατρεύω,έχω μια φοβία ειδικά στα κύματα..

Αλλά χαζεύω με τις ώρες τους σέρφερς (από απόσταση ασφαλείας,στην ακτή :))

Θα δώ και την ταινία που μου πρότεινες.

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

της κακομοιρας
εμενα δεν μου φανηκε καθολου βαρυ,το σπιτι που χτισε ο Λαρς, ενα συνεχες αυτοτρολαρσμα ειναι...

Sixteen Candles (1984) 7/10

Ευχάριστη κωμωδία. Ο John Hughes ήταν εγγύηση στη διασκέδαση οκογενειακών ταινιών.

Planes, Trains & Automobiles (1987) 8/10

Πολύ καλή κωμωδία. Στιβ Μάρτιν και Τζον Κάντι ιδανικοί στους ρόλους τους.

Παίρνεις ταινίες από κάνα βίντεο κλαμπ που έκλεισε ; :) :) :)

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Τελικά μου άρεσε,ένα σκαλί κάτω βέβαια απ το Dogville που το θεωρώ κορυφή,αλλά πολύ βαρύ και σκληρό βρε παιδί μου.

Θα επανέλθω (μόλις το ξαναδώ) με λεπτομέρειες..

Kαι μενα μου αρεσε τελικα. ιδιως γιατι επαιζε ο Ματ Ντιλλον, που θεωρω οτι ειναι απο τους σπουδαιους της γεννιας του, δηλαδη της γεννιας Μπραντ Πιτ και Τζωνυ Ντεπ.
Στις αρχες των 90ς οταν ξεκιναγαν πουσιαστικα καρριερα, ελεγα αυτοι οι τρεις θα κυριαρχισουν την οθονη... Τελικα οι Δυο ναι ο Ντιλλον επαιξε πολυ λιγοτερο και οχι τοσο σημαντικους ρολους. Αλλα καταπληκτικος και στο εργο αυτο.

Αντιθετα ποτε δεν μου ειπε τιποτα το Dogville. Το χειροτερο του Τριερ για μενα.

THE-SISTERS-BROTHERS.jpg

Την είδα χθες και μου άρεσε ιδιαίτερα. Γουέστερν, κάπως διαφορετικό, αλλά γουέστερν 100%. Εξαιρετική ερμηνεία από τον John C Reilly (η θετική έκπληξη της ταινίας!), πολύ καλός ο Joaquin Phoenix, στα γνωστά του επίπεδα ο Jake Gyllenhaal...
16/20

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Παίρνεις ταινίες από κάνα βίντεο κλαμπ που έκλεισε ; :) :) :)

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι, τις κατεβάζω όλες αυτές.
Η ποιότητα των παλιών ταινιών είναι καλύτερη από τις σημερινές.

THE-SISTERS-BROTHERS.jpg

Την είδα χθες και μου άρεσε ιδιαίτερα. Γουέστερν, κάπως διαφορετικό, αλλά γουέστερν 100%. Εξαιρετική ερμηνεία από τον John C Reilly (η θετική έκπληξη της ταινίας!), πολύ καλός ο Joaquin Phoenix, στα γνωστά του επίπεδα ο Jake Gyllenhaal...
16/20

Λοιπον συμφωνω απυτα οτι η ταινια ειναι πολυ αξιολογη, διαφορετικη και με βαθια νοηματα με κυριο αυτο της υπερβασης του ατομου.

Πανω στο ιδιο μοτιβο, προτεινω επισης την ταινια του Kevin Costner ... Open Range.
Σε ενα νημα - δημοψηφησμα με ταινιες του Κοστνερ ειχα πει οτι μου αρεσαν διαφορες ταινιες του οπως ο Ταχυδρομος, αλλα και μια που δεν ηταν στο Poll και θα εγραφα γιαυτην στον παρων νημα ...
Το ξεχασα και τωρα βρισκω την ευκαρια.

Επισης καταπληκτικο Ουεστερν, οπου Το Ουεστ η σκληρη ζωη και το φλερτ με το θανατο ειναι η ευκαιρια οπου αναδυονται ανθρωπινες αρετες και αξιες... και ολα πληρωνονται cash !

maxresdefault.jpg

To film αρχιζει σιγανα, σχεδον βουκολικα, αλλα με το χρονο ξεδιπλωνεται το σεναριο και η ενταση και η βια αλλα και οι δυνατοι χαρακτηρες ολα ανεβαινουν κρεσεντο.

Οπως και το Sisters Brothers ετσι και το Open Range τα καταλογιζω στο βαθμο του Εξαιρετικου.

Απο τα φιλμ που καποτε ξαναβαζεις και ξαναβλεπεις με απολαυση και συγκινηση.

mule_featured-1024x538.jpg

The Mule (2018)

Είχα ακούσει καλά λόγια και την περίμενα να βγεί.
Τελικά όμως δεν ήταν αυτό που περίμενα, θα μπορούσα να πω οτι οριακά ήταν πάνω απ´ το "χαλσιμο χρόνου".
Γύρω στο 6,5

Climax, κλειστοφοβικό, ενοχλητικό, γκροτέσκο, μετά τη μια ώρα «αποσυνδέθηκα» από την ταινία για να μπορέσω να την παρακολουθήσω. Εντελώς pointless όπως όλες οι ταινίες του Νοε τις οποίες για κάποιον ανεξήγητο μαζοχιστικό λόγο συνεχίζω και βλέπω. Ωραία σκηνοθεσία και μουσική. Ωραίες χορογραφίες.

Πραγματικά οι χορογραφίες ήταν καταπληκτικές, ειδικά στην αρχή,-οι κινήσεις των χεριών- φαίνονται εξωπραγματικές! Γενικά σαν φιλμ δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα, θα την πρότεινα μόνο για τους φαν του Νοε

Να πάει να μαμηθει ο Τρίερ. Δεν ξέρω τι προσπαθεί να πει ο ο "καλλιτέχνης" και δεν με ενδιαφέρει. Το έκλεισα στο 3rd incident. Αν σταματούσε στους σκοτωμούς ίσως να το συγχωρούσα, αλλά αυτός συνέχισε στο "πικ νικ".
Ε, άντε και γ.....

Αναφέρομαι στο house that Jack built αλλά θα φροντίσω να μείνω μακριά και από οτιδήποτε άλλο έχει φτιάξει αυτός ο ανώμαλος.

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

mule_featured-1024x538.jpg

The Mule (2018)

Είχα ακούσει καλά λόγια και την περίμενα να βγεί.
Τελικά όμως δεν ήταν αυτό που περίμενα, θα μπορούσα να πω οτι οριακά ήταν πάνω απ´ το "χαλσιμο χρόνου".
Γύρω στο 6,5

Μόλις την είδα και μου άρεσε. Πολύ; όχι. Αλλά πιο πολύ απο τις περισσότερες ταινίες του 2018 που έχω δει μέχρι τώρα. Θαυμάζω το θάρρος του Ήστγουντ, που εμφανίζεται στο πανί έτσι όπως είναι, γέρος, αδύνατος με όλα τα εμφανή χαρακτηριστικά της ηλικίας, και δεν κανει καμια προσπάθεια να τα κρύψει. Η ταινία δεν είναι ούτε Mystik River, ούτε Gran Torino, αλλά σίγουρα αξίζει μια θέαση.

Να πάει να μαμηθει ο Τρίερ. Δεν ξέρω τι προσπαθεί να πει ο ο "καλλιτέχνης" και δεν με ενδιαφέρει. Το έκλεισα στο 3rd incident. Αν σταματούσε στους σκοτωμούς ίσως να το συγχωρούσα, αλλά αυτός συνέχισε στο "πικ νικ".
Ε, άντε και γ.....

Αναφέρομαι στο house that Jack built αλλά θα φροντίσω να μείνω μακριά και από οτιδήποτε άλλο έχει φτιάξει αυτός ο ανώμαλος.

θα ηθελα να ρωτησω τους διαχειριστας ο ανωθεν κυριος βασει των κανονισμων του forum χρήζει η οχι μπαναρισματος ?

Weird Science (1985) 6/10

Τίποτα ιδιαίτερο, ξεπερασμένη.

The Hitman's Bodyguard (2017) 5/10

Καλές σκηνές δράσης, τίποτα περισσότερο.

Ε, άντε και γ.....

Εγώ προειδοποίησα:

Disturbing..δείτε το at your own risk..