Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Το Contagion γράφτηκε σε συνεργασία και συμβουλές από έναν από τους καλύτερους επιδημιολόγους

Δεν με εκπλήσει αυτό.

Ο Σόντερμπεργκ φάνηκε πολύ διαβασμένος στο θέμα αυτό.Και ρεαλιστής.

Ειρωνεία..το φινάλε !
Που μας δείχνει ποιός ήταν ο ξενιστής και πώς ξεκίνησαν όλα,όπως περίπου και ο κορονοιός μας

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Hush[2016]
MV5-BOWQ4-OTdl-ODQt-MDc3-Yy00-MGVm-LWEx-Yj-Ut-OGI0-Yjg4-MDQz-NDNh-Xk-Ey-Xk-Fqc-Gde.jpg

https://www.imdb.com/title/tt5022702/

Απο τον σκηνοθετη του Doctor Sleep και δημιουργο της σειρας The Haunting of Hill House ενα πολυ τιμιο θριλερακι που σε κραταει κυριολεκτικα απο την αρχη μεχρι το τελευταιο λεπτο. Χαμηλου budget μολις 1 εκατομμυριου καταφερνει να δημιουργησει μια σωστη ατμοσφαιρα με αρκετο σασπενς που θα σε κανει να αγχωθεις μαζι με την κωφαλαλη πρωταγωνιστρια μας. Καποιες δυνατες σκηνες και εξυπνο σε σημεια. Η διαρκεια αρκετα μικρη στα 80λεπτα αλλα νομιζω οσο πρεπει για το σεναριο που εχει. 7/10

Die Hard (1988) 7/10

Καλό θριλεράκι, το είχα ξαναδεί πριν πολύ καιρό. Ο Μπρους Γουίλις είναι ιδανικός για τέτοιους ρόλους. Το 8,2 που δίνει το imdb υπερβολικό.

Die Hard 2 (1990) 6/10

Τίποτα ιδιαίτερο εκτός από μερικές σκηνές δράσης που ακόμα κι αυτές ξεχνιούνται σχεδόν αμέσως. Ο Renny Harlin από το βιογραφικό του φαίνεται υπερεκτιμημένος.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019) 6/10

Περίμενα πολύ περισσότερα από ένα τέτοιο υποσχόμενο σενάριο βασισμένο στην αληθινή ιστορία του εγκληματία Ted Bundy. Ο σκηνοθέτης περισσότερο ενδιαφέρθηκε να δείξει πως απελευθερώθηκε από τις τύψεις η πρώην κοπέλα του Ted Bundy παρά να μας δείξει ένα πιο ρεαλιστικό πορτρέτο του ίδιου. Κρίμα τις ερμηνείες ειδικά αυτή του John Malkovich.

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

MV5BMjIxOTI0MjU5NV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzM4OTk4NTE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Πολύ καλή, κλασσικός Σπιλμπεργκ, υπέροχος Χανκς και ακόμη πιο υπέροχος ο Μαρκ Ρίλανς που είδα ότι είχε πάρει και το όσκαρ β ρόλου ... το 7.6 στο imdb απόλυτα ακριβές ....

MV5BMjIxOTI0MjU5NV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzM4OTk4NTE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Πολύ καλή, κλασσικός Σπιλμπεργκ, υπέροχος Χανκς και ακόμη πιο υπέροχος ο Μαρκ Ρίλανς που είδα ότι είχε πάρει και το όσκαρ β ρόλου ... το 7.6 στο imdb απόλυτα ακριβές ....

Α,τώρα που σε πέτυχα:Απο πού είναι η μουσική του Σοστακόβιτς που ακούγεται κάποια στιγμή απο ένα ραδιοφωνάκι στη φυλακή? (Μια απο τις καλύτερες σκηνές της ταινίας btw...).

Last edited:

edit : Είδα ότι είχαμε και νήμα με πολύ ωραίες καταθέσεις (όπως πάντα) από τον Πάνο τον υπερμύγα και τον Ηλία τον άλφα-άλφα.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Α,τώρα που σε πέτυχα:Απο πού είναι η μουσική του Σοστακόβιτς που ακούγεται κάποια στιγμή απο ένα ραδιοφωνάκι στη φυλακή.Μια απο τις καλύτερες σκηνές της ταινίας.

έλα ρε, τόση ώρα σε διάβαζα και μόλις σε μνημόνευσα παραπάνω ...

πολύ εύκολη η ερώτηση σου, μωρό ... πιάνο κονσέρτο νο 2, δεύτερο μέρος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

πολύ εύκολη η ερώτηση σου, μωρό ...

Γι'αυτό σε ρώτησα,ήμουν σίγουρος ότι το "είχες" άλλωστε σου "χρωστάω" την αγορά των συμφωνιών από Barshai μετά από δική σου πρόταση ,και τώρα είδα ότι υπάρχει και παρουσίαση (αυτό θα έλειπε να μήν υπήρχε)...

https://avclub.gr/forum/showthread.php/66977-Shostakovich-Piano-Concerto-No-2-op-102

Ωραίες εποχές... Και η κασέτα του Μανωλάκου με Μ/παγίδες....

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

V.H.S.[2012]
vhs-ver4-xlg.jpg

Σιγουρα μια απο τις πιο αλλοκοτες horror ταινιες που εχω δει. Οι ιστοριες που θελει να πει ειναι πραγματικα αλλοπρόσαλλες και πολυ περιεργες. Μια παρεα αγοριων καταγραφει σε κασετες χαζομαρες που κανει και πληρωνεται. Οταν θα πανε σε ενα αλλο σπιτι ομως για να κλεψουν καποιες κασετες θα τους περιμενει κατι πολυ κακο. Παραλληλα θα δουμε 5 μικρου μηκους ταινιες η καθε μια με διαφορετικη ιστορια και η καθε μια με την δικη της ενταση στο τρομο που θελει να δωσει στον θεατη. Εχουμε αρκετο gore και με τον τροπο της καταφερνει να σε απορροφήσει. Στα αρνητικα η εικονα που ειναι κυριολεκτικα VHS ισως φερει ζαλαδα με το κουνημα της. Γενικως οτι πιο περιεργο και πρωτοτυπο εχω δει στο συγκεκριμενο genre αλλα δεν ειναι για ολους. 6.4/10

https://www.imdb.com/title/tt1895587/

Spotlight

Άργησα λίγο, καραντίνα, τι να κάνεις...

Εξαιρετικά καλοφτιαγμένη, είδα ότι πήρε και το όσκαρ καλύτερης ταινίας το 2015. Τίποτα δεν θυμάμαι πια :--(.

Μαρκ Ραφαλο, απίθανος.

8/10

Προχθές είδα και το dark waters

https://www.imdb.com/title/tt9071322/

Πολύ καλό και αυτό. 7,5/10.

Μαρκ Ραφαλο απίθανος (δις). Έχει αυτή την ανθρωπιά η φάτσα του και το παίξιμο του βρε παιδί μου...

https://www.imdb.com/title/tt1895587/

Spotlight

Άργησα λίγο, καραντίνα, τι να κάνεις...

Εξαιρετικά καλοφτιαγμένη, είδα ότι πήρε και το όσκαρ καλύτερης ταινίας το 2015. Τίποτα δεν θυμάμαι πια :--(.

Μαρκ Ραφαλο, απίθανος.

8/10

Μη μου σκας.

Σάμπως εγώ το θυμόμουν?

Πολύ ωραία ταινία πάντως μου αρέσουν οι αληθινές ιστορίες και συνήθως βγαίνουν πολύ καλές στην οθόνη (όπως κάνει και ο Κλιντ τα τελευταία χρόνια)

Fish Tank (2009) 7/10

Καλό κοινωνικό δράμα με πρωτότυπο περιεχόμενο και καλές ερμηνείες.

Die Hard: With a Vengeance (1995) 6/10

Καλομέτρια που ανεβαίνει λίγο λόγω Samuel L. Jackson. Δε νομίζω να δω άλλη ταινία της σειράς Die Hard.

bloodshot-vin-diesel-03-bloodshot-comic-signed-1138479.jpeg

Aπιθανη

Μπαρουφα :flipout:

Ουτε για τωρα που ειμαστε φυλακισμενοι δεν ενδεικνυται