Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

αυτο καπου το πηρε το ματι μου και το εχω στα υποψιν...
Πρέπει να το δείς, και τίμιο από τα μεταγενέστερα Ισπανικά
Φαντασίας μυστηρίου θρίλερ είναι το Muse(2017)
https://www.imdb.com/title/tt5041296/

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Adam's Apples (2005) 7/10

Από Δανία. Καλή δραματική ταινία με κάποιες κωμικές στιγμές. Πολύ καλές ερμηνείες και είναι καλά σκηνοθετημένη. Παρακολουθείται με ενδιαφέρον.

Aguirre, the Wrath of God (1972) 5/10

Δεν κατάλαβα τίποτα από υπόθεση σε αυτή τη ταινία. Με κούρασε. Ελπίζω να έχει κάνει και τίποτα πιο προσβάσιμο ο Werner Herzog. Μόνα θετικά η ερμηνεία του Klaus Kinski και η φωτογραφία.

Aguirre, the Wrath of God (1972) 5/10

Δεν κατάλαβα τίποτα από υπόθεση σε αυτή τη ταινία. Με κούρασε. Ελπίζω να έχει κάνει και τίποτα πιο προσβάσιμο ο Werner Herzog. Μόνα θετικά η ερμηνεία του Klaus Kinski και η φωτογραφία.

Μα κι εσύ κατευθείαν στα βαθιά πήγες, καλά να πάθεις !:bigcry:

Δεν ρώταγες εμένα που έχω την συλλογή του και που δεν έχω ακόμα αξιωθεί να την τελειώσω..:flipout:

Μα κι εσύ κατευθείαν στα βαθιά πήγες, καλά να πάθεις !:bigcry:

Δεν ρώταγες εμένα που έχω την συλλογή του και που δεν έχω ακόμα αξιωθεί να την τελειώσω..:flipout:

Χαχαχα καλά να πάθω όπως το πες. Που να 'ξερά!

Απ' ότι κατάλαβα είσαι θαυμαστής του;

Χαχαχα καλά να πάθω όπως το πες. Που να 'ξερά!

Αν και δεν θεωρώ το Αγγίρε δύσκολη ταινία,ψαξε και βρες το Nosferatu.Είναι πιο "προσβασιμο".Αν δεν σου κάνει κι αυτό,τότε δεν σου κάνει ο Χερτζογκ.-bye-

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

extraction-netflix-chris-hemsworth-poster-full.jpg

Ψιλοβαρετη, χοντροπροβλεψιμη με 2 μονον ηθοποιους να σηκωνουν το βαρος της ταινιας και μια παραγωγη που θυμιζε λιγο hong kong στα καλυτερα του.

Ο Commando Arnold μπροστα του ηταν ενα τιποτα.....

Μια χαρά περιπετειουλα το βρήκα. Και ο Thor έχει αληθινό star power.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αν και δεν θεωρώ το Αγγίρε δύσκολη ταινία,ψαξε και βρες το Nosferatu.Είναι πιο "προσβασιμο".Αν δεν σου κάνει κι αυτό,τότε δεν σου κάνει ο Χερτζογκ.-bye-

Είναι στο πρόγραμμα η συγκεκριμένη κάποια στιγμή να τη δω. Ευχαριστώ!

Ας πούμε καλύτερα οτι τον κατανοώ σε αυτό που κάνει και ενίοτε με κερδίζει.

Ισως σε δύο τρία χρόνια να αναιρέσω ή να υποταχτώ.

Πάντως από τους Γερμανούς,σαφώς ο Φασσμπίντερ με έχει κάνει οπαδό του.

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Αν και σου απάντησε ήδη ο Κώστας, ναι ,το πρώτο είναι το The Invisible Guardian.

Δεν είναι κακό

Θα σου πρότεινα να το δείς για να εγκλιματιστείς στο θέμα και να απολαύσεις την συνέχεια.

Πήγα να το βάλω τώρα στο Netflix.
Έχει τουρκικούς υπότιτλους αλλά όχι ελληνικούς;
Ok, μόλις έφαγε Χ από εμένα. Όπως και το δεύτερο εννοείται!

Πήγα να το βάλω τώρα στο Netflix.
Έχει τουρκικούς υπότιτλους αλλά όχι ελληνικούς;
Ok, μόλις έφαγε Χ από εμένα. Όπως και το δεύτερο εννοείται!

Προτού αρχίσεις τους αφορισμούς,μπορείς να το δείς με αγγλικούς υπότιτλους.

Δεν είναι δα και επιστήμη.Και εγώ με αγγλικούς το είδα.

Το δεύτερο που είναι και καλύτερο ,έχει ελληνικούς υπότιτλους.

Μην κάνεις σαν μωρό παιδί.:bigcry:

Δεν έχω θέμα με τα αγγλικά.
Ίσα ίσα, τα ελληνικά μου κοντεύω να ξεχάσω με τη δουλειά που κάνω.
Αλλά έργο που να μην έχει ελληνικούς υπότιτλους δεν βλέπω.
Πόσο μάλλον να μην έχει ελληνικά και να έχει τούρκικα.
Μα ποτέ;
Πόσο θα τους κόστιζε δηλαδή;

extraction-netflix-chris-hemsworth-poster-full.jpg

Ψιλοβαρετη, χοντροπροβλεψιμη με 2 μονον ηθοποιους να σηκωνουν το βαρος της ταινιας και μια παραγωγη που θυμιζε λιγο hong kong στα καλυτερα του.

Ο Commando Arnold μπροστα του ηταν ενα τιποτα.....

Ποσους σκοτωσε σε αυτην την ταινια? :violent-smiley-030:
Ουτε ο John Wick νατανε :flipout:
Παντως και εγω την ψιλοβαρεθηκα ειναι η αληθεια

Η ταινια βασιζοταν ουσιαστικα στο star power που εχει οντως ο ηθοποιος και στο στησιμο της ταινιας απο τον εναν εκ των αδερφων Ρουσο.

Μια αρπαχτη ηταν για ολους καλογυρισμενη και καλοστημενη αλλα εξωπραγματικη οσον αφορα τον ρεαλισμο της ( αφου ηθελε να ειναι τετοια ταινια και οχι κωμικη)

Έχουμε δει πολύ μεγαλύτερες μούφες στο genre. Αν κάτι θα σχολίαζα αρνητικά είναι η υπέρμετρη βία.

MV5BMjA0NTgyMzMxOV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDI1NzA0MTE@._V1_UY1200_CR87,0,630,1200_AL_.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0835419/
Μία trash ταινία για κορονοιό! :laugh:
Low budget (30.000$), άρα Z movie, αλλά ο σκηνοθέτης Brett Piper,
είναι και SFX artist, οπότε αναμενόμενο το ενδιαφέρον..
Πρόκειται για μία κακή ταινία (ηθοποιοί σενάριο), αλλά σχετικά διασκεδαστική.
Eχει τεράστιες ποσότητες επιθετικής βλέννας σαν αηδιαστικό "the Blob",
που λειώνει ανθρώπους και επιτίθεται σε ελικόπτερο.
Οι αποφάσεις "ειδικών" για χρήση υπερόπλων, αποφασίζονται με κέρμα..
Ενα κίτς για πλάκα, και όχι από τα χειρότερα..:popcorn:

The Way Back*(2010)

In 1941, three men attempt to flee communist Russia, escaping a Siberian gulag. This movie tells their story and that of four others who escaped with them and a teenage girl, Irena Zielinska (Saoirse Ronan), who joins them in flight. The group's natural leader is Janusz Weiszczek (Jim Sturgess), a Pole condemned by accusations secured by torturing his wife, spent much of his youth outdoors, and knows how to live in the wild. They escape under cover of a snowstorm: cynical American Mr. Smith (Ed Harris), Russian thug Valka (Colin Farrell), comedic accountant Zoran (Dragos Bucur), pastry chef Tomasz Horodinsky (Alexandru Potocean), who draws, Priest Andrejs Voss (Gustav Skarsgård), and Polish Kazik (Sebastian Urzendowsky), who suffers from night blindness. They face freezing nights, lack of food and water, mosquitoes, an endless desert, the Himalayas, as well as many moral and ethical dilemmas throughout the journey towards freedom.

https://www.imdb.com/title/tt1023114/plotsummary?item=ps0566350
Sent from my GM1910 using Tapatalk
50b3de23f44ec85b0008791d9c4fd38b.jpg

Atlantis: The Lost Empire (2001) 7/10

Έξυπνο κινούμενο σχέδιο Ντίσνεϊ με καλή υπόθεση και καλοφτιαγμένους χαρακτήρες. Δε φτάνει στα επίπεδα παλαιότερων κλασσικών επιτυχιών αλλά αξίζει.

Bend of the River (1952) 6/10

Τίποτα ιδιαίτερο. Περιπέτεια με Τζέιμς Στιούαρτ, ξεπερασμένη, που άργησε πολύ να μπει στο νόημα.

Sonic the Hedgehog[2020]
MV5-BMDk5-Yzc4-Nz-Mt-ODUw-OS00-NTdh-LTg2-Mj-Et-ZTkz-Zjc0-ZWE2-Mz-Aw-Xk-Ey-Xk-Fqc-Gde-QXVy-MTA3-MTA4-Mzgw-V1-SY1000-CR0-0-66.jpg

https://www.imdb.com/title/tt3794354/?ref_=nv_sr_srsg_0

Ο γνωστος σε ολους μας μπλε σκαντζοχοιρος απο τα Sega συστηματα γινεται επιτελους ταινια και ειναι πιο ανθρωπινος και απολαυστικος απο ποτε. Πολυ ομορφη εικονα οπως και εφε οι ατακες του Sonic πεφτουν η μια μετα την αλλη προσφεροντας απλοχερα χαμογελο στους θεατες. Ο Jim Carrey στον ρολο του eggman αξιολογος του εκατσε κουτι αλλα επισκιαζεται καπως απο τον Sonic. Μην περιμενετε σοβαρο σεναριο οι fans του Sonic θα το απολαυσετε παρα πολυ αλλα και οι μη fan να την δειτε και ειμαι σιγουρος οτι θα αγαπησετε ολοι των αξιαγαπητο μπλε σκαντζοχοιρο. 7/10