Σε 3D. ΑΠΟΛΑΥΣΗ.(εννοείται σε προβολέα)
Ότι πιο κοντινό στα αρχικά STAR WARS.
Απευθύνεται ειδικά σε όσους αναζητούν μια λύτρωση από τις τελευταίες βλακείες που έβγαλαν.
https://www.imdb.com/title/tt3748528/
View attachment 171638

Σε 3D. ΑΠΟΛΑΥΣΗ.(εννοείται σε προβολέα)
Ότι πιο κοντινό στα αρχικά STAR WARS.
Απευθύνεται ειδικά σε όσους αναζητούν μια λύτρωση από τις τελευταίες βλακείες που έβγαλαν.
https://www.imdb.com/title/tt3748528/
View attachment 171638
Αυτο το ειδα προχθες σε κατι site υποτιτλων κανει μπαμ απο μακρια οτι πανε να πιασουν κοσμο και καλα οτι ειναι συνεχεια του The Nun απο το Conjuring συμπαν.
Μα ούτε το Nun μου άρεσε!
Πιο πολύ γελούσα παρά μπορώ να πω ότι με "τρόμαξε" ή ένιωσα έστω αγωνία.
Εγώ είχα δει ένα που έβγαινε μέσα από τα σιφώνια και τις τουαλέτες και τους σκότωνε...
Ποιο είδα για nun;![]()
Αυτό το The Nun το κανονικό, έχει από πίσω κάποια ιστορία (κάπως πειστική) που να δικαιολογουνται από πράξεις του παρελθοντος ή απλά κυκλοφορούν φαντάσματα ;
![]()
CAPONE
Κριμα...
Κριμα την ωρα που εχασα
Εγω τουλάχιστον δεν το καταλαβα. Τι στοχο ειχε, τι εδειξε, τι θα ηθελε να πει.
Αν καποιος καταλαβε να μου το πει και μενα
......είδα για ακόμη μια φορά την "Έκλειψη" (1962), του Αντονιόνι με την Mόνικα Βίτι και τον Αλέν Ντελόν. Και οι δυό τους εξαιρετικοί, σε μια Ιταλία που προσπαθεί να ανανήψει από τις περιπέτειες του κοντινού παρελθόντος της, και να ορθώσει το αναπτυξιακό της μοντέλο στα δυτικά, φυσικά, πρότυπα. Η αναζήτηση των ηρώων για εσωτερική πληρότητα και η προσπάθεια απεγκλωβισμού από το αίσθημα της αποξένωσης είναι αγωνιώδης και συγκρούεται με το υπαρξιακό τους γίγνεσθαι. Ο διαμορφωμένος στο συγκεκριμένο περιβάλλον, εαυτός τους, ζητά διέξοδο μέσα από την εκκολαπτόμενη σχέση τους, αλλά η "έκλειψη" παραμονεύει και νομοτελειακά τιμωρεί τους αποστάτες του συστήματος. Οι παίχτες του συστήματος πρέπει να βάζουν οι ίδιοι τους κανόνες, διότι διαφορετικά αυτό τους αποβάλλει με την βαριά ταμπέλα του "χαμένου"...
Αριστούργημα, που αυτή τη φορά κάπως με έπιασε παραπάνω, λόγω της περίστασης με την αποξένωση του εγκλεισμού, λόγω της πανδημίας, και τις συνεπακόλουθες επιπτώσεις στην ζωή μας.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.