Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Τελικα ειδα το Σαββατο το Die Welle

2logo_s.jpg

Πολυ καλο! Δυνατο και απολυτως αληθινο...

Τελευταια οφειλω να ομολογησω οτι οι Γερμανοι εχουν δωσει πολυ καλες ταινιες...

Είναι η επόμενη που έχω βάλει στο μάτι για να δώ..

Υ.Γ. Αγγελάκο ,η υπογραφή σου είναι λιγάκι ''χτυπητή" αλλά τέλος πάντων..:antlers:

Μετά από βραδυές βιντεο-γκέιμ ,αξιώθηκα να δώ και μια ωραία ταινία:
Λονδίνο-Μπράϊτον

poster_londontobrightononesht.jpg

Τί κοινό έχουν μια κακοποιημένη πόρνη και ένα 12χρονο κορίτσι στο Λονδίνο και το σκάνε μαζί για το Μπράϊτον?
Από τί και ποιούς θέλουν να ξεφύγουν?
Ποιός τις ακολουθεί και τις κυνηγάει?

Υπέροχο, πολύ ανθρώπινο, ρεαλιστικό και ωμό κοινωνικό θρίλλερ,αγγλικήςπαραγωγής.

Για όσους είναι φαν του Βρεττανικού Σινεμά είναι must.
Για τους λοιπούς συστήνεται ανεπιφύλακτα..

Είναι η επόμενη που έχω βάλει στο μάτι για να δώ..

Υ.Γ. Αγγελάκο ,η υπογραφή σου είναι λιγάκι ''χτυπητή" αλλά τέλος πάντων..:antlers:

Κατα την γνωμη μου να την δεις (αν και η κριτικη μου στο Λονδινο-Μπραιτον ηταν αντιθετη από την δικη σου...)

Η υπογραφη μου ... λες ε?

Κατα την γνωμη μου να την δεις (αν και η κριτικη μου στο Λονδινο-Μπραιτον ηταν αντιθετη από την δικη σου...)

Η υπογραφη μου ... λες ε?

Τι ανάποδος άνθρωπος Θεέ μου...:argue: :flipout:

nitro2520d73047.jpg

Την είδα χτές μετά τον Λάκη...
Πραγματικά δεν περίμενα μια ταινία φτιαγμένη στην κυριολεξία για άνδρες να μου αρέσει τόσο πολύ. Η ιστορία με τον πρωταγωνιστή να ψάχνει δότη για μεταμόσχευση καρδιάς για την γυναίκα που αγαπάει με συγκίνησε .
Μπορεί το αντρικό κοινό να μην του αρέσει γιατί δεν περιέχει και πολλές κόντρες με αμάξια αλλά σαν ταινία αξίζει την προσοχή σας.

Attachments

• Nitro%20D73047.jpg
    Nitro%20D73047.jpg
    20 KB · Views: 6
Last edited by a moderator:
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Ειδα χτες αυτο εδω...

2004717621593707630_rs.jpg

Καλη ταινια,κατι αναμεσα στη κωμωδια και δραμα , με εκτελεστες...
Oμορφα τοπια , καποιες σκηνες με πολυ γελιο, ωραια μουσικη, να την δειτε!:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

...Καλημέρα,

μην μασάς, δεν έχει δεί μάλλον την δική μου:flipout:

Σιμο κανεις δεν κοιταζει την υπογραφη σου!!!!!

λογω avatar!:flipout:

Χτες είδαμε οικογενειακώς το Madagascar: Escape 2 Africa

attachment.php

Με λίγα λόγια: καλύτερο και από το πρώτο.
Με ποιο πολλά: εδώ

Ολοκλήρωσα δεύτερη σαιζόν των Heroes. Το σενάριο, είδικά προς το τέλος, ήταν ολίγον... χυλώδες: συνεχή πισωγυρίσματα χωρίς κατεύθυνση και σκοπό και οι πιο κακογραμμένοι ρόλοι της τελευταίας δεκαετίας. Ίσως για αυτό οι ηθοποιοί (με εξαίρεση τη μικρή Molly Walker) δίνουν τον χειρότερο εαυτό τους. Ειδικά οι γκριμάτσες του Πετρέλη jr. είναι για ταινίες με μεταλλαγμένους!

Κάτι τέτοιες δουλειές σε ωθούν στα κατεβάσματα, αφού οι πανέμορφες Maya και Monica δεν αρκούν για να μην κλάψεις τα λεφτά της ενοικίασης.

Cashback

brussels-330x468-cashback.jpg

Μετά από έναν χωρισμό, ένας φοιτητής Καλών Τεχνών δεν μπορεί να κοιμηθεί και πιάνει δουλειά στη νυχτερινή βάρδια ενός super-market. Παρατηρεί με ποιο τρόπο οι συνάδελφοί του αντιμετωπίζουν το βασανιστικά αργό πέρασμα του χρόνου.

Ο βρετανός Sean Ellis γύρισε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ταινία μικρού μήκους το 2004, που μάλιστα προτάθηκε για όσκαρ. Δύο χρόνια αργότερα, επεξέτεινε το σενάριο, ξαναμάζεψε το αρχικό cast και προσέθεσε άλλα 84 λεπτά στα αρχικά 18.

Η υπόθεση συνδυάζει με αθώα αφέλεια παιδικές φαντασιώσεις με την καλλιτεχνική έμπνευση και ο σκηνοθέτης πειραματίζεται έντονα με τις γωνίες λήψης και τα περάσματα της κάμερας. Έτσι, τόσο τα εκτεταμένα γυμνά, όσο και κάποιες εξαιρετικά δύσκολες τεχνικά σκηνές θα δώσουν σε πολλούς την εντύπωση απώλειας του μέτρου. Ωστόσο, ανέχομαι αυτό το τίμημα ως αντίτιμο του πειραματισμού: είναι χίλιες φορές προτιμότερο από τις διεκπεραιωτικές ταινίες μεγαλύτερων ονομάτων.

Το πρώτο μισό της μικρού μήκους υπάρχει στο youtube και μπορείτε να πάρετε μια ιδέα. Το δεύτερο όχι, λόγω των γυμνών. Η μεγάλου μήκους μάλλον να είναι πιο βεβιασμένη, αλλά εξακολουθεί και έχει αρκετά σημεία ενδιαφέροντος, κυρίως για όσους αρέσκονται στις τεχνολογικές προκλήσεις ενός γυρίσματος.

Αυτό που θυμάμαι από αυτή τη ταινία ( cashback) είναι ότι ήταν αργή και μελαγχολική όμως στο σύνολό της μου είχε αφήσει μια «γλυκιά» γεύση…

ωραιο το cashback ,η υποθεση μου θυμισε λιγο μια αλλη αγγλικη ταινια, το Late night shopping...

Είδα ξανά το σινεμά ο παράδεισος σε mkv αυτή τη φορά και σε πιο ολοκληρωμένη version. Πάλι έκλαιγα όταν γκρέμιζαν το σινεμα.

Μια φορά που το νοίκιασα να το δω, ήταν καταγρατζουνισμένο το DVD (ούτε recorder δεν το διάβαζε), την τύχη μου. Θέλω να το βρω...

Μια φορά που το νοίκιασα να το δω, ήταν καταγρατζουνισμένο το DVD (ούτε recorder δεν το διάβαζε), την τύχη μου. Θέλω να το βρω...

Το είχαν δώσει παλαιότερα τα νέα σε μία πολύ καλή έκδοση από πλευράς ποιότητας εικόνας (διπλή στρώση, αναμορφικό μάστερ), αλλά από έξτρα, τίποτα.

Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στο μαγαζάκι με τα μεταχειρισμένα στη Ναβαρίνου;