Υπαρχει ενα σκασμος απο εξαιρετικες σειρες αυτη την περιοδο για ολα τα γουστα, που να αρχισω και που να τελειωνω ( πχ Succession, The Good Fight, For All Mankind, The Morning Show, Mare of Eastown, The Boys, The Kominski Method, Master of None, Bojack Horseman, Narcos, Billions, Ray Donovan, Silicon Valley, Foundation).Καλά προφανώς υπάρχουν και καλές σειρές, απλά αυτές είναι οι εξαιρέσεις, δεν είναι τυχαίο ότι και στο παράδειγμα που ανέφερες από τις εκατοντάδες σειρές που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια επέλεξες παλιές σειρές 2 από τις 3, βλέπεις και εσύ ότι με το δίκαννο ψάχνεις πραγματική καλή σειρά. Προσωπικά από το Breaking Bad έχω να δω πραγματική καλή σειρά (εξαιρώ τις μίνι σειρές), άντε να βάλω και του πρώτους κύκλους το GOΤ. Και το Wire Που ανέφερες απίστευτο. Το expanse δεν θέλω να το δω γιατί είμαι fan των βιβλίων και επειδή τα έχω διαβάσει και τα θυμάμαι και πολύ καλά δεν θέλω να ξενερώσω βλέποντας την σειρά.
Πιστευω οτι διαγουμε την χρυση εποχη της τηλεορασης διοτι λογω των streaming platforms εχει πεσει πολυ χρημα που φερνει πρωτοκλασσατα ονοματα ηθοποιων, σκηνοθετων, σεναριογραφων κλπ ενω πλεον οι παραγωγες ειναι επιπεδου hollywood. Προφανως βγαινουν και απειρες πατατες, αλλα ορεξη να εχεις υπαρχει τεραστια ποσοτητα καλου content εκει εξω, αρκει να ξερεις που να ψαξεις.
ΥΓ. Τεραστια χαζομαρα το να μην δεις το Expanse. Ειναι σειρα που βλεπεται στο καπακι.