Ταινιάρα, κάτι έγραψα, όταν βγήκε..Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει η καραμέλα με τις Οσκαρικές ερμηνείες.
Ετούτο εδώ στέκεται σαν αυτόφωτος θεατρικός φάρος που φωτίζει προς την αντίθετη κατεύθυνση από τα κόκκινα χαλιά τους.
Κατά τα άλλα ,Pattinson και Dafoe παλεύουν με τις σκιές της μοναξιάς,σαν τους σιαμαίους με τις διαφορετικές προσδοκίες.
Ο Προμηθέας δεσμώτης γιγαντώνει τον μύθο του με τις διάσπαρτες ποιητικές πρόζες σε όλα τα μήκη και πλάτη της ταινίας και κάνει την εμφάνισή του στο τέλος, επιβεβαιώνοντας όλες τις υποψίες.
ΤΑΙΝΙΑΡΑ.
View attachment 203231
Θενκς.Ταινιάρα, κάτι έγραψα, όταν βγήκε..
The Lighthouse
Ελληνικός τίτλος ταινίας: The Lighthouse Πρωταγωνιστούν: Γουίλεμ Νταφόε, Ρόμπερτ Πάτινσον, Βαλέρια Καραμάν Σκηνοθεσία: Ρομπέρ Έγκερς Διάρκεια ταινίας: 90' λεπτά Σινεμά: 17 Οκτωβρίου 2019 Imdb Υπόθεση: Η ιστορία ακολουθεί ένα γηρασμένο φαροφύλακα στη Nova Scotia του Καναδά, στις αρχές...avclub.gr
Ήμουν σίγουρος ότι,ειδικά έσενα,θα σου άρεσε...Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει η καραμέλα με τις Οσκαρικές ερμηνείες.
Ετούτο εδώ στέκεται σαν αυτόφωτος θεατρικός φάρος που φωτίζει προς την αντίθετη κατεύθυνση από τα κόκκινα χαλιά τους.
Κατά τα άλλα ,Pattinson και Dafoe παλεύουν με τις σκιές της μοναξιάς,σαν τους σιαμαίους με τις διαφορετικές προσδοκίες.
Ο Προμηθέας δεσμώτης γιγαντώνει τον μύθο του με τις διάσπαρτες ποιητικές πρόζες σε όλα τα μήκη και πλάτη της ταινίας και κάνει την εμφάνισή του στο τέλος, επιβεβαιώνοντας όλες τις υποψίες.
ΤΑΙΝΙΑΡΑ.
Το κάδρο μου κακοφάνηκε στην αρχή αλλά μετά θυμήθηκα ότι είμαι φαν σε φωτογραφικό επίπεδο..Συγκεντρώνεις μόνο τα βασικά.Ήμουν σίγουρος ότι,ειδικά έσενα,θα σου άρεσε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.