Έχει την αφίσα του Alien Romulus.τι ειδες δεν το λες
Έχει την αφίσα του Alien Romulus.τι ειδες δεν το λες
το ειδα, αλλο λεω δεν το επιασεςΈχει την αφίσα του Alien Romulus.
Ψάχνοντας να βρω που αλλού έχει παίξει η εν λόγω γυναικάρα…
Πολυ γρηγορα περασανε τα ατιμα, αλλα η ταινια ηταν καλη.(22 χρονια πριν )
Δεν γράφω συχνά σε αυτό το νήμα, απλά είδα στο Cinema το Wild Robot και τολμώ να πω ότι είναι ένα από τα ωραιότερα Animation που έχω δει ποτέ και σίγουρα μια από τις καλύτερες ταινίες τις τελευταίας δεκαετίας….μεσα από ένα ατίθασο ρομπότ που βρίσκεται κατά λάθος στο δάσος και μέσα από την διάδραση του με τα ζώα που συναντά η ταινία καταπιάνεται με την δύναμη της φιλίας, της μητρότητας, της αγάπης, το bulling, της μοναξιάς, το πάθος της ομάδας και της θυσίας και αλλά πολλά…από την μέση της ταινίας κυριολεκτικά ήμουν βουρκωμένος και όταν τελείωσε η προβολή έβλεπες στο κοινό κόσμο με κόκκινα μάτια, κάποιους να κλαίνε και πολλούς με ενα Χαμόγελο μέχρι τα αυτιά….μαγεια…σε τεχνικό κομμάτι δε είναι απίστευτη και αξίζει να την απολαύσει κάποιος στο σινεμά, τέλος η μουσική έρχεται και δένει μαεστρικά δημιουργώντας ένα σύνολο που θα μείνει καιρό στην καρδιά μας….ενα 10/10 από εμένα κι σίγουρα η ταινία της χρονιάς για μένα…δείτε την στο Cinema και δεν θα χάσετε.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.