Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

άλλο το CULT και άλλο η Μεγάλη ταινία: CULT είναι και το Texas Chainsaw Massacre vol.II - το Bad Timing ανήκει στη δεύτερη κατηγορία: Ταινιάρα!
το Performance έχει ίσως το καλύτερο soundtrack που άκουσα ποτέ.
και, βέβαια, την Anita Pallenberg.
το The Man Who Fell To Earth αποτυχία.
κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα.

γιατι ειπα εγω οτι ειναι το ιδιο ?

παρα πολυ καλο το bad timing , μετα το DONT LOOK NOW
ασημαντο το Τexas chainsaw...2
τιποτα το The man fell ......
-bye-

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Secreto de Sus Ojos

πολύ καλή ταινία...πολύ δυνατές ερμηνείες....

ειδα το Brazil.

Τι ταινιάρα ήταν αυτή ρε παιδια?!!!
Ειδικά τώρα γύρισα απο Φιλανδία που εχω σόι εκει πάνω, μου θύμισε ποσο "σκλαβωμένοι" είναι οι Βορειοι εκεί πάνω.

Ενα παράδειγμα, πλέον εκει μας/τους αναγνωρίζουν απο το Social security number ολους.. εγώ ειμαι ο 010177-1255Α.
Είτε εισαι η αστυνομία, είτε πας σε νοσοκομείο, είτε στην άδεια οδήγησης.. ακόμη και στην τράπεζα. Πλέον θα σου λένε είσαι νούμερο και δεν θα το λένε με την έννοια της πλάκας ή προσβολής.... κυριολεκτικα.
Οταν το δέσουν αυτο το νούμερο με την VISA νομίζω θα είμαστε μια κοινωνια εντελώς σαν του Brazil.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

ασημαντο το Τexas chainsaw...2

Αχ...τι θα κάνω με σένα; :rolleyes:
όταν τα πετράδια είναι βρώμικα, δεν τα αναγνωρίζεις...
σαν τη Ναόμι ένα πράγμα...:aetsch:

Πλάκα έκανε ο Χούπερ. Και οι ατάκες ήταν όργιο.

:idea: Το έχω πολύ πρόσφατο:

"Her, not me you dumbass! Leatherface, you bitch! Look what you did to my Sonny Bono wig do - oh, goddamn I can't believe it.You gonna have to buy me a new plate cover! You gonna have to buy me a new plate cover, Leatherface!"

copying_beethoven%20-%20Poster.jpg

Copying Beethoven (2006)

Καταπληκτική ταινία , σχετικά με την ζωή του μεγάλου συνθέτη.
Σκηνικά , κοστούμια , μεταφορά της εποχής σχεδόν τέλεια , αλλά πάνω απο όλα ένας συγκλονιστικός Ed Harris.
Ο ήχος είναι εξαιρετικός , σε αξιοπρεπή home cinema , θα καθηλώσει τους θεατές.
Παρατηρώντας τους καλεσμένους μου (την είχα ξαναδεί παλιότερα) κατα την διαρκεια της θέασης , κυριολεκτικά είχαν μείνει με το στόμα ανοικτό με τον ήχο κατα την διάρκεια της ενάτης συμφωνίας...
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

η πολυ μικρος εισαι η δεν σε ενδιαφερει ιδιαιτερα ο κινηματογραφος

.

Μίκρος δεν είμαι,όχι.Γούστα είναι αυτά.Άλλοι γράφουν τα χειρότερα,άλλοι τα καλύτερα.Αλλά τέτοια βία,βωμολοχία και τόσο άκυρες σκηνές δεν έχω ξαναδεί και αναρωτιέμαι πως καταλογίζεται απτις καλύτερες.Στο κόψε-ράψε δε μπορώ να πω κάτι, το μοναδικό θετικό.

φαντάζομαι και τα kill bill..δεν θα σου λένε πολλά εε....????

φαντάζομαι και τα kill bill..δεν θα σου λένε πολλά εε....????

Oύτε μένα μου λένε πολλά οι ταινίες του Tarantino. Mόνο το Jackie Brown μπορώ να πω ότι μου άρεσε κάπως. Πειράζει;

Oύτε μένα μου λένε πολλά οι ταινίες του Tarantino. Mόνο το Jackie Brown μπορώ να πω ότι μου άρεσε κάπως. Πειράζει;

όχι φίλε μου γιατί να περάζει ...?άλλωστε όλες οι σημαντικές προσωπικότητες πάντα είχαν φανατικούς φίλους και ορκισμένους εχθρούς...:laugh:

τώρα αν στο pulp fiction και το kill bill στηρίζεις την επιχειρηματολογία σου στην αποτύπωση της ωμής βίας...και μένεις μέχρι εκεί........

Γιατί δεν μπορεί να πει κάποιος με μία κουβέντα τι οφέλη αποκομίζει κάποιος απ' αυτές τι ταινίες;

Χμμμ, πολλές κουβέντες μπορούμε να πούμε, αλλά αν θες μόνο μία, θα σου πω:
Διασκέδαση.

AMORES PEROS....και έπαθα σοκ.....μία απο τις καλύτερες ταινίες που έχω δεί στην ζωή μου.
Δεν υπήρξε κάποιο συναίσθημα που να μην ταράχθηκε μέσα μου.
Υποκλίνομαι βαθύτατα.

όχι φίλε μου γιατί να περάζει ...?άλλωστε όλες οι σημαντικές προσωπικότητες πάντα είχαν φανατικούς φίλους και ορκισμένους εχθρούς...:laugh:

τώρα αν στο pulp fiction και το kill bill στηρίζεις την επιχειρηματολογία σου στην αποτύπωση της ωμής βίας...και μένεις μέχρι εκεί........

Το πρόβλημά μου δεν είναι η ωμή βία, (τέτοια απεικόνισαν και άλλοι,π.χ. ο μέγιστος Πέκινπα) αλλά το ατελείωτο μπλαμπλα που καταστρέφει κάθε έννοια ρυθμού και δομής στις ταινίες του. Επίσης η απόλυτη έλλειψη νοήματος. Μετά από κάθε θέαση σκέφτεσαι "μα τι θέλει να πει ο τύπος;". Η απάντηση είναι: τίποτα, απλώς διασκεδάζει γυρίζοντας περιττές ταινίες-φόρους τιμής σε κάθε είδους trashmovie που έβλεπε έφηβος. Περιμένω με ανυπομονησία την ταινία-σταθμό στο έργο του Ταραντίνο: το φόρο τιμής στις τσόντες με τον John Holmes και την Traci Lords.

Πραγματικα εχω βαρεθει να βλεπω τον Mat Damon να τρεχει και να τον σκηνοθετει ο Greengraas.

Mετα την τριλογια Bourne τωρα τον κυνηγανε και σαν φανταρο στο Ιρακ. Ειπαμε οτι ο σκηνοθετης αυτος ειναι ο μεγιστος που υπαρχει για σκηνες καταδιωξης (στην ταινια εχει μια εκπληκτικη νυχτερινη σκηνη καταδιωξης) αλλα μια ταινια θελει και 5 πραγματα παραπανω για να εχει λογο υπαρξης.

Ασε που το σκηνικο θυμιζε εντονα μια τηλεοπτικη σειρα προσφατη το Generation Kill

Μπουρδα και χαμενος χρονος απο την ζωη σας.

Θα διαφωνήσω, ήταν μιά πολύ καλή ταινία δράσης που δεν έπασχε από απόλυτη έλλειψη IQ. Bέβαια είναι σχεδόν αστείο να βλέπεις τους Αμερικανούς να ανακαλύπτουν τώρα τα τραγικά λάθη που έκανε η ηγεσία τους στο Ιράκ,αλλά τουλάχιστον αυτοί γυρίζουν τις σχετικές ταινίες, σε αντίθεση με άλλους λαούς: ακόμα περιμένω να δω μιά γαλλική ταινία για την εξέγερση των Αλγερινών ή μιά αγγλική για το Κυπριακό.

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Το πρόβλημά μου δεν είναι η ωμή βία, (τέτοια απεικόνισαν και άλλοι,π.χ. ο μέγιστος Πέκινπα) αλλά το ατελείωτο μπλαμπλα που καταστρέφει κάθε έννοια ρυθμού και δομής στις ταινίες του. Επίσης η απόλυτη έλλειψη νοήματος. Μετά από κάθε θέαση σκέφτεσαι "μα τι θέλει να πει ο τύπος;". Η απάντηση είναι: τίποτα, απλώς διασκεδάζει γυρίζοντας περιττές ταινίες-φόρους τιμής σε κάθε είδους trashmovie που έβλεπε έφηβος. Περιμένω με ανυπομονησία την ταινία-σταθμό στο έργο του Ταραντίνο: το φόρο τιμής στις τσόντες με τον John Holmes και την Traci Lords.

Το αντίθετο θα έλεγα. Οι διάλογοι του είναι εξαιρετικοί. Ίσως να μην "απευθύνονται" σε σένα.
Όσο για τις τσόντες που λες, αποτελούν κι αυτές ένα τεράστιο κομμάτι αγοραστικού κοινού, οπότε καλώς θα κάνει, αν το κάνει.

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Θα διαφωνήσω, ήταν μιά πολύ καλή ταινία δράσης που δεν έπασχε από απόλυτη έλλειψη IQ. Bέβαια είναι σχεδόν αστείο να βλέπεις τους Αμερικανούς να ανακαλύπτουν τώρα τα τραγικά λάθη που έκανε η ηγεσία τους στο Ιράκ,αλλά τουλάχιστον αυτοί γυρίζουν τις σχετικές ταινίες, σε αντίθεση με άλλους λαούς: ακόμα περιμένω να δω μιά γαλλική ταινία για την εξέγερση των Αλγερινών ή μιά αγγλική για το Κυπριακό.

Και στο Rambo, υποτίθεται ότι έκανε τραγικά λάθη η ηγεσία τους.
Δεν λέει κάτι αυτό.
Αν μου πεις για το Αποκάλυψη Τώρα ή Full Metal Jacket ή για το Platoon, μάλιστα.
Θέλω να πω πως από μόνο του, να "παραδέχονται" τα όποια λάθη δεν λέει κάτι.

Soul Kitchen σε θερινο κινηματογραφο.
Περίμενα περισσότερα.
Βλέπεται ευχαριστα, χωρίς κάτι ιδιαίτερο.
Ίσως βοηθάει και το ελληνικό στοιχείο στην ταινια.