Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ειδα χθες το contraband.
Πολυ καλη περιπετεια με ρυθμο και καλο cast ...

ΩΠ! Και το εχω καιρο αλλα δεν το εχω δει (φοβομουν οτι ειναι πατατα)...

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Όντως.
Πάρα πολύ καλή ταινία αν και βαριά.
Με εκπλήσει το γούστο σου ρε!
Ο πρωταγωνιστής δεν είχε ούτε μία υπερδύναμη!
Βλέπεις και τέτοιες; :flipout:

Την είδα το Σαββατοκύριακο κι εγώ. Χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους, η ταινία ήταν ένας αγώνας "εντός έδρας" για το Βρετανικό καστ της (οικειότητα με το Σαιξπηρικό κείμενο όπως και με τον θεατρικό λόγο). Ως αποτέλεσμα το καστ διήγαγε νίκη η οποία όμως ήταν "επαγγελματική", η ταινία είναι αξιοπρεπής αλλά μέχρι εκεί. Ο Fiennes αποδίδει καλά τον λόγο του Κοριολανού μονοπολώντας σχεδόν την ταινία ενώ εξαιρετικοί είναι ο Brain Cox και η Vanessa Redgrave.

3164wew.jpg

Άργησα λίγο αλλά την είδα, εξαιρετικό δείγμα του ανεξάρτητου Αμερικανικού κινηματογράφου, κάτι που δεν θα αποκτήσουμε ποτέ στη χώρα μας.
Εκπληκτική ερμηνεία της Elisabeth Olsen ενώ χάρηκα που ξαναείδα τον John Hawkes μετά το Winter's bone.
Ψάχνοντας λίγο για την πρωταγωνίστρια, με έκπληξη διαπίστωσα ότι είναι η μικρότερη αδερφή δύο διδύμων ηθοποιών που έπαιζαν σε σαχλά σίριαλ από μωρά και σε χαζοταινίες εξ'ίσου. Ευτυχώς η όμορφη αυτή κοπελίτσα δεν τους έμοιασε.

Last edited by a moderator:

Ένας πατέρας που "'έχασε" τον γιο του μέσα σε εγωισμούς και μικρότητες. Μια μάνα που ποτέ δεν στάθηκε στα πόδια της. Και ένας γιος που είναι ζωντανός νεκρός.

Το The Music Never Stopped μας ταξιδεύει στην μουσική των 60-70s και μέσα απο την μουσική, αναδίδει "αναμνήσεις" που βοηθούν τον πατέρα να γνωρίσει τον χαμένο γιό του....

Ο J.K. Simmons πραγματικά κόβει ανάσες.......και "ρουφάει" όλους τους υπόλοιπους.....

Αξιόλογη ταινία.....

http://www.imdb.com/title/tt1613062/

Άργησα λίγο αλλά την είδα, εξαιρετικό δείγμα του ανεξάρτητου Αμερικανικού κινηματογράφου, κάτι που δεν θα αποκτήσουμε ποτέ στη χώρα μας.
Εκπληκτική ερμηνεία της Elisabeth Olsen ενώ χάρηκα που ξαναείδα τον John Hawkes μετά το Winter's bone.
Ψάχνοντας λίγο για την πρωταγωνίστρια, με έκπληξη διαπίστωσα ότι είναι η μικρότερη αδερφή δύο διδύμων ηθοποιών που έπαιζαν σε σαχλά σίριαλ από μωρά και σε χαζοταινίες εξ'ίσου. Ευτυχώς η όμορφη αυτή κοπελίτσα δεν τους έμοιασε.

:2thumb22sup:

3164wew.jpg

Εγω τουλαχιστον δεν μπορω να δω την φωτο. Για ποια ταινια προκειται?

Α! Εγω ειδα χθες το Aggresion Scale. Μετρια (b-movie θα την ελεγα με προσπαθεια Ταραντινισμου, φαινεται εξαλου και απο τους τιτλους της ταινιας και την γραμματοσειρα).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

''Moon''

Στην αρχή ήταν ενδιαφέρον, από ένα σημείο όμως και έπειτα έγινε βαρετό.

3164wew.jpg

ποια ταινια ?
δεν βλεπω φωτο

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Εγω τουλαχιστον δεν μπορω να δω την φωτο. Για ποια ταινια προκειται?

ποια ταινια ?
δεν βλεπω φωτο

Έκανε ο Άκης resize στην φωτό και αυτή κόπηκε

Martha Marcy May Marlene......

Πολύ καλή.....

Για αυτήν την ταινία μιλάμε.

avclub1killerjoe.jpg

Eχουμε θεμα...
Μπορει το στορυ να ειναι τετριμμενο,αλλα πολλες φορες μετραει και πως θα το παρουσιασεις.Ο γερο Φριντκιν μπορει να μην ξεπερασε ποτε το French Connection και τον Eξορκιστη (δεν ειναι και ευκολο εδω που τα λεμε) αλλα την μαστορια δεν την ξεχασε.Αυτη ή την εχεις ή δεν την εχεις.
Και αυτος την εχει.Και μαλιστα σ'αυτη την ταινια δειχνει απροσμενα φρεσκος,παιχνιδιαρης και ψιλοδιεστραμμενος.
Και μας δινει ενα νουαρ διαμαντι,βρωμικο και ελεεινο.Οι ήρωες θα μπορουσαν να εχουν βγει απο το Winter's Bone,αλλα εδω εχουμε να κανουμε πιο πολυ με μαυρη κωμωδια ,και αρκετα γκροτεσκ,και λιγοτερο με δραμα.Το δραμα ομως παρ'ολα αυτα υπαρχει αλλα βρισκεται πισω απο τις κουιντες,σε δευτερο επιπεδο και λειτουργει αντιθετικα.Δεν το συνειδητοποιεις στην αρχη,μαλλον προς το τελος,βρισκεται ομως εκει και φωναζει,και αυτη ειναι η γοητεια της ταινιας.
Εξαιρετικοι ολοι τους αλλα ιδιατερα ο ΜcConaughey,η Gina Gerson (εχουν μαζι και μια σκηνη ανθολογιας) και ο Thomas Hayden Church.

Αν θεωρησουμε οτι η σεζον ξεκιναει το Σεπτεμβρη τοτε εχουμε την πρωτη καλη ταινια για φετος....

Νομίζω ότι φαίνεται τώρα....άμα μάθω και το resize image όλα καλά θα είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δε φαινεται?

εντιτ:Eγω γιατι το βλεπω ? :hmmmm2::computer:

Το ίδιο συμβαινει και με τα IMDb & MoviePoesterDB. Την βλέπεις επειδή έχει ήδη κατέβει στα προσωρινά αρχεία του browser σου (όπως και το cookie του DVDactive)
Ένας σίγουρος τρόπος για να ελέγχω τις φωτογραφίες που ανεβάζω είναι να ανοίγω τη σελίδα του forum με άλλο browser ο οποίος δεν έχει τη συγκεκριμένη εικόνα στα προσωρινά αρχεία του.

Νομίζω ότι φαίνεται τώρα....άμα μάθω και το resize image όλα καλά θα είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όταν το μάθεις, πες το και σε μας το κόλπο :smile: