Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

το πηρε νικωντας αν θυμαμαι καλα την Λευκη κορδελα του Χανεκε :flipout:

Σωστά θυμάσαι......

Αν και μου άρεσε το έργο στο οποίο διαφωνείτε, ήταν ξεκάθαρα υποδεέστερο της Λευκής Κορδέλας....και αποδεικνύει αυτό που λίγο πολύ ξέρουμε όλοι.... Τα οσκαρ είναι οτι είναι και τα Νομπελ....πια....

Ένα "όνομα" χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια όπως κάποτε.....

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

terranova.jpg

Αρκετά καλό, αν και μεγάλο σε κρατάει χωρίς να σε κουράζει. Μου άρεσε που το περισσότερο είναι γυρισμένο μέσα στη ζούγκλα.

Expendables 2 ....

έκλασα στα γέλια....

η μεγαλύτερη βλακεία ever...

μόνο για τον Τσακ Νόρρις βέβαια άξιζε!!!!

Είδα χθες το White ribbon.

Ή αλλιώς η π@παρι@ του αιώνα.

Κρίμα γιατί με είχαν ζαλίσει και είχα μεγάλες προσδοκίες...

Avoid...............................:shot:

Διαβαζω απαξιωτικα σχολια για ταινιες οπως παραπανω αλλα και για την αργεντινικη, που επειδη ετυχε να τις εχω δει πιστευω οτι καλο ειναι οι γραφοντες να ξεκαθαριζουν οτι εκφραζουν προσωπικες αποψεις.

Στελιο εχω δει καλυτερες ταινιες απο την εποχη του Burnt by the sun, εννοωντας οτι με εχουν αγγιξει περισσοτερο, παντα θα βγαινουν τετοιες.
τελικα αυτο ειναι το ζητουμενο και οχι τοσο η τεχνικη αρτιοτητα, οι εικονες, οι ηθοποιοι κλπ
και φυσικα γιαυτο καθενας εχει τη δικη του γνωμη

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Καλημέρα,έχει κάποιος φιλος άποψη για το lock,stock and two smoking barrels;

Δεν υπάρχει η ταινία... Αυτή και το Snatch, και οι δυο του Guy Ritchie, είναι ταινίες σταθμοί !!!

Βέβαια πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να μην σου αρέσει. Περί ορέξεως....

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Διαβαζω απαξιωτικα σχολια για ταινιες οπως παραπανω αλλα και για την αργεντινικη, που επειδη ετυχε να τις εχω δει πιστευω οτι καλο ειναι οι γραφοντες να ξεκαθαριζουν οτι εκφραζουν προσωπικες αποψεις.
Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο. Κι επειδη πρόσφατα ειδα και το Amour κατανοω ότι δεν είναι το είδος του κινηματογράφου που σε βγάζει απο την πραγματικότητα. Αντίθετα ο Haneke σε εισάγει κατευθείαν στη δικη του δύσκολη πραγματικότητα κι αυτο θα ξενίσει πολλούς. Εγώ πάντως ακόμα να συνέλθω απο την τελευταία του ταινία.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Sorry φίλε μου αλλά δε καταλαβαίνω τι θες να πεις.
Υπάρχει κάποιος που όταν γράφει καλά ή κακά σχόλια για κάποια ταινία δεν εκφράζει το εαυτό του και μόνο αλλά και τους υπόλοιπους?
Και πάλι sorry, μπορεί να παρερμήνευσα τα λεγόμενά σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

:grinning-smiley-043
θα ξαναδουμε ποτε τοσο μεγαλες ταινιες ?

Γι'αυτο ειμαι σιγουρος.
Αν και ο Ψευτης Ηλιος εμενα δεν με ενθουσιασε.

Παντως το Μυστικο στα Ματια της το αδικεις.Μπορει να χανει σε συγκριση με τη Λευκη Κορδελα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ηταν πολυ καλο.
Και μονο η ατακα του φυλακισμενου να εκλιπαρει τον δεσμοφυλακα του να του μιλησει,την ξεχωριζει απο το σορο....