Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

end-of-watch-gyllenhaal-pena.jpg

End of Watch.

Eξαιρετικη ταινια και αναπαντεχη.

!!!!!!!!-The-Possession-oster-slice1.aspx

The Possession

Πολυ καλη ταινια που βασιζεται σε αληθινο γεγονος που εχει να κανει με δαιμονισμενο παιδι, μας τρομαξε σε δυο τρεις στιγμες και οι ερμηνειες ηταν οσο επρεπε για το υφος της ταινιας!

οντως πολυ καλο το kon-tiki μου ανοιξε την ορεξη να βρω και το original ντοκιμαντερ

The Possession

Πολυ καλη ταινια που βασιζεται σε αληθινο γεγονος που εχει να κανει με δαιμονισμενο παιδι, μας τρομαξε σε δυο τρεις στιγμες και οι ερμηνειες ηταν οσο επρεπε για το υφος της ταινιας!

Είχα δει πριν λίγο καιρό το επεισόδιο του Paranormal Witness για το Dybbuk box και περίμενα πως η ταινία θα είχε ενδιαφέρον. Τι είδα τελικά; Ακόμα μια PG-13 ταινία "οικογενειακού" τρόμου με χαριτωμένα κοριτσάκια...H αγία αμερικανική οικογένεια ξεπερνάει πάλι τα πάντα χωρις ουτε μια γρατσουνιά σε αυτή την εβραϊκή εκδοχή του Εξορκιστή.

Απο τα 92 λεπτά της ταινίας μόνο 2-3 άξιζαν. Η σκηνή στο ψυγείο π.χ. ήταν καλή αλλα έπρεπε να τη χαλάσουν βάζοντας το 10χρονο να έχει υπαρξιακές ανησυχίες λέγοντας "Who am I really?". Γενικότερα οι διάλογοι των κοριτσιών δεν ταίριαζαν καθόλου στην ηλικία τους.

Tα πρώτα 70 λεπτά είναι απο προβλέψιμα έως βαρετά. Αν το σενάριο ακολουθούσε τα γεγονότα όπως τα αφηγήθηκαν οσοι πήραν στα χέρια τους το κουτί, θα ήταν πολύ καλύτερη η ταινία. Ακόμα μια φορά μετά το Haunting in Connecticut, η πραγματικότητα είναι πιο τρομακτική.

Double bill χθες, είδαμε και το Game of Werewolves (Lobos de Arga)

oY33tXagQSc3yko8DTnkSZWQUKd.jpg

Ένας άσημος συγγραφέας επιστρέφει στο χωριό του για να παραλάβει ένα βραβείο χωρίς να ξέρει για την κατάρα της οικογένειάς του.

Είχα διαβάσει καλά λόγια αλλα δεν περίμενα αυτό που είδα. Περίμενα ταινία τρόμου, απο τις καλές που μας έχουν συνηθίσει οι Ισπανοί, και τελικά ήταν κωμωδία τρόμου. Καλός χαβαλές για μια βραδιά με παρέα. Κάπου μου θύμισε το From Dusk Till Dawn.

Είδα χθες τo promitheus. Η χειρότερη ταινία που έχω δει τα τελευταία χρόνια.

Ο Προμηθεας ηταν για μενα η καλυτερη φετινη ταινια!.. Φυσικα αναμενω την συνεχεια για να ολοκληρωθει!!

220px-Wreckitralphposter.jpeg

Με τη μικρή, πιο πολύ για να δει την πρώτη της 3D ταινία.
Πολύ πιο καλό από ότι το περίμενα.

Καλά, εγώ περίμενα να ρίξω κανέναν δίωρο ύπνο! :rofl:

To Cloud Atlas.
http://www.imdb.com/title/tt1371111/

Πολύ καλή ταινία, με μπόλικο υλικό για να σκεφτείς,
αλλά μου άφησε την εντύπωση ότι θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη.
Στα αρνητικά για μένα, η μεγάλη της διάρκεια και το μακιγιάζ

Κ εμένα μου άρεσε πολύ, αλλά πολύ καλό ΤΙ θα το αποκαλούσε; Τρόμου δεν ήταν, κωμωδία δεν ήταν. Θριλλερακι πιο πολύ ίσως να μπορούσα να το αποκαλεσω. Πάντως σίγουρα ήταν πολυ διασκεδαστικό!

A Royal Affair....

http://www.imdb.com/title/tt1276419/

Αρκετά καλό με πολύ καλές ερμηνείες....και πολύ κοντά στην πραγματικότητα των γεγονότων....

Διαφωτισμός και Μεσαίωνας.... Τι επικράτησε, γιατί....και ποιοι άνθρωποι και ιδέες παραμένουν επίκαιρα όσα χρόνια και αν περάσουν.....

God Bless America - http://www.imdb.com/title/tt1912398/
Σατυρα για τα καταναλωτικα προτυπα, τα μεσα μαζικης "εξημερωσης" και κυριως στη επιδραση που εχουν πανω στη συμπεριφορα της αμερικανικης κοινωνιας (και οχι μονο, εχουμε και εδω παρομοιες καταστασεις). Συνδιαζει μαυρο χιουμορ με βια και κρατα το ενδιαφερον αν και το τελος ειναι καπως προβλεψιμο. Low badget ταινια αλλα πολυ καλες ερμηνειες
Έχει και ενδιαφερουσες αποψεις για μουσικα θεματα.

Taken

Γοργός ρυθμός και δράση, θα δώ σύντομα και το 2

Aσε καλυτερα....ξαναδες το πρωτο που ηταν οντως συμπαθες.

Καμια σχεση δεν εχει το 2.

Ο Νισον βαριεται που ζει, εχει παραγερασει για να δερνει τους παντες ολους, η θεα Φαμκε εχει σπασει παρα πολυ και ανησυχω για την εμφανιση της στο επερχομενο Xmen, η πιτσιρικα ειναι ανυποφορη, οι βοηθοι του ανυπαρκτοι , η σκηνοθεσια για τα μπαζα χωρις κανενα ρυθμο και τελος γιατι δεν διελυσε την μιση Πολη οπως με το Παρισι ?

Κανουμε διακρισεις ......? Ρε ουστ :flipout: