Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Κατα βαση δεν διαφωνουμε.Το αντιθετο,θα λεγα.
Οι Συμμοριες ειναι για μενα ενα απο αυτα που λεμε "αρρωστα αριστουργηματα".
Ταινια με μεγαλες προθεσεις,τεχνικα αψεγαδιαστη,πανεμορφη αλλα με κακο σεναριο.Οποτε οσο και να προσπαθησει ο δημιουργος,οτι και να κανει,η ταινια στο συνολο θα ειναι,το πολυ,μετρια.
Ο Ντανιελ ηταν σαφεστατα χωρις καθοδηγηση.Και γω θεωρω ισως την πιο μετρια ερμηνεια του.Γνωριζοντας τις δυνατοτητες του,ετσι?
Επισης οποιος επιμεληθηκε την εμφανιση του εκανε τραγικα λαθη.Και πιστευω οτι του αφαιρεσε πολυ απο την ερμηνεια του.
Απο την αλλη υπηρχαν στιγμες που σου παγωνε το αιμα.Και αυτο δεν ειναι και λιγο.

Oντως κατα βαση συμφωνουμε τελικα.:ernaehrung004:
Σε ενα μονο θα ειμαι πιο αυστηρος απο σενα, στο σκηνοθετη.
Δεν εφταιγε δυστυχως μονο το σεναριο στο γεγονος οτι η ταινια δεν ειχε "ψυχη".
Εξηγουμαι. Και κακο σεναριο να εχεις καποια πραγματα δεν δικαιολογουνται.
Για να παρεις τετοια ερμηνεια απο τετοιο ηθοποιο κατι δεν κανεις καλα. Ακομα
και χωρις καθοδηγηση ενας τετοιος ηθοποιος θα απεδιδε καλυτερα πιστευω. Αρα μαλλον
η διδασκαλια ηταν αλλου γι'αλλου. Το ιδιο φαινεται να ισχυει και για τις υπολοιπες ερμηνειες.
Επισης κραταω και πιο μικρο καλαθι σχετικα με τις φιλοδοξιες που ειχε ο Σκορσεζε.
Ηταν οντως μεγαλες, αλλα δεν ξερω αν ειχε και κατι μεγαλο να πει ή απλα φυσουσε
και ξεφυσουσε μεχρι να φουσκωσει το μπαλονι, χωρις να νοιαζεται οτι αυτο που
εφτιαχνε ηταν κουφιο. Αν ηθελε να κανει μια μεγαλειωδη ιστορια εκδικησης, ας
γυριζε το Μομπι Ντικ που ειναι και πιο εντιμο σε αυτα που θελει να πει.
Αυτος φοβαμαι οτι ηθελε να πει άλλα, που εμενα δεν...

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

... εγώ πάλι διαφωνώ... η ταινία -υποτίθεται- στήθηκε με αυτον τον τρόπο για να σαρώσει στα όσκαρ και να δώσει και στον Μάρτιν το πρώτο πολυπόθητο ( ; ) αγαλματίδιο ... [ τι να κάνεις το αγαλματίδιο όταν έχεις γυρίσει το raging bull ] ... σε σχέση με τα αναμενόμενα η ταινία είναι και κατ' εμέ μια παταγώδης καλλιτεχνική αποτυχία ... από μόνη της και χωρίς να την φορτώσεις προσδοκίες είναι σχετικά καλή ... ωστόσο, μέσα σε όλα αυτά, η ερμηνεία του Ντάνιελ εμένα μου άρεσε ... με την απαραίτητη δόση τρέλλας, ματαιοδοξίας και ανθρώπινης βουλιμίας, όλα δοσμένα με 2-3 βλέμματα του ... δεν χρειάζεται παραπάνω...

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

... εγώ πάλι διαφωνώ... η ταινία -υποτίθεται- στήθηκε με αυτον τον τρόπο για να σαρώσει στα όσκαρ και να δώσει και στον Μάρτιν το πρώτο πολυπόθητο ( ; ) αγαλματίδιο ... [ τι να κάνεις το αγαλματίδιο όταν έχεις γυρίσει το raging bull ] ... σε σχέση με τα αναμενόμενα η ταινία είναι και κατ' εμέ μια παταγώδης καλλιτεχνική αποτυχία ... από μόνη της και χωρίς να την φορτώσεις προσδοκίες είναι σχετικά καλή ... ωστόσο, μέσα σε όλα αυτά, η ερμηνεία του Ντάνιελ εμένα μου άρεσε ... με την απαραίτητη δόση τρέλλας, ματαιοδοξίας και ανθρώπινης βουλιμίας, όλα δοσμένα με 2-3 βλέμματα του ... δεν χρειάζεται παραπάνω...

Mπα,τα ιδια λεμε...

Κυριοι εγω νομιζω οτι στις "Συμμοριες" ο Lewis επαιξε ακριβως οπως επρεπε.Aπεδωσε πιστα το χαρακτηρα του αηδιαστικου-αδιστακτου καθαρματος,του ενδιαμεσου νταβατζη μεταξυ της συνομοταξιας των πολιτικαντιδων και των δυσμοιρων μεταναστων που πηγαιναν κατα χιλιαδες στις ΗΠΑ της εποχης.

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

flight-soundtrack-2012.jpg

Flight

Ξεκινάει καλά... Κάπου στη μέση με πήρε ο ύπνος, ξύπνησα το συνέχιασα και στο τέλος μετάνοιωσα. Καλύτερα να συνέχιζα τον ύπνο.

Μπαμπινο κακως δεν την ειδες ολη. Πολυ καλη με εξαιρετικη ερμηνεια του Washington. Δυνατο come back για τον Zemeckis..

Μπαμπινο κακως δεν την ειδες ολη. Πολυ καλη με εξαιρετικη ερμηνεια του Washington. Δυνατο come back για τον Zemeckis..

+1

( να ανυσηχω..?)

thepaperboy.jpg

Δυστυχως απογοητευτηκα !

Last edited by a moderator:

Μια χαρά την είδα.

(Εκτός απ´το κομματάκι που με πήρε ο ύπνος :sleepey:)

queen.jpg

Πρώτη φορά βλέπω ταινία που από τηνν αρχή μέχρι το τέλος είναι μια ''ευθεία γραμμή''. Ούτε αγωνία, ούτε σασπένς, ούτε συναίσθημα, ούτε μυστήριο. Απαράδεκτη.....

Σιγα μην χαλασουμε χατηρι στα επτανησα
http://www.barnesandnoble.com/w/v-fo...ore/1111329274
http://www.amazon.co.uk/Vendetta-New.../dp/140120841X
(Το πρωτο δεν ορκιζομαι οτι στελνει Ελλαδα).
Αλλιως μπορεις απο το Ιταλικο ή το Γερμανικο (φτου φτου) Αμαζον.
Βεβαια μπορεις να τηλεφωνησεις και σε κανενα κομιξαδικο εδω στην Ελλαδα,
αλλα η τιμη ενδεχεται να σου πεσει βαρια.
Τα λεφτα του παντως τα αξιζει μεχρι τελευταιας δεκαρας και με το παραπανω.

Gal'en ευχαριστώ για τον κόπο σου, τελικά όμως το βρήκα στα Ελληνικά με καλή κιόλας τιμή (18ε)

Κυριοι εγω νομιζω οτι στις "Συμμοριες" ο Lewis επαιξε ακριβως οπως επρεπε.Aπεδωσε πιστα το χαρακτηρα του αηδιαστικου-αδιστακτου καθαρματος,του ενδιαμεσου νταβατζη μεταξυ της συνομοταξιας των πολιτικαντιδων και των δυσμοιρων μεταναστων που πηγαιναν κατα χιλιαδες στις ΗΠΑ της εποχης.

+1

Είχα γράψει λίγο παραπάνω ότι ο ντι κάπριο είναι, κατά τη γνώμη μου, ο καλύτερος ηθοποιός σήμερα.
Μετά τον Ντέι Λιούις που δεν θυμάμαι να τον έχω δει ποτέ να παίζει μέτρια. Απλώς εμφανίζεται μια φορά
τη δεκαετία, από πεποίθηση. Εμένα προσωπικά οι "συμμορίες" μου άρεσαν πάρα πολύ.

Amadeus (1984)
http://www.imdb.com/title/tt0086879/

Εξαιρετική ταινία με εξαιρετικές ηθοποιίες. Οι νεώτεροι που δεν την ξέρουν
ας την δουν, δεν θα χάσουν.

Υ.Γ.
Αυτό, "Originally Posted by Gal'en", πως το κάνετε ρε παιδιά;
Εγώ πατάω αλλά δεν βγαίνει έτσι.
Τι πρέπει να κάνω;

Amadeus (1984)

Δεν ξέρω τι μου αρέσει περισσότερο, η ταινία ή η μουσική της...

Υ.Γ.
Τι πρέπει να κάνω;
Το "Reply with quote" πατάς;

Gal'en ευχαριστώ για τον κόπο σου, τελικά όμως το βρήκα στα Ελληνικά με καλή κιόλας τιμή (18ε)

Amadeus (1984)

Πολυ καλη η τιμη. Εγω μολις ειδα οτι το ειχα παρει 25!:7SFGSFG: Αλλα και παλι τα αξιζε.
Για μενα δεν υστερει διπλα σε οποιοδηποτε λογοτεχνικο αριστουργημα. Θελω τη γνωμη σου.
Για τα ελληνικα μονο αμφιβαλλω. Εχει σημεια που δεν ξερω πως θα τα μεταφρασουν.

Για το Αμαντεους +1. Μιας και πιασαμε το Φορμαν νομιζω πως οτι δικο του και να δει κανεις
δεν θα χασει το χρονο του. Ειδικα με την αξεπεραστη Φωλια του κουκου.

Υ.Γ.
Τι πρέπει να κάνω;

Όπως είπε ο Κώστας, πρέπει να πατήσεις "Reply With Quote"

replywithquote.png

ή "Multi-Quote" για πολλαπλή παράθεση μηνυμάτων...

avclub1multiquote.png

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Όπως είπε ο Κώστας, πρέπει να πατήσεις "Reply With Quote"

replywithquote.png

ή "Multi-Quote" για πολλαπλή παράθεση μηνυμάτων...

avclub1multiquote.png

:ernaehrung004:

Ευχαριστώ παιδιά.

Πολυ καλη η τιμη. Εγω μολις ειδα οτι το ειχα παρει 25!:7SFGSFG: Αλλα και παλι τα αξιζε.
Για μενα δεν υστερει διπλα σε οποιοδηποτε λογοτεχνικο αριστουργημα. Θελω τη γνωμη σου.
Για τα ελληνικα μονο αμφιβαλλω. Εχει σημεια που δεν ξερω πως θα τα μεταφρασουν.

Για το Αμαντεους +1. Μιας και πιασαμε το Φορμαν νομιζω πως οτι δικο του και να δει κανεις
δεν θα χασει το χρονο του. Ειδικα με την αξεπεραστη Φωλια του κουκου.

Κοίταξε, έχουμε γλώσσα που άμα είναι καλός ο μεταφραστής, μπορεί να αποδώσει οποιοδήποτε κείμενο.
Έκανα παραγγελία δύο κομμάτια. Ένα απλό(18ε) για έναν φίλο και μια έκδοση συλλεκτική (29ε). Θα δούμε...
Όσον αφορά για τη "Φωλιά του κούκου" ... τι να πει κανείς. Απλά αξεπέραστη.

Gal'en σορρυ προκαταβολικά που δε σε ρώτησα, αλλά έκανα το λάθος και είδα το revolver του ritchie.

Μια βλακεία και μισή. μην την δείτε ποτέ και για κανέναν λόγο. αυτή η κριτική με καλύπτει απόλυτα. http://www.cine.gr/film.asp?id=706608&page=4

A Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Ρ Γ Η Μ Α!!

Είναι μέσα στις 10 αγαπημένες μου ταινίες!
Κρίμα που χάθηκε από τότε ο F. Murray Abraham..
Η ερμηνεία ήταν ανατριχιαστική.

Το Director's cut είδες ή το Theatrical;