Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Αφου σου αρεσε, δες και το προηγουμενο του ιδιου, το "In Bruges"

Συμπαθητικη ταινια αλλα ο πρωταγωνιστης ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ με τιποτα.Την ταινια κραταει απολυτως ο Brendan Gleeson

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

lonesomedovelarge.jpg

Lonesome Dove του 1989. :a0210:

Δεν είναι ακριβώς ταινία, είναι mini σειρά, με τέσσερα επεισόδια των 93 λεπτών, σύνολο 370". Μ´έναν εκπληκτικό Robert Duvall, Tommy Lee Jones, Danny Glover, Anjelica Huston και η θεά Diane Lane.
Σ´όποιον αρέσει το είδος το συνιστώ ανεπιφύλακτα, εγώ πέρασα ένα υπέροχο Σ/Κ.

Last edited by a moderator:
Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Καλή εβδομάδα παιδιά.

Memories of Murder (2003)
Salinui chueok (original title)
http://www.imdb.com/title/tt0353969/

Το σάββατο είδα το παραπάνω, μετά από αναφορά που είδα εδώ μέσα, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω τη σελίδα για να αναφέρω όνομα.

Η ταινία για μένα είναι πολύ καλή. Οι Κορεάτες έχουν τον τρόπο τους.
Η ιστορία τίποτα το ιδιαίτερο, η αρχή χαλαρή ως βαρετή.
Αλλά όταν τελειώνει σε έχει κερδίσει.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Συμπαθητικη ταινια αλλα ο πρωταγωνιστης ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ με τιποτα.Την ταινια κραταει απολυτως ο Brendan Gleeson
O Gleeson δεν είναι ο πρωταγωνιστής; :p

Την ταινία την είχα δει κυρίως λόγω της πόλης αλλα τελικά έγινε απο τις αγαπημένες μου. Αυριο-μεθαύριο έρχεται και το BD απο την Αγγλαιτέρα και θα το δω όπως του αρμόζει.

Flight%2BNippon%2BPoster.jpg

Eυχαριστη ταινια με εναν πολυ καλο οπως παντα ηθοποιο να ειναι το κεντρο της πλοκης.
ΑϊΑϊΑϊΑϊΑϊ....

Το δα προχθες.

Ξεκιναει ωραια (η σκηνη με το αεροπλανο εντυπωσιακή), στη συνέχεια κουρούζει, κουραζει....κουραζει....και λιγο πριν σε πάρει ο ύπνος έχουμε το κλασικό Αμερικάνικο φινάλε / παραλήρημα ήθους και αξιών με αποτέλεσμα να λες ''τι μαλακία έκατσα κι είδα (πάλι)''….

Ο Ντενζελ ‛’ογκόλιθος’’ πάντα αλλά κάπου έχει αρχίσει να (με) κουράζει με το (‛’γαμάω’’) στυλάκι του….

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

flight-soundtrack-2012.jpg

Flight

Ξεκινάει καλά... Κάπου στη μέση με πήρε ο ύπνος, ξύπνησα το συνέχιασα και στο τέλος μετάνοιωσα. Καλύτερα να συνέχιζα τον ύπνο.

Μπαμπινο κακως δεν την ειδες ολη. Πολυ καλη με εξαιρετικη ερμηνεια του Washington. Δυνατο come back για τον Zemeckis..

Μια χαρά την είδα.

(Εκτός απ´το κομματάκι που με πήρε ο ύπνος :sleepey:)

ΑϊΑϊΑϊΑϊΑϊ....

Το δα προχθες.

Ξεκιναει ωραια (η σκηνη με το αεροπλανο εντυπωσιακή), στη συνέχεια κουρούζει, κουραζει....κουραζει....και λιγο πριν σε πάρει ο ύπνος έχουμε το κλασικό Αμερικάνικο φινάλε / παραλήρημα ήθους και αξιών με αποτέλεσμα να λες ''τι μαλακία έκατσα κι είδα (πάλι)''….

Ο Ντενζελ ‛’ογκόλιθος’’ πάντα αλλά κάπου έχει αρχίσει να (με) κουράζει με το (‛’γαμάω’’) στυλάκι του….

Τώρα συμφωνείς μαζί μου ή διαφωνείς με τον Τάκη; :silly:

Με μπέρδεψες...

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

LOL
Η αναγκη του να διαφωνησει μαζι μου ειναι πιο ισχυρή απο την επιθυμια του να σου γινει αρεστος...
:p

lonesomedove_large.jpg

Lonesome Dove του 1989. :a0210:

Δεν είναι ακριβώς ταινία, είναι mini σειρά, με τέσσερα επεισόδια των 93 λεπτών, σύνολο 370". Μ´έναν εκπληκτικό Robert Duvall, Tommy Lee Jones, Danny Glover, Anjelica Huston και η θεά Diane Lane.
Σ´όποιον αρέσει το είδος το συνιστώ ανεπιφύλακτα, εγώ πέρασα ένα υπέροχο Σ/Κ.

Κα-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ
Με ρώτησε.ένας φίλος Τεξανος αν το έχω δει και έκανα το λάθος να πω όχι.
Είναι για αυτούς ότι είναι ο Ζορμπάς για εμάς περίπου :)

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Τώρα συμφωνείς μαζί μου ή διαφωνείς με τον Τάκη; :silly:

Με μπέρδεψες...

LOL!

Δεν τα χει τα σχόλια!

Την γνωμη του Τακη την ηξερα, ειναι του στυλ του αλλωστε (''ολα ωραια και όμορφα τακτοποιημενα (στην Αμερική της τάξης και της ηθικής)'' TM (ΟΚ, εδώ μπήκαμε και στα λημέρια του Ντίμη):p).

Και, να πω την αμαρτία μου, έψαξα να δω αν είχε ανοίξει κανα θέμα με διθυραμβικά σχόλια αλλά δεν βρήκα κάτι (με ανακούφιση θα έλεγα καθώς δεν ειναι Παρασκευή και έχουμε και φρέσκο το iOS 6.1 και οι αντοχές μου δεν ειναι αυξημένες...) :p

Τεσπα, η αληθεια ειναι οτι η ζωη μου περιστρέφεται γύρω από τον Κούλη / Guilty :p

Πέραν της πλάκας το μόνο που άξιζε από την ταινία ήταν το εκπλητικό βάθος πεδίου σε ορισμένα πλάνα - νόμιζες ότι είχε τραβηχτεί με DSLR (με την Red γυρίστηκε νομίζω).

Σε καλλιτεχνικο επιπεδο, αν στο τέλος δεν το γύριζε στην κλασική Αμερικάνικη μαλακία / ηθική για όλη την οικογένεια θα ήταν απλώς αδιάφορη. Τώρα κατήντησε ενοχλητική.

σε κανεναν δλδ δεν εκανε εντυπωση η αεροσυνοδος ... ?
A, ναι, εννοείται!

Η πρώτη σκηνη του έργου ήταν θαυμάσια!

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ξεκινάει καλά... Κάπου στη μέση με πήρε ο ύπνος, ξύπνησα το συνέχιασα και στο τέλος μετάνοιωσα. Καλύτερα να συνέχιζα τον ύπνο.

σε κανεναν δλδ δεν εκανε εντυπωση η αεροσυνοδος ... ?

A, ναι, εννοείται!

Η πρώτη σκηνη του έργου ήταν θαυμάσια!

Όταν έγραφα "ξεκινάει καλά" αυτό εννοούσα...

-bye-

Last edited:

Αδικος δρόμος...

Καφετζόπουλος... Σκηνοθεσία του ανθρώπου που έκανε το "Οδός Πλάτωνος"....

Πολύ συμπαθητικό...

Pi

που το βρήκαν το 7.5 εκεί στην IMDB;;; Ενα 2 με το ζόρι για την προσπάθεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ξφνικά νοιώθω υπερηλικας, καπνιστής, βάζελος….:p

Ηλεκτρονικός καπνιστής... :a0210:

Άλλαξε browser Μπάμπη.

Θα δοκιμάσω αλλά δύσκολο... Εδώ μου πήρε 2 χρόνια μέχρι να αποκτήσω πρόσβαση στο forum... Τα κλειδώνουν όλα πλεον...:frown: