Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

MV5BMjA5NTA3NzQ5Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTYxNjY0OA@@._V1_SX214_.jpg

The Impossible

http://www.imdb.com/title/tt1649419/?ref_=sr_1

Αρκετα βαρυ. Μου εσφιξε το στομαχι πολλες φορες.
Μερικες φορες χρειαζονται τετοιες ταινιες για να εκτιμουμε αυτα που ΔΕΝ μας εχουν τυχει .

MV5BMTg5ODI3ODkzOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTQxNjUwOA@@._V1_SX214_.jpg

The Man with the Iron Fists

http://www.imdb.com/title/tt1258972/?ref_=sr_1

Ειπα να δω μετα απο καιρο ταινια τετοιου ειδους να γελασω λιγακι.
Τελικα δυσκολευτηκα πολυ να το πετυχω.
Το μονο που με κρατησε ηταν η επιτυχημενη "αταιριαστη" επιλογη μουσικης υποκρουσης που ηταν και το μονο που ευχαριστηθηκα.

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

The Man with the Iron Fists

http://www.imdb.com/title/tt1258972/?ref_=sr_1

είδα μία σκηνή μόνο, ήταν σε ένα δωμάτιο ο Ράσελ και έκανε συστάσεις του εαυτού του και πως να τον φωνάζουν αφού είχε περιποιηθεί ένα κινέζο, πήγα να ξεράσω, το σκέφτομαι αν θα δω την ταινία ...

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Είδα το Killing Them Softly απλά απο περιέργεια , και εκτίμησα για μια ακόμα φορά το forum και τις γνώμες που αναλύονται εδώ. Το έργο δεν βλεπόταν και πραγματικά απορώ με την υψηλότατη βαθμολογία που παίρνει στο IMDB , ίσως λόγω του Pit?
Όπως και να έχει ήταν μια ταινία με ατέλειωτους διαλόγους , άνευρη , χωρίς ρυθμό , και υποτιθέμενη υποβόσκουσα ένταση και ένα ψευτοψαγμένο ψευτοκουλτουρέ τέλος... Προσπεράστε.
Προσωπικά του βάζω 0 / 10 !!!

Υ.σ. = Θα παρακαλούσα να αναλύσει κάποιος , που το έχει δεί και του άρεσε , 2-3 θετικά στοιχεία της.

Το ειδα και δεν μου αρεσε καθολου, ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ:furious3:

Χθές είδα το

Hvordan vi slipper af med de andre (2007)
http://www.imdb.com/title/tt0478365/

Μέτρια ταινία, αλλά ενδιαφέρουσα ιδέα. Δύσκολο να τη βρεις, προτείνεται.

Υ.Γ.
La educacion prohibida

Τα θέματα περιλαμβάνουν την ιστορία του σχολικού συστήματος, την εξουσία και δύναμη στα σχολεία, την αξιολόγηση και το διαχωρισμό των μαθητών, την κοινωνική λειτουργία των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, καθώς και το ρόλο των εκπαιδευτικών και των οικογενειών. Η ταινία περιέχει σχεδόν 30 λεπτά κινουμένων σχεδίων και μια φανταστική δραματοποιημένη ιστορία που συνδέει τα επεισόδια. Είναι η πρώτη Ισπανική ταινία που χρηματοδοτήθηκε μέσω της μεθόδου πληθοχρηματοδότησης και προβλήθηκε ταυτόχρονα σε 130 πόλεις, σε 13 χώρες, με συνολικό αριθμό 18.000 θεατών μέσα σε μια μέρα. [by Phaedra]

Δείτε τι μπορεί να κάνει μια κοινωνία ελεύθερη....

Για να ρίξω μια ματιά, φαίνεται άκρως ενδιαφέρουσα.

Searching for Sugar Man

sugar-man.jpg

Μια απιστευτη ιστορια ενός ταλαντουχου Αμερικανου μουσικού ο οποιος ενω στην χωρα του ηταν παντελως αγνωστος έγινε Μυθικος Star στην μακρινη Νοτια Αφρική χωρις να το γνωρίζει!
Εξαιρετικο, προτεινομενο για oscar, ντοκιμαντέρ, που το προτεινω ανεπιφυλακτα..

50-50-2011.jpg

50/50

Ιδιαίτερη ταινία. Καταπιάνεται με ένα σοβαρό θέμα (τον καρκίνο) με κυνισμό και σε προβληματίζει. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε.

Upside Down

επιστημονικής φαντασίας ιστορία αγάπης και ψιλοπεριπέτεια, μου άρεσε

Universal Soldier: Day of Reckoning

mv5bmtm3odmxmdy0mf5bml5.jpg

Χωρίς κανένα ενδοιασμό, η χειρότερη ταινία των τελευταίων 10 ετών (τουλάχιστον) για μένα.

Καμία απολύτως σχέση με τις προηγούμενες ταινίες της σειράς. Ακατανόητη πλοκή που μόνο στο τέλος δίνει μια τυπική εξήγηση, άθλια ηθοποιία, άκρως εκνευριστικά εφέ (μακριά όσοι πάσχουν από επιληψία) και ένα Van Dam που λέει 10 λέξεις όλες κι όλες....

Ούτε καν από περιέργεια για το πόσο χάλια είναι, μην την δείτε!

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

και ένα Van Dam που λέει 10 λέξεις όλες κι όλες....

Θα του το συνεστησε ο γιατρος για να μη χαλασει το λιφτινγκ.

Εγω (ξανα)ειδα μετα απο πολλα χρονια το Shadow of a doubt του θειου Αλφρεντ.
Καλες οι βιογραφιες που βγαινουν τελευταια, αλλα ας μην ξεχναμε και τα αριστουργηματα
που εχτισαν το θρυλο στον οποιο βασιστηκε η βιογραφια.

Seven psychopaths.

Ταινία "οτι να ναι". Χάος! Sam Rockwell κ Christopher walken σε μεγάλη μέρα. Η γυναίκα μου φρικαρε στην αρχή με το αίμα κ εγώ γελαγα στο τέλος με τους διαλόγους. Απο τον σκηνοθέτη που μας έφερε το in Bruges. Μας έδειξε την αγάπη του για το παράλογο σε εκείνη την ταινία με την σουρρεαλ σκηνή του peter dinklage. Εδώ όμως αφήνεται ελεύθερος κ τα κανει όλα π...ανα. Απόλαυση!

Είδα χθες στον κινηματογράφο το gangster squad. Χαβαλέ είχε και βλέπετε ευχάριστα. Δεν είναι η ταινιάρα που θα την συζητάς για πολύ καιρό.Προσωπικα περίμενα περισσότερα. Η ταινία είχε όλα τα στερεότυπα του είδους μαζεμένα. Μου άρεσαν οι τίτλοι τέλους πολλοί.

Καταρχήν ευχαριστώ τον Αιμίλιο..................... για την πάρα πολύ ταινία που συνέστησε.
Hodejegerne
hodejegerne_no-14619147-frntl.jpg

Πολύ καιρό είχα να απολαύσω δράση δοσμένη σε εξαιρετικές δόσεις και μάλιστα από την Νορβηγία.
Δείτε την.

Καταρχήν ευχαριστώ τον Αιμίλιο..................... για την πάρα πολύ ταινία που συνέστησε.
Hodejegerne
hodejegerne_no-14619147-frntl.jpg

Πολύ καιρό είχα να απολαύσω δράση δοσμένη σε εξαιρετικές δόσεις και μάλιστα από την Νορβηγία.
Δείτε την.

Η ταινία είναι έπος.