Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.

GRAVITY
η Σαντρα πρεπει να παρει ΤΟ οΣΚΑΡ
Ο κλΟΥΝΕΥ και αυτος πρεπει να παρει το Οσκαρ
ο Κουαρον δεν υπηρχε ( γιατι ποτε υπηρξε ?) την δουλεια την εκαναν οι τεχνικοι

Σκηνη ανθολογιας = η προσγειωση της Σαντρας με την βοηθεια πυροσβεστηρα :flipout:

αντεξα μεχρι τελους ..

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.
αντεξα μεχρι τελους ..
...και πρέπει να πάρεις το Όσκαρ! :firstprize:

Διθυράμβους έχω ακούσει για την ταινία αλλά στο φινάλε...Μπούλοκ. Μόνο με μερική νάρκωση αντέχεται.

.

GRAVITY

Σκηνη ανθολογιας = η προσγειωση της Σαντρας με την βοηθεια πυροσβεστηρα :flipout:

αντεξα μεχρι τελους ..

...και πρέπει να πάρεις το Όσκαρ! :firstprize:

Διθυράμβους έχω ακούσει για την ταινία αλλά στο φινάλε...Μπούλοκ. Μόνο με μερική νάρκωση αντέχεται.

Δε σας καταλαβαίνω. Αλλά δεν πειράζει, εμένα μου άρεσε, και περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα.

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Θα την δω σύντομα και εγώ!

Αυτό με τον πυροσβεστήρα.. δεν πιστεύω να κάνει αυτό που έκανε και ο Wall-E! :p

Μικρα Αγγλια.

Μου αρεσε παρα πολυ! Τελειωσε η ταινια και απειρες σκεψεις στο μυαλο... Μπραβο και παλι μπραβο...

.

GRAVITY

αντεξα μεχρι τελους ..

Λυπήθηκα τα λεφτά που έδωσα στον κινηματογράφο.
Στο τέλος με τη λάσπη στο αμάνικο κάτι πήγε να γίνει αλλά, εκεί που περίμενα κι άλλο, τελείωσε...

.

GRAVITY

Στην ταινία ο κύριος πρωταγωνιστής είναι η μπούλοκ....καλή ήταν αλλά όχι τόσο κ για όσκαρ.
Ο Clooney με έχει πείσει περισσότερο στην ''καταιγίδα'' (The perfect storm),παρά σε αυτό!!

Συγνώμη που θα στεναχωρήσω κάποιους (:p) αλλά ήταν μέτρια ταινία. Κυρίως με χάλασε που μπέρδεψαν εκείνη την εποχή,με την σημερινή!!
Το φανταζόμουν κάπως διαφορετικό. Πάντως ο Chris Hemsworth ήταν καλός σε αυτόν τον ρόλο.

5z1h.jpg

Last edited by a moderator:

Το "Inside Llewyn Davis" το είδε κάποιος; Να τρέξω να το δω ή να περιμένω την οικιακή προβολή;

Επειδή το νήμα κινδύνευε να γίνει chat μεταξύ ολίγων μελών, τα μηνύματα αφαιρέθηκαν...

0886444367301_600.jpg

Ταινια που ξεκιναει με το Dirty Work των Steely Dan σαν κλεισιμο του ματιου για το τι προκειται να παρακολουθησεις δεν μπορει παρα να ειναι καλη.
Και ειναι πραγματικα καλη.
Το πνευμα του Σκορτσεζε βρισκεται σε καθε πλανο,μια σπουδη στην Αμερικη του φαινεσθαι,της Εικονας και της απατης που τη συνοδευει.
Και μαλιστα χωρις υπονοούμενα και περιστροφες αλλα in your face.
Eξαιρετικη αναπαρασταση της εποχης,soundtrack προσεκτικα επιλεγμενο ωστε να "συμμετεχει" στην ταινια και οχι να χρησιμοποιειται μονο ως ρετρο ανασυσταση,σπουδαια σκηνοθεσια και αφηγηση.
Οι ερμηνειες των ανδρων ειναι πραγματικα καλες (και ο Κουπερ και ο Μπειλ-σε μια "Ντε νιρο"ερμηνεια-ειναι απολαυστικοι) ,η Τζενιφερ Λωρενς κανει μπαμ οτι ειναι πολυ μικρη ηλικιακα για το ρολο (ειναι καλη αλλα ειναι πολυ "μπουμπου" για ρολο "κωλοπετσωμενης") αλλα ειναι η Amy Adams που ανετα κλεβει την παρασταση απ'ολους.Καταπληκτικη ερμηνεια-αλλη μια μετα την επισης σπουδαια περσι στο "The Master".

Ο Ο'Ρασελ μετα το αχρωμο,αοσμο και ανοστο Silver Leanings Playbook εδω ειναι σε μεγαλη φορμα και μας δινει μια σπουδαια ταινια.

Last edited:
Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Επειδή το νήμα κινδύνευε να γίνει chat μεταξύ ολίγων μελών, τα μηνύματα αφαιρέθηκαν...

γεια σου Καπετανιε , τα παλιοπαιδα ! αλλη φορα ..... :7SFGSFG:

.

images

To πράγμα μύρισε από τους τίτλους αρχής.
Και στο μισάωρο βρωμούσε αφόρητα.
Μόλις είδα λοιπόν τη σοφία στη σκηνοθεσία ήμουν έτοιμος.
Another boring movie.
Μου θυμίζει ελληνική πολιτική και όχι μόνο οικογενειοκρατία.
Έλληνας πολιτικός βάζει στην πολιτική και το γόνο του για να διασφαλίσει ένα λαμπρό άκοπο μέλλον.
Έλληνας γιατρός που ο γιος του φέρνει μονοψήφια βαθμολογία στις Πανελλαδικές τον στέλνει μια βόλτα στα Βαλκάνια για λαμπρή ιατρική καριέρα.
Και ο κόπολα κάνει την κόρη του σκηνοθέτη.
Και στις τρεις περιπτώσεις το αποτέλεσμα μοιραίο και τραγικό για τους γύρω.
Μία χώρα να υποφέρει,ασθενείς με κίνδυνο της ζωής τους και θεατές να είναι στα πρόθυρα χειμερίας νάρκης.
Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο και ο πελάτης έχει πάντα δίκιο αλλά που να το βρει.
Το 0 έχει μεγαλύτερη αξία από την ταινία.
(όχι τίποτα άλλο καίνε τέτοιες ταινίες και την έμμα που έχει όλα τα προσόντα,τα υποκριτικά εννοώ).

The_Spectacular_Now_5.jpeg

Καθαροαιμο δειγμα του Sundance,με αποστασιοποιημενη σχεδον "ντοκυμαντεριστικη" σκηνοθεσία.
Παρ'ολα αυτα η ταινια δεν ειναι καθολου "ψυχρη" καθως υπαρχει εντονο συναισθημα το οποιο βγαινει σιγα σιγα,βραδυφλεγως χωρις εκβιασμους.
Οι σεναριογραφοι του 500 Days Of Summer εδω καταπιανοντα με μια κλασσικη ιστορια ενηλικίωσης και τα προβληματα των συγχρονων teenagers (παιδια χωρισμενων γονιων).
Η ιστορια δεν ειναι τιποτα πρωτοτυπο αλλα πολλες φορες στο σινεμα εχει μεγαλυτερη σημασια και το πως θα την πεις-και εδω ειναι το ατου της ταινιας.
Η οποια με λιγα μεσα σου λεει πολλα.
Πολυ καλες ερμηνειες των παιδιων (ο πρωταγωνιστης βραβευτηκε στο Sundance) αλλα και του συνολου του καστ.

Έχω δει σχεδόν όλες τις ταινίες τελευταίας κυκλοφορίας που έχουν αναφερθεί εδώ. Κοινός παρονομαστής: ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΒΑΡΕΜΑΡΑ.