Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

The November man με τον πάντα αγαπημένο μου James Bond, προ Daniel εποχή. Συμπαθητική ταινία, ότι πρέπει για Κυριακή βραδάκι με bonus τη συμμετοχή της Όλγας του νυν James ;)

Την ιδια ειδα κι εγω.
Δυστυχως η συνεχεια με τις μουφες ταινιες συνεχιστηκε.
Πολυ ελαφρυ το εργο, λες και γυριστηκε σε μια μερα.
Δεν περιμενα να δω κατι φοβερο, αλλα οχι και τοσο ελαφροίσκιωτο.
Παμε γι αλλα... (να δω ποτε θα δω αξιολογη ταινια για φετος)

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Let's be Cops!!! Γελασα πολυ με την ιδεα και τα ευτραπελα των δυο φιλων!!!

MV5_BMj_I3_MDY2_ODQw_NF5_BMl5_Ban_Bn_Xk_Ft_ZTgw_Nj_Uz_Nj_E4_MTE.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1924435/?ref_=fn_al_tt_1

2418psk.jpg
UPSIDE DOWN Kalh tainia , αν είσαι ερωτευμένος :p

Γενικά παίρνει ένα 8/10.

Χρειάζεται κάνα δεκάλεπτο για να καταλάβεις την ταινία , δεν απαιτεί ιδιαίτερο κοινό και καλο είναι να την παρακολουθήσετε αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε.

Last edited:
Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

CASTLES IN THE SKY
Ιστορική ταινία που βασίζετε σε πραγματικά γεγονότα
Προσωπικά μου άρεσε πολύ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλή. Πέρασε η ώρα ευχάριστα και είναι αλήθεια οτι τελευταία αυτό είναι όλο και πιο δύσκολο.

IDA
Τι ωραία ταινία Κώστα, ευχαριστώ για την υπόδειξη.
Ευχαριστώ και εγώ.
Τα καλύτερα ασπρόμαυρα κάδρα που είδα εδώ και πολλά χρόνια. Καλλιτεχνική φωτογραφία απίστευτου επιπέδου

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Είδα το "before I go to sleep".

Καλή ιδέα αλλά στην υλοποίηση κάτι έλειπε.
Θα μπορούσε να έχει αρκετά ανεβοκατεβάσματα αλλά δεν.
Άλλη μια καλή ιδέα που δεν γίνεται πολύ καλή ταινία.
Βλέπεται πάντως και το καστ είναι καλο

PREDESTINATION
Ενδιαφερουσα μεν, αρκει να μην παρετε σοβαρα την "επιστημονικότητά" της - μια sci fi απλη ταινια ειναι!
THE HUNDRED-FOOT JOURNEY
Ωραια, απλη ταινιουλα, οτι πρεπει για θεαση μετα...συζυγου (ευκαιρια για να μην σας γκρινιαζει πως "ολο μονος βλεπεις ταινιες"!), θυμιζει "Πολίτικη κουζινα"
DEUX JOURS UNE NUIT / TWO DAYS ONE NIGHT
Μπορω να πω πολυ καλη, γυρω απο τις προσπαθειες "προβληματικης" εργαζομενης για να κρατησει τη δουλεια της, αντιπαλοι οι συναδελφοι και το μπονους. Το τελος ενα μαθημα συνειδησης! Εξαιρετικη η Κοτιγιαρ. Ισως η φθηνοτερη ταινια με μονοκαμερο στο χερι και ρουχα καθημερινα.

Την "Ida" αποφευγω απο μερες να την ιδω, φοβαμαι το νυχτερινο ...ψυχοπλακωμα (συνηθως μετα τις 12.00 βλεπω ταινιες!)

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Την "Ida" αποφευγω απο μερες να την ιδω, φοβαμαι το νυχτερινο ...ψυχοπλακωμα (συνηθως μετα τις 12.00 βλεπω ταινιες!)

Δες την, δεν πρόκειται να έχεις κανένα ψυχοπλάκωμα.

Ο Αγνοούμενος.

51A1DDMGQFL.jpg

τι υπέροχη ταινία. Τι εκπληκτικές ερμηνείες, τι σκηνοθεσία, τι όραμα, τι ρεαλισμός! Θαυμάσια η Sissy Spacek, αλλά ο Jack Lemmon είναι από άλλον πλανήτη, ο τρόπος που υποδύεται έναν τραγικό πατέρα είναι καθηλωτικός. Ο χαρακτήρας του, ο Edmund Horman, είναι τραγικός με πολλούς τρόπους. Όχι μόνο πρέπει να ζήσει το χειρότερο εφιάλτη ενός γονέα, την εξαφάνιση και σχεδόν βέβαιο θάνατο του παιδιού του, αλλά βλέπει σιγά σιγά να διαλύεται και η εικόνα που είχε για την κυβέρνηση της χώρας του, την οποία ως μεσήλικας, ευκατάστατος, συντηρητικός μεσοαστός, πίστευε ότι λειτουργεί ως κράτος δικαίου, για τα συμφέροντα του μέσου πολίτη. Όχι μόνο ζει το προσωπικό του δράμα, αλλά βλέπει και την κοσμοθεωρία του να κείτεται σε συντρίμμια στο τέλος της ταινίας. Όσοι δεν το ξέρετε δείτε το οπωσδήποτε, οι άλλοι ξαναδείτε το για να θυμηθείτε τις εποχές που γυρίζονταν ταινίες επειδή είχαν κάτι να πουν.

Ο Αγνοούμενος.

51A1DDMGQFL.jpg

τι υπέροχη ταινία. Τι εκπληκτικές ερμηνείες, τι σκηνοθεσία, τι όραμα, τι ρεαλισμός! Θαυμάσια η Sissy Spacek, αλλά ο Jack Lemmon είναι από άλλον πλανήτη, ο τρόπος που υποδύεται έναν τραγικό πατέρα είναι καθηλωτικός. Ο χαρακτήρας του, ο Edmund Horman, είναι τραγικός με πολλούς τρόπους. Όχι μόνο πρέπει να ζήσει το χειρότερο εφιάλτη ενός γονέα, την εξαφάνιση και σχεδόν βέβαιο θάνατο του παιδιού του, αλλά βλέπει σιγά σιγά να διαλύεται και η εικόνα που είχε για την κυβέρνηση της χώρας του, την οποία ως μεσήλικας, ευκατάστατος, συντηρητικός μεσοαστός, πίστευε ότι λειτουργεί ως κράτος δικαίου, για τα συμφέροντα του μέσου πολίτη. Όχι μόνο ζει το προσωπικό του δράμα, αλλά βλέπει και την κοσμοθεωρία του να κείτεται σε συντρίμμια στο τέλος της ταινίας. Όσοι δεν το ξέρετε δείτε το οπωσδήποτε, οι άλλοι ξαναδείτε το για να θυμηθείτε τις εποχές που γυρίζονταν ταινίες επειδή είχαν κάτι να πουν.

Ελάχιστες είναι οι ταινίες που μετά απο 30 χρόνια τις θυμάμαι σαν χθές. Μια απο αυτές είναι κι ο αγνοούμενος.
Θυμάμαι οτι, σαν πιτσιρικάς τότε, μου είχε κάνει πολύ εντύπωση όταν ο Χιλιανός αξιωματικός είπε στον Jack Lemmon
- Αν δεν ήταν ο γιός σου κι εσύ θα καθόσουν ήσυχα στο σπιτάκι σου και δεν θα σου καιγόταν καρφί για το τι γίνεται εδώ κάτω.
Υπέροχη ταινία, ωραίος κινηματογράφος. :worshippy:

Ταινία που θα έπρεπε να παιζεται μια φορά την εβδομαδα στη χώρα μας...

Ποιος ειχε την ιδέα να γράφεται έτσι το ονοματεπώνυμο του Γαβρά; Σαν όνομα διασταυρωσης είναι

Υπαρχει εχεφρων ανθρωπος που να ΜΗΝ ηθελε να πατησει stop απο τα πρωτα 10 λεπτα ?

εγω λεω οτι ειμαι εχεφρων ανθρωπος
καποιοι λενε οτι δεν ειμαι

τελικα να την δω η Οχι ?

:chinscratch:

αλλα πες μας που την ξετρυπωσες

.