Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.

τι μαδμαξ και Whiplash πατε να δειτε ΤΑΙΝΙΑΡΑ !!

A-girl-2.jpg

:worshippy::ernaehrung004::ernaehrung004:
Ορθως εμιλησες...

Εγω παλι βρηκα το σεναριο να ειναι το δυνατο του σημειο (οχι οτι η σκηνοθεσια πηγαινε πισω, αφου ο Ροντριγκεζ δειχνει οτι εχει και ορεξη και ιδεες).
Οι χαρακτηρες ηταν καταπληκτικα δοσμενοι ετσι οπως δομηθηκαν (και αποδομηθηκαν ενιοτε) και θεωρησα οτι εμαθα για αυτους ακριβως οσα χρειαζονταν ωστε να νιωσω οπως με εκανε να νιωσω στο τελος. Ομολογω ομως οτι (ως δηλωμενος μη φαν των αστυνομικων) δε με ενδιεφερε ιδιαιτερα το ντετεκτιβιστικο κομματι της ιστοριας

Εγω ειμαι φαν των αστυνομικων,ιδιαιτερα αυτων που χρησιμοποιουν τη φορμα αυτη για να μιλησουν και γι'αλλα πραγματα (οπως αυτη).
Γι'αυτο και πηγα να τη δω.Παρ'ολα αυτα παντως ηθελα κι αλλα...

Βtw σχωρατε με και οι δυο,ειστε φιλαρακια οποτε δεν θα παρεξηγηθουμε,αλλα το περσικο βαμπιρικο το βρηκα παπατζα...Μπορει κατι μου ξεφυγε...

Μωρε να παρεξηγηθουμε δεν παιζει.
Αλλα με το θαψιμο που ριχνεις τωρα τελευταια σε ταινιες σαν αυτες τις δυο μου φαινεται οτι εχεις βαλει σκοπο να παρεις την πρωτοκαθεδρια του Στελαρα στο ποιος δουλευει καλυτερα το φτυαρι.:p
Αρχιζετε και μου θυμιζετε

statler_and_waldorf.jpg

Φιλια σε αμφοτερους...

Δεν την εθαψα την πρωτη αγορινα...Απλα ηθελα κι αλλα.Η ταινια αξιζει να τη δει καποιος οπωσδηποτε και απ'ολο το συρφετο που κυκλοφορει ειναι οαση.Αλλα ιδιαιτερα σε τετοιο ειδος ταινιων ειμαι....ανικανοποιητος.
Για τη δευτερη κι ολο το βαπορι απο την χωρα καταγωγης της ταινιας να μου δωσεις,παλι δεν....:frusty:

:ernaehrung004:

Δεν την εθαψα την πρωτη αγορινα...Απλα ηθελα κι αλλα.Η ταινια αξιζει να τη δει καποιος οπωσδηποτε και απ'ολο το συρφετο που κυκλοφορει ειναι οαση.Αλλα ιδιαιτερα σε τετοιο ειδος ταινιων ειμαι....ανικανοποιητος.
Για τη δευτερη κι ολο το βαπορι απο την χωρα καταγωγης της ταινιας να μου δωσεις,παλι δεν....:frusty:

:flipout::flipout::flipout:

Για την πρωτη, το "θαψιμο" υπο την εννοια οτι θεωρω πως την υποτιμησες ως προς την αξια της. Οχι οτι την εθαψες κυριολεκτικα.

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Εγω ειμαι φαν των αστυνομικων,ιδιαιτερα αυτων που χρησιμοποιουν τη φορμα αυτη για να μιλησουν και γι'αλλα πραγματα (οπως αυτη).

Βtw σχωρατε με και οι δυο,ειστε φιλαρακια οποτε δεν θα παρεξηγηθουμε,αλλα το περσικο βαμπιρικο το βρηκα παπατζα...Μπορει κατι μου ξεφυγε...

μιλησε μας λιγο για αυτο..

ποτε το καταλαβες..;

ειχε προηγηθει καποιο "επεισοδιο"..
καμια "συλληψη"..
τιποτα "σωματικος ελεγχος"..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:p

χωρις να το εχω δει στο προτεινω.
δεν ξερω καν αν εχει αστυνομικους.. :p

εχει ομως τον εναν και μοναδικο..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

μιλησε μας λιγο για αυτο..

ποτε το καταλαβες..;

ειχε προηγηθει καποιο "επεισοδιο"..
καμια "συλληψη"..
τιποτα "σωματικος ελεγχος"..

:p

χωρις να το εχω δει στο προτεινω.
δεν ξερω καν αν εχει αστυνομικους.. :p

εχει ομως τον εναν και μοναδικο..

:flipout::flipout: :ernaehrung004:

Μετα απο "ψαξιμο" ταυτιστηκα με τον μπατσο απο τους Village People....

Για το Friends o f Eddie Coyle εχω γραψει σ'αυτο εδω το νημα κανα δυο χρονια πριν.Εξαιρετικος,πεσιμιστικος Peter Yates (του Bullitt...).
Ταινιαρα δες τη οπωσδηποτε αν και δεν ειναι "αστυνομικο" με την εννοια της ερευνας,ειναι πιο πολυ urban crime drama για να το πω ελληνικα...:p

To'δα χτες...Μετριο προς καλο για μενα.
Εχει ατμοσφαιρα gothic americana,εχει πολιτικη (μια Ισπανια που βγαινει απο τη χουντα του Φρανκο) αλλα την παταει στην αφηγηση,ιδιαιτερα στο πως χειριζεται την ερευνα (πραγμα που σε τετοιου ειδους ταινιες ειναι το α και το ω) και στο πως την κλιμακωνει.
Στο τελος μου αφησε μια γευση οτι θα ηθελα κι αλλα (κυριως μια πιο βαθια εξεταση των δυο πρωταγωνιστων καθως φανηκε οτι ειχαν "ψωμι" και δυο).

Μπράβο ρε Παναγιώτη ... με έβγαλες από τον κόπο (εννοώ να γράψω ακριβώς τα ίδια ) ... από ατμόσφαιρα σχίζουμε, ιδιαίτερα το πακέτο εναέριων πλάνων-σάουντρακ, το εύρημα του πολιτικού πολτού των μεταφρανκικών 80ς που μπερδεύει συνειδήσεις και συμπεριφορές πολύ ωραίο, αλλά αφηγηματικά πολύ πίσω από τα κορυφαία στο είδος ...

Μωρε να παρεξηγηθουμε δεν παιζει.
Αλλα με το θαψιμο που ριχνεις τωρα τελευταια σε ταινιες σαν αυτες τις δυο μου φαινεται οτι εχεις βαλει σκοπο να παρεις την πρωτοκαθεδρια του Στελαρα στο ποιος δουλευει καλυτερα το φτυαρι.:p
Αρχιζετε και μου θυμιζετε

statler_and_waldorf.jpg

Φιλια σε αμφοτερους...

ααα Οχι εδω θα παρεξηγηθουμε δηλαδη ειμαι το ιδιο εννοεις με εναν Κλιντησγουντικο ?
εγω δεν θαβω ποτε βαμπιρικες ταινιαρες

ααα Οχι εδω θα παρεξηγηθουμε δηλαδη ειμαι το ιδιο εννοεις με εναν Κλιντησγουντικο ?

Εσυ εισαι ο αριστερα εγω ο δεξια...

Ξερω γω τι λεω.
Ο,τι δε θαβει ο ενας το θαβει ο αλλος.
Αχτι το'χω να μου αρεσει μια ταινια και να πειτε καλα λογια και οι δυο.
Κανα δυο φορες το χρονο και αμα πλεον...
Στριμμενογρουσουζογκρινιαρηδες...:damnyou:

Κανα δυο φορες το χρονο και αμα πλεον...

Σαμπως βγαινουν περισσοτερες? (της προκοπης εννοω...)

@Σπυρο εχεις απολυτο δικιο για το soundtrack.Ψυθιριστο και απεριττο...

Σαμπως βγαινουν περισσοτερες? (της προκοπης εννοω...)

εδω συμφωνουμε !

@Σπυρο εχεις απολυτο δικιο για το soundtrack.Ψυθιριστο και απεριττο...

μια που ειπες για soundtrack ακουω τωρα το This is England μην το χασετε !!!

:ernaehrung004: -bye-

Big_Hero_(film)_poster_006.jpg

Εξαιρετικο animation ωραιο story που βγαζει και συγκινηση και αφθονο γελιο και πανεμορφο οπτικα.Αξια πηρε οσκαρ καλυτερου animation.
Το 3D δεν λεει πολλα μεχρι ενα σημειο αλλα προς το τελος ειναι εξαιρετικο. 9/10

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

751_BD_box_348x490_original.jpg

https://www.criterion.com/boxsets/1097-gates-of-heaven-vernon-florida

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

752_BD_box_348x490_original.jpg

https://www.criterion.com/films/28355-the-thin-blue-line

haunting original music by Philip Glass

και με πολλους ενστολους αστυνομικους :p

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

699_DF_box_348x490_original.jpg

https://www.criterion.com/films/28559-a-brief-history-of-time

για το παραπανω θα σας κατατοπισει ο SR71B

Last edited:

Εγω ειδα το kingsman και εμεινα χαζος με την σκηνη στην εκκλησια. Σε γενικες γραμμες μου αρεσε σαν ταινια. Αναλαφρη κατασκοπευτικη, με κωμικα στοιχεια και κωμικο κακο, στην αρχη νομιζα θα δω κατι σε στυλ Austin Powers, αλλα αυτη η σκηνη στην εκκλησια...

παρομοιως για το πρωτο,αν και στο περσικο βαμπιρικο με μαγεψε η εικονα στο τελος κατι με αφησε ανικανοπποιητο...

E-card-image-758x426.jpg

http://www.bbc.co.uk/programmes/b00yb59m

Two-part documentary which deals with two of the deepest questions there are - what is everything, and what is nothing? In two episodes, Professor Jim Al-Khalili searches for an answer to these questions as he explores the true size and shape of the universe and delves into the amazing science behind apparent nothingness.

EVERYTHING: The first part, Everything, sees Professor Al-Khalili set out to discover what the universe might actually look like. The journey takes him from the distant past to the boundaries of the known universe. Along the way he charts the remarkable stories of the men and women who discovered the truth about the cosmos and investigates how our understanding of space has been shaped by both mathematics and astronomy.

NOTHING: Explores science at the very limits of human perception, where we now understand the deepest mysteries of the universe lie. Jim Al-Khalili sets out to answer one very simple question - what is nothing? His journey ends with perhaps the most profound insight about reality that humanity has ever made. Everything came from nothing. The quantum world of the super-small shaped the vast universe we inhabit today, and Jim Al-Khalili can prove it

Music Played

Max Richter

Infra 7

Max Richter

Haunted Ocean Pt 3

Harmonic 33

Marionette

Hans Otte

Das Buch Klange

Last edited:

https://www.youtube.com/watch?v=vptGSENcXeI get on up...ταινιαρα μουσικαρες και για μενα απιστευτος ο ηθοποιος που υποδυεται τον θρυλο james brown.την εχω δει 2-3 φορες εως τωρα.δειτε την και δεν θα χασετε.